*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :w58:بابا تو یا طرف من باش یا اون ه دقیقه دبت واسه من میسوزه یه دقیقه واسه اون:icon_razz: اخه...يه بار اين خوبه يه بار تو!!!!:girl_blush2: داره وسطی بازی میکنه:ws28: :ws47: اخه نميخوام دعواتون بشه!!!!تو خونمونم هميشه اينجوريم!مامان اخرش داد ميزنه يا طرفدار من باش يا بابات!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آره جون خودتون من به سفر هم میرم تا لنگ ظهر هم می خوابم از جیب زنم هم خرج می کنم ...حرفی داری برو دادگاه جمهوری اسلامی شکایت کن بین حق با کیه ..مهریه تو نیدم.....همین که هستش.. :w58:من جای اون زنت بودم با وردنه میزدم تو مخت تا حالت جا بیاد از بس که پر روت کرده:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اخه...يه بار اين خوبه يه بار تو!!!!:girl_blush2: :ws47: اخه نميخوام دعواتون بشه!!!!تو خونمونم هميشه اينجوريم!مامان اخرش داد ميزنه يا طرفدار من باش يا بابات!!!!!! ما که دعوامون نمیشه تازه ما زود آشتی میکنیم:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آره جون خودتون من به سفر هم میرم تا لنگ ظهر هم می خوابم از جیب زنم هم خرج می کنم ...حرفی داری برو دادگاه جمهوری اسلامی شکایت کن بین حق با کیه ..مهریه تو نیدم.....همین که هستش.. هاااااااااااااااااااااااااااااا :w58:من جای اون زنت بودم با وردنه میزدم تو مخت تا حالت جا بیاد از بس که پر روت کرده:brodkavelarg: شقايق جون ميبيني 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :w58:من جای اون زنت بودم با وردنه میزدم تو مخت تا حالت جا بیاد از بس که پر روت کرده:brodkavelarg: ببین اون وردنه رو از دست زنم می گیرم میبرم تو حلقومش .... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ هاااااااااااااااااااااااااااااا شقايق جون ميبيني آره هی میگم پر روش نکن همینه ها بیا حالا تحویل بگیرش:brodkavelarg: امروز میری بازار از ایم وردمه ها که دستمه میخری:brodkavelarg: نصف مشکلت حله 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آرههی میگم پر روش نکن همینه ها بیا حالا تحویل بگیرش:brodkavelarg: امروز میری بازار از ایم وردمه ها که دستمه میخری:brodkavelarg: نصف مشکلت حله مشکل از ماهاست که بهتون رو دادیم....حقتون بود نمیزاشتیم از اول از خونه پاتون رو بزارین بیرون...:w74: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ببین اون وردنه رو از دست زنم می گیرم میبرم تو حلقومش .... وااااااااااااااااااا آسا اینم که خفه میکنه مثل همون یارو که زنش و خفه کرد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اخه...يه بار اين خوبه يه بار تو!!!!:girl_blush2: :ws47: اخه نميخوام دعواتون بشه!!!!تو خونمونم هميشه اينجوريم!مامان اخرش داد ميزنه يا طرفدار من باش يا بابات!!!!!! ای دو دوزه باز:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 ما که دعوامون نمیشهتازه ما زود آشتی میکنیم:icon_redface: :icon_redface: البت من یه دل سیر کتک میخورم:imoksmiley::guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ مشکل از ماهاست که بهتون رو دادیم....حقتون بود نمیزاشتیم از اول از خونه پاتون رو بزارین بیرون...:w74: بیشین بینیم باااااااااااا:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ای دو دوزه باز:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 :icon_redface: البت من یه دل سیر کتک میخورم:imoksmiley::guntootsmiley2: :w58: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام اجازه هست منم بيام تو بحث سلام به روی نشستت بیا داداش فقط مراقب باش وردنه تو سرت پرت نشه دعوا شده 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آقاااااااااااااااااااا وحید چرا زن ذلیلی میکنی؟ پس مردونگیت کو؟ بردار اون کمربندتو دیگه ..از من یاد بگیر... 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آقاااااااااااااااااااا وحید چرا زن ذلیلی میکنی؟ پس مردونگیت کو؟ بردار اون کمربندتو دیگه ..از من یاد بگیر... :ws44: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آقاااااااااااااااااااا وحید چرا زن ذلیلی میکنی؟ پس مردونگیت کو؟ بردار اون کمربندتو دیگه ..از من یاد بگیر... به اون کار نمیگن مردونگی میگن وحشی گری وحید مهلبونه راه براه نازم و میخره 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آقاااااااااااااااااااا وحید چرا زن ذلیلی میکنی؟ پس مردونگیت کو؟ بردار اون کمربندتو دیگه ..از من یاد بگیر... تا پنبه هست کی از کمر بند استفاده میکنه:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ به اون کار نمیگن مردونگی میگن وحشی گریوحید مهلبونه راه براه نازم و میخره همون دیگه آبروی مرد رو برده ..مگه واسه زن جماعت هم کادو ناز می خرن؟ یه نازی نشونش میدم که کیف کنه ....ناز کنه فلفل سیاه می کنم تو دهنش.. 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آرههی میگم پر روش نکن همینه ها بیا حالا تحویل بگیرش:brodkavelarg: امروز میری بازار از ایم وردمه ها که دستمه میخری:brodkavelarg: نصف مشکلت حله راست ميگي شقايق جون!!! مشکل از ماهاست که بهتون رو دادیم....حقتون بود نمیزاشتیم از اول از خونه پاتون رو بزارین بیرون...:w74: وااااااااااااااااااا آسا اینم که خفه میکنه مثل همون یارو که زنش و خفه کرد اره انگار.............ديگه به اينم اطميناني نيست. ای دو دوزه باز:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 :icon_redface: البت من یه دل سیر کتک میخورم:imoksmiley::guntootsmiley2: حقته!!!!! بیشین بینیم باااااااااااا:brodkavelarg: تو درستش كن.بلكه خوب بشه!!!!! 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ تا پنبه هست کی از کمر بند استفاده میکنه:icon_redface: آره اینم خوب حرفیه معلومه خیلی با سیاستی....آفرین... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده