vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ Fluoroscopy is an imaging technique commonly used by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to obtain real-time moving images of the internal structures of a patient through the use of a fluoroscope. In its simplest form, a fluoroscope consists of an برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام source and fluorescent screen between which a patient is placed. However, modern fluoroscopes couple the screen to an برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام allowing the images to be recorded and played on a monitor. The use of X-rays, a form of برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , requires the potential risks from a procedure to be carefully balanced with the benefits of the procedure to the patient. While physicians always try to use low برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام rates during fluoroscopic procedures, the length of a typical procedure often results in a relatively high برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to the patient. Recent advances include the digitization of the images captured and flat-panel detector systems which reduce the radiation dose to the patient still further. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفريييننننننننن آخيش...تموم شد. حالا بگين كه كي توضيح بده يا اگه دوست دارينم خودتون توضيح بدين. يه عكسم بذارين لطفا :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خو چون مثل یه بازوی C شکل میمونه دیگه دیگه نوبت توضیحه فکر کنم تازه عکس بعدی هم با خودته اوری 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آفريييننننننننن آخيش...تموم شد. حالا بگين كه كي توضيح بده يا اگه دوست دارينم خودتون توضيح بدين. يه عكسم بذارين لطفا :4chsmu1: دیدی چی شد ؟ همینو هرچی فکر کردم یادم نیومد . استاد بیچاره گفته بود اما کو دانشجو خوبه که یادش بمونه 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خو چون مثل یه بازوی C شکل میمونه دیگه دیگه نوبت توضیحه فکر کنم تازه عکس بعدی هم با خودته اوری نخير من نيستم. وجود خارجي ندارم كلا كسي كه جواب داده خودشم عكس ميذاره :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آفريييننننننننن آخيش...تموم شد. حالا بگين كه كي توضيح بده يا اگه دوست دارينم خودتون توضيح بدين. يه عكسم بذارين لطفا :4chsmu1: آخیییییییششششششش!! شکلک قرار گرفتن در زیر سرم!!! والا اول گفتید به درمان کمک میکنه منم فکر کردم منظورتون اینه که خودش هم ابزار درمانه که بعدا گفتید نه تشخیصیه همونطور که توی کپی پیست من اومده، فلوروسکوپی یه روش هست که در اون به صورت real time و متحرک از اندامهای داخلی بیمار عکس برداری میشه به کمک یه فلوروسکوپ در ساده ترین حالت، یه فلوروسکوپ از یه منبع اشعه ایکس و یک صفحه فلوروسنت تشکیل شده که بیمار بین این دو قرار میگیره که در فلوروسکوپهای جدید دیگه مانیتور وجود داره و عکسها هم قابلیت ذخیره سازی البته همونطور که گفتید دوز اشعه دریافتی مریض بالاست و باید مزایاش رو بسنجیم ببینیم واقعا لازمه؟ البته دوز اشعش پایینه ولی چون پروسه انجام این عکس برداری طولانیه مثل اینکه بیمار اشعه زیادی دریافت میکنه فلوروسکوپی رو هم خود آقای رنگتن یعنی کاشف اشعه ایکس اولین بار انجام داده اگر چیزی هم باقی مونده خودتون بگید 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آخیییییییششششششش!! شکلک قرار گرفتن در زیر سرم!!! والا اول گفتید به درمان کمک میکنه منم فکر کردم منظورتون اینه که خودش هم ابزار درمانه که بعدا گفتید نه تشخیصیه همونطور که توی کپی پیست من اومده، فلوروسکوپی یه روش هست که در اون به صورت real time و متحرک از اندامهای داخلی بیمار عکس برداری میشه به کمک یه فلوروسکوپ در ساده ترین حالت، یه فلوروسکوپ از یه منبع اشعه ایکس و یک صفحه فلوروسنت تشکیل شده که بیمار بین این دو قرار میگیره که در فلوروسکوپهای جدید دیگه مانیتور وجود داره و عکسها هم قابلیت ذخیره سازی البته همونطور که گفتید دوز اشعه دریافتی مریض بالاست و باید مزایاش رو بسنجیم ببینیم واقعا لازمه؟ البته دوز اشعش پایینه ولی چون پروسه انجام این عکس برداری طولانیه مثل اینکه بیمار اشعه زیادی دریافت میکنه فلوروسکوپی رو هم خود آقای رنگتن یعنی کاشف اشعه ایکس اولین بار انجام داده اگر چیزی هم باقی مونده خودتون بگید ممنون از توضيحات خوبتون. خب منتظر عكس بعدي هستيم 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خوب این چیه؟ خصوصیاتش چیه؟ ممنون خب كي شروع ميكنه؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ممنونخب كي شروع ميكنه؟ با اجازه ما میرویم بخوابیم !!! تفنگ اب پاش ؟ گوش پاک کن ؟ اندوسکوپ لاکروسکوپ واسه امشب در همین حد بسه دیگه :brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ با اجازه ما میرویم بخوابیم !!!تفنگ اب پاش ؟ گوش پاک کن ؟ اندوسکوپ لاکروسکوپ واسه امشب در همین حد بسه دیگه :brodkavelarg: خوبه ... همینطوری تلاش کن ولی فقط یکیشو انتخاب کن! كسي نظري نداره؟ خودت میدونی چیه اوریون؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خوبه ...همینطوری تلاش کن ولی فقط یکیشو انتخاب کن! خودت میدونی چیه اوریون؟ سلام من؟ نههههههه؟ من اصن رشته م ربطي نداره. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلاممن؟ نههههههه؟ من اصن رشته م ربطي نداره. ولی رشته من به همه چی مربوطه خوب فعلا صبر کنیم تا مهندسی پزشکیا بیان 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ولی رشته من به همه چی مربوطه خوب فعلا صبر کنیم تا مهندسی پزشکیا بیان خب من نمي تونم جواب بدم. يكي بايد باشه ملتو از مسير درست منحرف كنه. :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب من نمي تونم جواب بدم. يكي بايد باشه ملتو از مسير درست منحرف كنه. :gnugghender: خوبه خوبه!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب واسه شروع با اندسکوپ چطورین ؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب واسه شروع با اندسکوپ چطورین ؟ نه! رد میشه اینم بگم بچه های مهندسی پزشکی دانشگاه ما توی یه نمایشگاهی ساخته بودن منم دیدم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ پس از این لوله های تنفس مصنوعیه که از دهان وارد میشه ؟ یه چمودونم یه لوله که بخواد یه مسیر رو باز کنه !!! 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ پس از این لوله های تنفس مصنوعیه که از دهان وارد میشه ؟یه چمودونم یه لوله که بخواد یه مسیر رو باز کنه !!! نه کلا لوله نیست اضافه کنم ابزار درمانه نه تشخیص 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده