ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ازدواج آقايان! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبل از ازدواج:خوابيدن تا لنگ ظهر بعد از ازدواج:بيدار شدن زودتر از خورشيد نتيجه اخلاقي:سحر خيز شدن قبل از ازدواج:رفتن به سفر بي اجازه بعد از ازدواج:رفتن به حياط با اجازه نتيجه اخلاقي:معتبر شدن قبل از ازدواج:خوردن بهترين غذاها بي منت بعد از ازدواج:خوردن غذا هاي سوخته با منت نتيجه اخلاقي:تقويت معده قبل از ازدواج:استراحت مطلق بي جر و بحث بعد از ازدواج:كار كردن در شرايط سخت نتيجه اخلاقي:ورزيده شدن قبل از ازدواج:ديد و بازديد از اماكن تفريحي بعد از ازدواج:سر زدن به فاميل خانوم نتيجه اخلاقي:صله رحم قبل از ازدواج:آموزش گيتار و سنتور و غيره بعد از ازدواج:آموزش بچه داري و شستن ظرف نتيجه اخلاقي:همدردي با مردها قبل از ازدواج:گرفتن پول تو جيبي از پاپا بعد از ازدواج:دادن كل حقوق به خانوم نتيجه اخلاقي:مستقل شدن قبل از ازدواج:ايستادن در صف سينما و استخر بعد از ازدواج:ايستادن در صف شير و گوشت نتيجه اخلاقي:آموزش ايستادگي قبل از ازدواج:رفتن به سفرهاي هفتگي بعد از ازدواج:در حسرت رفتن به پارك سر كوچه نتيجه اخلاقي:امنيت كامل 11 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ مرسي......خيلي جالب بود. اين همه بهشون لطف ميكني اخرشم ميگن چقدر نق ميزنيد!قدرنشناسن ديگه! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آخرش هم میگن بخاطر تو از صبح میرم جون میکنم تا شکمتون و سیر کنم 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آخرش هم میگن بخاطر تو از صبح میرم جون میکنم تا شکمتون و سیر کنم نميدونم اين شكمه يا چاه!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ نميدونم اين شكمه يا چاه!!! خب از دید مردا یه چاهییه که هرگز پر نمیشه:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ جالب بود ممنون یعنی میگی مردا سه میخه میچسبن زمین:ws28: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ جالب بود ممنون یعنی میگی مردا سه میخه میچسبن زمین:ws28: :w58: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ نميدونم اين شكمه يا چاه!!! چاهم باشه پر میشه موضوع اینه که کف چاهه هم یه سوراخ داره به این بزرگی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ چاهم باشه پر میشه موضوع اینه که کف چاهه هم یه سوراخ داره به این بزرگی:ws28: اسپم نکن آقا برو بیرون:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خب از دید مردا یه چاهییه که هرگز پر نمیشه:icon_razz: معلوم نيست چيكار ميكنن! جالب بود ممنون یعنی میگی مردا سه میخه میچسبن زمین:ws28: جون خودشون خيلي ميچسبن!!!:w00: چاهم باشه پر میشه موضوع اینه که کف چاهه هم یه سوراخ داره به این بزرگی:ws28: بيچاره شقايق 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نيست چيكار ميكنن! جون خودشون خيلي ميچسبن!!!:w00: بيچاره شقايق نه اون لیچلره چاه که هیچی چاله هم نداره:hi::hi: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نيست چيكار ميكنن! جون خودشون خيلي ميچسبن!!!:w00: بيچاره شقايق :ws54::ws54: امان از شوهر بد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نيست چيكار ميكنن! جون خودشون خيلي ميچسبن!!!:w00: بيچاره شقايق نه اون بیچاره چاه که هیچی چاله هم نداره:hi::hi: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :ws54::ws54:امان از شوهر بد دلم برات کباب شد گریه نکن:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ نه اون لیچلره چاه که هیچی چاله هم نداره:hi::hi: :w58: چرا پشت سر میت حرف میزنید خوبیت نداره:w58: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :ws54::ws54:امان از شوهر بد طلاقشو بده گلم:there: نه اون بیچاره چاه که هیچی چاله هم نداره:hi::hi: هاااااااااااااااااااااا دلم برات کباب شد گریه نکن:icon_gol: خوشبحالت شقايق جون.بقيه هم ياد بگيرن! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ طلاقشو بده گلم:there: هاااااااااااااااااااااا خوشبحالت شقايق جون.بقيه هم ياد بگيرن! :w58: بابا تو یا طرف من باش یا اون ه دقیقه دبت واسه من میسوزه یه دقیقه واسه اون:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ :w58:بابا تو یا طرف من باش یا اون ه دقیقه دبت واسه من میسوزه یه دقیقه واسه اون:icon_razz: داره وسطی بازی میکنه:ws28: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ داره وسطی بازی میکنه:ws28: :ws47: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آره جون خودتون من به سفر هم میرم تا لنگ ظهر هم می خوابم از جیب زنم هم خرج می کنم ...حرفی داری برو دادگاه جمهوری اسلامی شکایت کن بین حق با کیه ..مهریه تو نیدم.....همین که هستش.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده