Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ سلام با تشکر فراوان از همه دوست هایی که زحمت گشیدن عکس ها رو آپلود کردن یکی از دوستان لطف کنه همه عکس ها رو یه جا آپلود کنه آخه خیلی از عکسه 80 درصد شون لود نمی شدن و علامت ضربدر میومد و نمی تونستم سیوشون کنم اونهایی رو که خودم آپلود کردم چشم...دوباره می ذارم. 2 لینک به دیدگاه
b2009 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ اونهایی رو که خودم آپلود کردم چشم...دوباره می ذارم. مرثی منتظرم لطف کن هر چه سریع تر آپ کن خدا خیرت بده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ مرثی منتظرم لطف کن هر چه سریع تر آپ کن خدا خیرت بده تا پست 62 رو آپ کردم. صفحه ی 1 تا 7 رو ببینید. 2 لینک به دیدگاه
b2009 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ تا پست 62 رو آپ کردم. صفحه ی 1 تا 7 رو ببینید. مرثی خدا خیرت بده ولی پست 7 عکساش نمیومد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ مرثی خدا خرت بده ولی پست 7 عکساش نمیومد اون پستها رو ستاره لطف كرده و اپلود كرده. من به اون عكسها دسترسي ندارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ شیت درس طراحی با دست آزادم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یه سری شیت بندی برای کنکور ارشد از آرتور امید آذری....:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 7 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:چقده خوشگلن! 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ شیتای طرح نهایی من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کارت خیلی خوبهههههههههه.....چقدر خوب پرسپکتیو می زنی :yes: ( من تو پرسپکتیو داخلی لنگ می زنم یکم ) پرزانته ت خیلی خوب شده خسته نباشی 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مرسی پرسپکتیو یه سری اصل سادست که اگه رعایتش کنی حتما منطقی درمیاد اصلیترین اصل پرسپکتیو که خودم از وقتی از زبون دوستم شنیدم خیلی بکارم اومده اینه:هر دسته خطوط موازی تو ترسیم پرسپکتیو به یه گریز میرن یعنی از پرسپکتیو 1 نقطه داریم تا یه عالمه نقطه....درحالیکه متاسفانه به ما القا شده پرسپکتیو فقط 1 نقطه و دو نقطست یبار طبق این اصل کار کن ببین طرحایی که پخی یا خطوط پیچیده تر دارن چقدر راحت تر میشه اگه تو به گریز بردن خطوط هم دچار اشتباه میشی یکی دوبار-اونقدر که عادت نشه برات-تو کد دو بعدی پرسپکتیو تمرین کن...چون اونجا هر خط از سر تا تهش معلومه و قاطی نمیشن واسه اینکه یه پرسپکتیو رو تا آخر پیش ببری و دچار خطا نشی و از صحت دریافت اصولت مطمئن بشی خوبه...اونجا تازه میفهمی پرسپکتیو چقدر سادست پرسپکتیوای داخلی هم عمدتا یه نقطن که خیلی سادن....تو اتاقت که نشستی فضا رو ترسیم کن...تو همه اتاقا و فضا های خونه و جاهای دیگه...دستت راه میفته:yes: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده