just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ فوتبال را تعطیل كنید تا 20 طلای دیگر بگیریم سرمربی سابق تیم ملی كشتی آزاد گفت: اگر این فوتبال مسخره و وارداتی را تعطیل كنید، 20 مدال طلای دیگر در سایر رشتهها كسب خواهیم كرد. منصور برزگر در گفتوگو با فارس عنوان كرد: سازمان تربیتبدنی باید موفقیتهای كشتی و سایر رشتهها را ببیند. باید درِ این فوتبال مسخره و وارداتی را بست تا 20 مدال طلای دیگر در باقی رشتهها بگیریم. وی خاطرنشان ساخت: اینهمه پول به فوتبالیستها دادند؛ اما چه شد؟ آنها چه كار كردند. ببینید مربی این تیم چقدر گرفته و مربیان كشتی چقدر؟ وقتی به بازیهای آسیایی و المپیكها میرویم از همه رشتهها انتظار مدال داریم جز فوتبال. كشتی در گوانگجو هفت مدال طلا گرفت، اگر حمایت از آن بیشتر بود طلاهایش به 9 هم میرسید؛ اما همه رسیدگیها شامل فوتبال میشود. قهرمان سابق جهان و مدیر فنی اسبق تیم ملی آزاد از مصاف رضا یزدانی و حریف ازبكش در فینال وزن 96 كیلوی بازیهای آسیایی به عنوان گل كشتیها یاد كرد و گفت: یزدانی زیبا كشتی گرفت. مبارزه او واقعا گل كشتیهای گوانگجو بود. امیدوارم او در مسابقات جهانی و المپیك هم طلا بگیرد. 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من هم 100% با این موضوع موافقم اگر این همه هزینه ای که برای فوتبال بی خاصیت ایران صرف شد برای ورزش های دیگه هزینه می شد ورزش ایران بهترین بود مگه 700 - 800 میلیون کم پولیه برای یک عقد یک ساله قرار داد با یک فوتبالیست 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خدایی ببینید...اون والیبال جوانان و بزرگسالان صداشون در نیومد...هر سال رفتن مقام آوردن.... فوتبال چی؟ هی خرج کردن آخرشم هیچ چی به هیچ چی. البته بگذریم که فوتبال سی.یا.سی شده! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من هم 100% با این موضوع موافقم اگر این همه هزینه ای که برای فوتبال بی خاصیت ایران صرف شد برای ورزش های دیگه هزینه می شد ورزش ایران بهترین بود مگه 700 - 800 میلیون کم پولیه برای یک عقد یک ساله قرار داد با یک فوتبالیست نزن این حرفو مگه نمیبینی برزیلیا ارزو دارن با ایران بازی کنن مگه نمیدنی مارادونا تو خواب هر شب میبینه که شده سرمربی ایران ؟ مگه میدونی ؟ چرا به این زحمت کشان افتخار افرین تهمت میزنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بنده هم موافق گفته ی اقای برزگر هستم. خوشبختانه هم سیاست سازمان تربیت بدنی به سمتی در حال شکل گیری است که به ورزشهای دیگر به جز فوتبال اهمیت بیشتری داده بشه. اگر 50 درصد خرج فوتبال رو جدا کنیم و به ورزشهایی چون کشتی و دو و میدانی و والیبال و بکستبال و تنیس برسیم در دنیا حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ برای والیبال بودجه هم نذارن خوبن... 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کشتی چند تا طلا گرفت(تو آسیا) خسته نباشین ... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خسته نباشین ... عذر دارم خوابگاهی ام لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ دلی خودمونیم واقعآ حیف شد. مربی فوتبال ما با اون تسبیحش که مدام ذکر میگفت نتونست کاری بکنه؟ حیف اون تسبیح که همه تلویزیونهای اونجا بهش ذون کرده بودند. پیروانی با سلاح تسبیح. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده