arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ به اون کار نمیگن مردونگی میگن وحشی گریوحید مهلبونه راه براه نازم و میخره دستش درد نكنه پسر خوبيه پس 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ تا پنبه هست کی از کمر بند استفاده میکنه:icon_redface: ای نامرد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ای نامرد بابا شوخی بید من برم تا همه چی رو سرم خراب نشده بای بر همگی 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آره اینم خوب حرفیه معلومه خیلی با سیاستی....آفرین... بابك 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ تا قدر نشناسي رو چطور تعبير كني........ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آرش جان خودتون که جنستونو میشناسید چه سوالیه که میپرسی؟ 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ همه كه يه جور نيستن خوبي و بدي به زن و مرد بودن نيست كه عزيز ادمي را آدميت لازم است ارزش و معيار يه چيز ديگست مگه نه 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ پس باز هم به این نتیجه می شه رسید که خانوما آقایون رو مرد می کنن همون جور که حوا آدم رو آدمش کرد :ws28: آقایون هوای خانوماشون رو خیلی داشته باشن که هر چه دارن از برکت وجود اونها ست :ws2: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ازدواج آقايان! قبل از ازدواج:خوابيدن تا لنگ ظهر بعد از ازدواج:بيدار شدن زودتر از خورشيد نتيجه اخلاقي:سحر خيز شدن قبل از ازدواج:رفتن به سفر بي اجازه بعد از ازدواج:رفتن به حياط با اجازه نتيجه اخلاقي:معتبر شدن قبل از ازدواج:خوردن بهترين غذاها بي منت بعد از ازدواج:خوردن غذا هاي سوخته با منت نتيجه اخلاقي:تقويت معده قبل از ازدواج:استراحت مطلق بي جر و بحث بعد از ازدواج:كار كردن در شرايط سخت نتيجه اخلاقي:ورزيده شدن قبل از ازدواج:ديد و بازديد از اماكن تفريحي بعد از ازدواج:سر زدن به فاميل خانوم نتيجه اخلاقي:صله رحم قبل از ازدواج:آموزش گيتار و سنتور و غيره بعد از ازدواج:آموزش بچه داري و شستن ظرف نتيجه اخلاقي:همدردي با مردها قبل از ازدواج:گرفتن پول تو جيبي از پاپا بعد از ازدواج:دادن كل حقوق به خانوم نتيجه اخلاقي:مستقل شدن قبل از ازدواج:ايستادن در صف سينما و استخر بعد از ازدواج:ايستادن در صف شير و گوشت نتيجه اخلاقي:آموزش ايستادگي قبل از ازدواج:رفتن به سفرهاي هفتگي بعد از ازدواج:در حسرت رفتن به پارك سر كوچه نتيجه اخلاقي:امنيت كامل مرسي......خيلي جالب بود.اين همه بهشون لطف ميكني اخرشم ميگن چقدر نق ميزنيد!قدرنشناسن ديگه! آخرش هم میگن بخاطر تو از صبح میرم جون میکنم تا شکمتون و سیر کنم عجب!!:w00::w00: :brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ عجب!!:w00::w00: :brodkavelarg: :ws52::ws52: :ws52::ws52: :ws52::ws52: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ عجب!!:w00::w00: :brodkavelarg: :smiley (18): :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ عجب!!:w00::w00: :brodkavelarg: :w58: 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ پس باز هم به این نتیجه می شه رسید که خانوما آقایون رو مرد می کنن همون جور که حوا آدم رو آدمش کرد :ws28: آقایون هوای خانوماشون رو خیلی داشته باشن که هر چه دارن از برکت وجود اونها ست :ws2: خب همه وجدانن نظر بدن حرفهايي كه حوا در كل عمرش بعنوان يه زن به حضرت آدم نتونست بگه: 1/ من آدمت كردم 2/ميرم طلاق ميگيرم ها 3/بقيه مردا رو نگاه كه............... اين مطلب رو يه دوست گلي بهم گفته بودم شكسته بسته يادم مونده بود براي سلامتي اون دوستم يه كف مرتب بزنيد كه خيلي نازه.............. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده