honey memar 2377 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم وووووووووووووو, خیلی خیلییی عااااااااالیهههههه با چیا راندو کردی؟؟؟
honey memar 2377 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 وووووووووووووو, خیلی خیلییی عااااااااالیهههههه با چیا راندو کردی؟؟؟ ملسییی .... با همه چی! آبرنگ، مازیک ، مداد رنگی ، مداد 5
zahra22 19501 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم خیلییییییییییییی قشنگ راندو شده... 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 طراحی مجتمع فرهنگی ،هنری وتوریستی در ماسوله (برای مشاهده عکس ها در اندازه اصلی برروی آن ها کلیک نمائید.) 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
setare.blue 23086 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 (برای مشاهده عکس ها در اندازه اصلی برروی آن ها کلیک نمائید.) 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 اسفند، 2012 یکی از کارای مقدمات دوی منه.موزه نجوم . شیت خیلی خوبیه، مکانایی که برای نما و برشها انتخاب کردین... ،حجمتون هم خیلی جالبه
Kazem Fatemi 20 ارسال شده در 18 تیر، 2013 با سلام. میشه ایده و کانسپت کارتون رو در طراحی این موزه بگین . خیلی فرم جالبی داره. ممنونم. 2
Lam soo 679 ارسال شده در 19 تیر، 2013 با سلام.میشه ایده و کانسپت کارتون رو در طراحی این موزه بگین . خیلی فرم جالبی داره. ممنونم. سلام دوستم. در کل و قبل از طراحی و همه چیز وقتی که تصمیم به طراحی موزه نجوم گرفتم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود که یه مکانی رو طراحی کنم تا به اجرام یه جورایی احترام نشون بده . و بعد از اون سعی کردم که ابتدا موزه بتونه موزه نجوم رو برسونه . بنابراین مفهوم اصلیه من در این کارم این بود که از یک سیاره در اینجا زحل (بخاطر شکل خاصش ) ایده بگیرم و مکانی رو برسونم که داره از اجرام آسمانی محافظت می کنه (منظورم محلی که به اجرام نگاه خاصی داشته باشن .) درکل یک کره ای که یه حفاظی داره رو به طرح درآورم. کره همون خود سیاره زحل و حفاظش هم همون نواریه که دوره این سیاره می بینیم . لذا روندی که توی ذهنم داشتم رو روی شیت قسمت سمت راست کشیدم تا بتونم فکر طراحیمو به دیگران نشون بدم. خلاصه ی و اصل ایده ام این بود. امیدوارم تونسته باشم منظورم و خوب منتقل کرده باشم . 3
honey memar 2377 ارسال شده در 4 آبان، 2013 الان یاد شیت های بچگیام افتادم گفتم بذارمشون اینجا قبلنا چه ذوقی داشتم اولی موضوعش طراحی لنداسکیپ بود مال درس مقدمات طراحی اون ریز ریز سیاه کوچولوها مثلا آدمن دارن راه میرن دومی موضوعش طراحی بانک بود بازم مال همون ترم بود درس مقدمات طراحی :164: چه رنگایی میزدم کل ساختمونو رنگ میکردم چه خوشحال بودم واسه خودم 8
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 2 آذر، 2013 سلام دوستان یه پروژه دارم با این مشخصات پلان اصلی سایت پلان 4تا نما 2تا مقطع 2تا پرسپکتیو داخلی 2تا پرسپکتیو خارجی + ایدئوگرام ها خواستم راهنمایی کنین اینارو چطوری توی یه صفحه 100*70 شیت بندی کنم مخصوصا واسه 4تا نما و 2تا مقطع اصلا نمیدونم چطور این 6تارو بچینم لطفا کمکم کنین 5
ارسال های توصیه شده