هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 27 بهمن، 2010 سکانس اول صف نونوایی ( یه مرد میان سال )اقا پول ما رو هم گرفتیاآآآ خیلی غلط کردم گرفتم خیلی گ...خوردم گرفتم .... خوبه ؟؟ چه خبرته ؟ چرا به خودت فووش میدی پسرم سکانس دوم بوق ....(ممتد ) اقا برو کنار می خوام پارک کنم مگه نمی بینی ترافیک پشتو نه جناب نمیشه خودم می خوام پارک کنم ای بابا شما که ماشین ندارید پیاده اید دارم خوبشم دارم بردن برا بنزین الان میاد اقا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه نمیشه زود تر اومدم جا گرفتم نمیدم سکانس سوم ترمینال بیرون شهر ماشینای شخصی و غیر شخصی برا سوار کردنت تو سر کله هم میزنن تو هم دیرت شده صدای بوق ممتد و نعره ادما و فوش و فوش کاری فضا رو پر کرده سکانس چهارم کلاهت کجاست مگه شما ایمنی هم هستید ؟ نه نیستم اما شما باید کلاه ایمنی داشته باشی دکتر گفته نذاز برا موهام خوب نیست قارچ دارم نامه دکتر یا ایمنی همرام نیس پس بیرون حالا چرا جوش میاری الان میزارم ( یک ساعت بعد دوباره بدون کلاه رویت میشه .....اینجاس که ادم کفری میشه ) اتفاقای از این دس هر روز ممکنه پیش بیاد برای شما چطور ؟ و واقعا چرا ارامشی که باید در برخورد هامون باشه کمتر شده ؟ دلیل این همه توهین و چافوکشی موقعه تماشای یه بازی فوتبال چیه ؟ فک نمیکنید فضای جامعه ما این روزها بیشتر عصبانی و پرخاشگر شده ؟ 15
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2010 سکانس چهارمی واقعی تر بود.............. همش واقعیه اما ممکنه خوب بیان نشده باشن اون اخری هم می خواس قت بازی در بیاره البته شاید یه کم منم بد صوبت کردم فکرشو بکن ادم اتفاقای قبلی براش پیش بیاد خود به خود روی برخوردش تاثیر میزاره 2
baybak 4434 ارسال شده در 27 بهمن، 2010 همش واقعیه اما ممکنه خوب بیان نشده باشن اون اخری هم می خواس قت بازی در بیاره البته شاید یه کم منم بد صوبت کردم فکرشو بکن ادم اتفاقای قبلی براش پیش بیاد خود به خود روی برخوردش تاثیر میزاره هر کدوم از سکانسها تاثیرهای متفاوتی میزارند ولی آخری مکملشونه... می تونم بپرسم شما رشته تحصیلی تون چیه؟ 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 دیروز تو صف صندوق یه فروشگاهی بودم....یه خانومه اومد رد شد به جلوییش گفت اینجا صف؟ منم فکر کردم با من بود....گفتم نه باید برید ته صف... برگشت گفت: با تو نبودم .... :w00:+ یه فحش!!!!! من که اینجوری شدم :jawdrop: یه نگاه به خانوم پشت سریم انداختم...اونم اینجوری بود :jawdrop: اینم خارج! مردم خل شدن والا! 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 هر کدوم از سکانسها تاثیرهای متفاوتی میزارند ولی آخری مکملشونه... می تونم بپرسم شما رشته تحصیلی تون چیه؟ جر وبحث برای یه جای پارک یا گرفتن دو تا نون و سوار شدن تاکسی .... و مواردی از این دست موارد عادی هستنند که هر روز شاهدیم سوال اینه فک نمی کنیدمردم یه کم عصبانی تر از قبل شدن؟ استانه تحملشون پایین تر نیموده ؟ دلیلش چیه ؟ ما برای چیزای خودمون را نارحت میکنیم و کار به فوش فوش کاری میکشونیم که تو کشور های دیگه خیلی عادیه 3
baybak 4434 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 جر وبحث برای یه جای پارک یا گرفتن دو تا نون و سوار شدن تاکسی .... و مواردی از این دست موارد عادی هستنند که هر روز شاهدیم سوال اینه فک نمی کنیدمردم یه کم عصبانی تر از قبل شدن؟ استانه تحملشون پایین تر نیموده ؟ دلیلش چیه ؟ ما برای چیزای خودمون را نارحت میکنیم و کار به فوش فوش کاری میکشونیم که تو کشور های دیگه خیلی عادیه نمی دونم آرش چی بگم این مشکلی هست هم فرهنگی هم شخصیتی.... برخورد اجتماعی زیاد به خانواده ربط نداره به افکار و روحیه شخص بستگی داره البته در بعضی موارد فوش کاری صد درصد لازم الجراست... 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 نمی دونم آرش چی بگم این مشکلی هست هم فرهنگی هم شخصیتی....برخورد اجتماعی زیاد به خانواده ربط نداره به افکار و روحیه شخص بستگی داره البته در بعضی موارد فوش کاری صد درصد لازم الجراست... اتفاقا" ربطی به فرهنگ نداره...من امریکام و طرز برخورد ها رو دارم می بینم...همون جوری که بالا براتون تعریف کردم خانومه خیلی بد برخورد کرد. هر چی باشه فشار های عصبی ه که از محیط( سرکار- خونه و...) به آدم وارد می شه. یه چیز جالب بهتون بگم: اینجا اگه یه مشتری به صاحب مغازه بد ترین فحش رو هم بده با حالت طلبکارانه....اون صاحب مغازه باید تشکر کنه!!!!!! اینو بی تعارف بهتون می گم....من خودم همچین برخوردهایی رو دیدم....اینقده مردم طلبکارن که آدم می مونه. 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 از بس که ما آدما دوست داریم ره 100 ساله رو یشبه بریم این عجله ها به خاطر چیه حالا! عجله ، استرس ، اضطراب ، ترس بدست نیاوردن یا از دست دادن ....همه و همه نشونه نبود ارامشه دیروز تو صف صندوق یه فروشگاهی بودم....یه خانومه اومد رد شد به جلوییش گفت اینجا صف؟ منم فکر کردم با من بود....گفتم نه باید برید ته صف...برگشت گفت: با تو نبودم .... :w00:+ یه فحش!!!!! من که اینجوری شدم :jawdrop: یه نگاه به خانوم پشت سریم انداختم...اونم اینجوری بود :jawdrop: اینم خارج! مردم خل شدن والا! مطمعنا چون اونجا هستی بهتر شرایط اطرافت رو درک میکنی اما تا اونجا که اطلاع دارم امریکا هیچ وقت به عنوان یه مدل فرهنگی و و الگوی یک جامعه اروم نبوده اونجا بیشتر از لحاظ صنعتی و اقتصادی پیشرفته هستند و اغلب کشورهایی مثل سوئد سویس نروز ...هستند که به عنوان یک نمونه موفق که مردم اروم و با فرهنگی دارن معرفی میشن نمی دونم آرش چی بگم این مشکلی هست هم فرهنگی هم شخصیتی....برخورد اجتماعی زیاد به خانواده ربط نداره به افکار و روحیه شخص بستگی داره البته در بعضی موارد فوش کاری صد درصد لازم الجراست... یه واکنش رفت و برگشتیه هر دو تاثیر روی هم میزارن مثلا وقتی شخصی خستگی و فشار های روحی روانی بیرون را داخل خانه و خانواده میاره اونوقت که برخورد های اجتماعی تاثیر مخربش روی خانواده نشون میده و یا کسی که بعد از یه مشاجره خانوادگی میره سر کار مطمعنا اون بازدهی رو نداره 2
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 اتفاقا" ربطی به فرهنگ نداره...من امریکام و طرز برخورد ها رو دارم می بینم...همون جوری که بالا براتون تعریف کردم خانومه خیلی بد برخورد کرد.هر چی باشه فشار های عصبی ه که از محیط( سرکار- خونه و...) به آدم وارد می شه. یه چیز جالب بهتون بگم: اینجا اگه یه مشتری به صاحب مغازه بد ترین فحش رو هم بده با حالت طلبکارانه....اون صاحب مغازه باید تشکر کنه!!!!!! اینو بی تعارف بهتون می گم....من خودم همچین برخوردهایی رو دیدم....اینقده مردم طلبکارن که آدم می مونه. درسته همش مشکل فرهنگ نیس مشکلات اقتصادی هم خیلی تاثیر گذاره مثلا یه معلم بازنشسته توی سویس یکی از تفریحات و کار های مورد علاقه اش اینه که لباس زرد بپوشه با یه پرجم مخصوص برداره بره سر خیابون وقتی بچه ابتدایی ها از مدرسه مرخص میشن اونا رو از جاده عبور بده اما تو ایران یه معلم باز نشسته با سه تا بچه دانشجو دانشگاه ازاد که مجبور برا خرجیشون تمام وقت کار کنه مگه مریض باشه به فکر همچین کاری بفته پس همش فرهنگی نیس اقتصادی هم هس 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 من خودمم امروز یه کار اشتباه کردمممم از دست این مسئول ازمایشگامون... پشت چراغ سبز اقاهه داشت مسافر پیاد میکرد.. منم دستمو گزاشتم رو بوق هی تو ماشین باسه خودم داد بیداد میکردممم همه منو نگا میکردن خوب چی کار کنم... بعضی از استادا واقعا اعصاب باسه ادم نمیزارننن من ساعت یک کلاس دارممم اگه بشه یکو یک دقیقه راه نمیده واقعا راه نمیده 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 کار کار اون موج 6/6 هرتزی هستش من میدونم فک کنم کار موج مکزیکی باشه نیگاه 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 کلا ملت خیلی قاطی شدن نمیدونم چرا تو همین چن روزه منم چن تا از این قاطی بازیای ادما رو دیدم نمی دونم ملت دلشون دقیقا از چی پره 2
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 من خودمم امروز یه کار اشتباه کردمممماز دست این مسئول ازمایشگامون... پشت چراغ سبز اقاهه داشت مسافر پیاد میکرد.. منم دستمو گزاشتم رو بوق هی تو ماشین باسه خودم داد بیداد میکردممم همه منو نگا میکردن خوب چی کار کنم... بعضی از استادا واقعا اعصاب باسه ادم نمیزارننن من ساعت یک کلاس دارممم اگه بشه یکو یک دقیقه راه نمیده واقعا راه نمیده میدونی من که نرفتم المان اما اونایی که رفتن میگن مردم اونا اینقد با نظمن که حتی یه بوق اضافه نمی شنوی برای اینکه اروم باشن قانون رو رعایت میکنن و به بچه هاشون هم یاد میدن یکی میگفت رفته بوده المان چار راه یه خیابون بودهچراغ که قرمز شد راه افتادم که از خیابون رد شم یه پیرزن و ودختر کوچلو هم اونور وایساده بودن نزدیک که شدم تا پیرزنه داره با خشم خاصی رو به من کلماتی رو المانی میگه رفتم جلو با انگلیسی دس پا شکسته پرسیدم چی شده تا نگو اینا چراغ عابر پیاده هم دارن بعد میگفت من الان چند ساله دارم به نوه ام اموزش می دم قانون رعایت کنه بعد شما زحمت های چند سالم رو به باد دادید چون بهش گفتم تو باید به بزرگ ترها نیگاه کنی و از اونا یاد بگیری 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 میدونی من که نرفتم المان اما اونایی که رفتن میگن مردم اونا اینقد با نظمن که حتی یه بوق اضافه نمی شنوی برای اینکه اروم باشن قانون رو رعایت میکنن و به بچه هاشون هم یاد میدن یکی میگفت رفته بوده المان چار راه یه خیابون بودهچراغ که قرمز شد راه افتادم که از خیابون رد شم یه پیرزن و ودختر کوچلو هم اونور وایساده بودن نزدیک که شدم تا پیرزنه داره با خشم خاصی رو به من کلماتی رو المانی میگه رفتم جلو با انگلیسی دس پا شکسته پرسیدم چی شده تا نگو اینا چراغ عابر پیاده هم دارن بعد میگفت من الان چند ساله دارم به نوه ام اموزش می دم قانون رعایت کنه بعد شما زحمت های یک چند سالم رو به بد دادید چون بش گفتم تو باید به بزرگ ترها نیگاه کنی و از اونا یاد بگیری خوب اونا یکی مثه این مسئوله ازمایشگاهه مارو نداشتن که... بعدشم تاکسیاش پشت چراغ سبز مسافر پیاده میکنه 1
baybak 4434 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 اتفاقا" ربطی به فرهنگ نداره...من امریکام و طرز برخورد ها رو دارم می بینم...همون جوری که بالا براتون تعریف کردم خانومه خیلی بد برخورد کرد.هر چی باشه فشار های عصبی ه که از محیط( سرکار- خونه و...) به آدم وارد می شه. یه چیز جالب بهتون بگم: اینجا اگه یه مشتری به صاحب مغازه بد ترین فحش رو هم بده با حالت طلبکارانه....اون صاحب مغازه باید تشکر کنه!!!!!! اینو بی تعارف بهتون می گم....من خودم همچین برخوردهایی رو دیدم....اینقده مردم طلبکارن که آدم می مونه. شما هم راست میگین...موافقم 2
ارسال های توصیه شده