هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ خوب اونا یکی مثه این مسئوله ازمایشگاهه مارو نداشتن که...بعدشم تاکسیاش پشت چراغ سبز مسافر پیاده میکنه میدونی ترم پیش بررسی دو داشتم جلسه اول سال نرفتم جلسه دوم هم با 20 دقیق تاخیر رفتم استاد گفت تا ربع ساعت مشکل نبود اما 20 دقیق نمیشه گفتم حالا نمیشه استثنا قائل شید امروز جلسه اول نبودم گفت عذر بدتر از گناه ..نه نمیشه گفتم استاد 4 ساعت پیش راه افتادم تا الان رسیدم (هشت و بیست دقیقه صب )از فلان جا اومدم تازه بعد از این کلاسم باید دوباره برگردم گفت همین که گفتم برو جلسه بعد بیا خیلی زورم گرفت چون باید دوباره 30 کیلومتر راه رو دس خالی برمیگشتم گفتم استاد ما که دلمون نمی خواسته دیر بیایم که این همه هزینه میکنیم هم وقت هم پول حتما مشکل داشتیم گفت پولتو به رخ من میکشی ..نه اقا نمیشه اخرش برگشتم :smiley (18)::smiley (18):دس خالی اما از جلسه های بعد دیگه دیر نیاومدم اما مگه استاد ول کن بود انگار تو کلاس فقط من بودم هی ازما سوال میکرد میبرد پای تابلو ...کوییز سر کلاس صحیح میکرد ..اخرش خیلی خوب شد یکی از بهترین نمره های اون ترمو گرفتم ... یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ میدونی ترم پیش بررسی دو داشتم جلسه اول سال نرفتم جلسه دوم هم با 20 دقیق تاخیر رفتم استاد گفت تا ربع ساعت مشکل نبود اما 20 دقیق نمیشه گفتم حالا نمیشه استثنا قائل شید امروز جلسه اول نبودم گفت عذر بدتر از گناه ..نه نمیشه گفتم استاد 4 ساعت پیش راه افتادم تا الان رسیدم (هشت و بیست دقیقه صب )از فلان جا اومدم تازه بعد از این کلاسم باید دوباره برگردم گفت همین که گفتم برو جلسه بعد بیا خیلی زورم گرفت چون باید دوباره 30 کیلومتر راه رو دس خالی برمیگشتم گفتم استاد ما که دلمون نمی خواسته دیر بیایم که این همه هزینه میکنیم هم وقت هم پول حتما مشکل داشتیم گفت پولتو به رخ من میکشی ..نه اقا نمیشه اخرش برگشتم :smiley (18)::smiley (18):دس خالی اما از جلسه های بعد دیگه دیر نیاومدم اما مگه استاد ول کن بود انگار تو کلاس فقط من بودم هی ازما سوال میکرد میبرد پای تابلو ...کوییز سر کلاس صحیح میکرد ..اخرش خیلی خوب شد یکی از بهترین نمره های اون ترمو گرفتم ... یادش بخیر بعضیاشون واقعا رو مخه ادم میدوووان اخه من یه دفعه باهاش حرفم شد.. کلاس قبلیم طبقه سوم بود سر ساعت یک تموم شد بعد بدو بدو اومدم پایین شد یکو 2 مین اینا دو ساعت داشتم باهاش بحث میکردم باباجون من کلاسم ساعت یک تموم شد نمیتونمم این 3 طبقه رو پرواز کنم که... سوژه ای شده بوداااا فقط میگفت من نمیدونممممم باید یک اینجا باشین اینا اعصاب ندارن به ما هم منتقل میکنن دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ کی بود؟ کی بود؟ من نبودم! هممون تقصیرو می ندازیکم گردن هم.... اما باید فکر کنیم خودمون چقدر می تونیم فرهنگ سازی کنیم؟ خودمون چقدر می تونیم الکی اعصاب خودمونو خورد نکنیم. یه مثال: من یه بار داستم رانندیگی می کردم...وسط اتوبان هم بودم...سرعتمم بالا بود...یهو کف پام گرفت....مجبور شدم ترمز کنم و بزنم کنار....بماند که 100 تا بوق و فحش شنیدم...اما واقعا" تقصیر من بود؟ از اون روز به بعد هر وقت همچین چیزی دیدم به خودم گفتم شاید یه مشکلی برای رانندگی جلویی من پیش اومده...چرا من باید بوق بزنم که هم اعصاب خودم خورد شه هم اعصاب اون بنده خدا! فقط آروم و با احتیاط از کنارش رد می شم.... یا اگر کاری از دستم بر بیاد براش انجام میدم. اینو در آینده بچه ی من می بینه...یاد می گیره...میره برای 4 نفر دیگه تعریف می کنه...اونام برای 10 نفر دیگه....ببینید چقدر زیاد می شه! من و تو ما می شویم 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ میدونی ترم پیش بررسی دو داشتم جلسه اول سال نرفتم جلسه دوم هم با 20 دقیق تاخیر رفتم استاد گفت تا ربع ساعت مشکل نبود اما 20 دقیق نمیشه گفتم حالا نمیشه استثنا قائل شید امروز جلسه اول نبودم گفت عذر بدتر از گناه ..نه نمیشه گفتم استاد 4 ساعت پیش راه افتادم تا الان رسیدم (هشت و بیست دقیقه صب )از فلان جا اومدم تازه بعد از این کلاسم باید دوباره برگردم گفت همین که گفتم برو جلسه بعد بیا خیلی زورم گرفت چون باید دوباره 30 کیلومتر راه رو دس خالی برمیگشتم گفتم استاد ما که دلمون نمی خواسته دیر بیایم که این همه هزینه میکنیم هم وقت هم پول حتما مشکل داشتیم گفت پولتو به رخ من میکشی ..نه اقا نمیشه اخرش برگشتم :smiley (18)::smiley (18):دس خالی اما از جلسه های بعد دیگه دیر نیاومدم اما مگه استاد ول کن بود انگار تو کلاس فقط من بودم هی ازما سوال میکرد میبرد پای تابلو ...کوییز سر کلاس صحیح میکرد ..اخرش خیلی خوب شد یکی از بهترین نمره های اون ترمو گرفتم ... یادش بخیر آرش جان من میدونم تو با ادبی مثل من ....نیستی.... ولی استادی که به خاطر 5 دقیقه دانشجو رو راه نده..من اونجا سیفون شو میدم پایین ..تا بشه عبرتی برای سایر اساتید 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آرش جان من میدونم تو با ادبی مثل من ....نیستی....ولی استادی که به خاطر 5 دقیقه دانشجو رو راه نده..من اونجا سیفون شو میدم پایین ..تا بشه عبرتی برای سایر اساتید پس من چی بگمم 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ پس من چی بگمم باید یه طوری حرف بزنی و استاد رو یه چیزی هم طلب کار بکنی....من خیلی از اینکارا تو دانشگاه کردم یه با ر هم ورقه رو پرت کردم صورت استاد ..ازم کلی حساب برد ..الکتریسیته صنعتی هم شدم 19... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ باید یه طوری حرف بزنی و استاد رو یه چیزی هم طلب کار بکنی....من خیلی از اینکارا تو دانشگاه کردم یه با ر هم ورقه رو پرت کردم صورت استاد ..ازم کلی حساب برد ..الکتریسیته صنعتی هم شدم 19... اگه حاشو بخوام بجیلم گلیم میگیله .. اعصابم میریزه به هم تازه با همه اینجوریه... پسراشم کم اوردن چه برسه به ما دخترا 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ آرش جان من میدونم تو با ادبی مثل من ....نیستی....ولی استادی که به خاطر 5 دقیقه دانشجو رو راه نده..من اونجا سیفون شو میدم پایین ..تا بشه عبرتی برای سایر اساتید گاهی وقتا لازمه کمی تحمل کنیم کمی صبر داشته باشیم اون استاد هم خیلی ادم بزرگ بود و همین کارش بیشترین انگیزه و انرژی رو بهم داد و رفتارش توی طول ترم نشون داد که از رو دلسوزی میگفته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده