MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ در لینک زیر تایپ کنید دختر ایرانی خواهید دید که معنی فارسی به انگلیسی دختر ایرانی را با بی شرمی خر یا الاغ معنی می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ در لینک زیر تایپ کنید دختر ایرانی خواهید دید که معنی فارسی به انگلیسی دختر ایرانی را با بی شرمی خر یا الاغ معنی می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من که نوشتم دختر ایرانی اینو نشون داد:...Ass..... اینم که معنیش چیزه دیگه هست؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ در لینک زیر تایپ کنید دختر ایرانی خواهید دید که معنی فارسی به انگلیسی دختر ایرانی را با بی شرمی خر یا الاغ معنی می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w58::icon_pf (34): البت خر یا الاغ نیست یه معنی دیگه میده ولی این ربطی به گوگل نداره چند تا بیکار نشستند اینو وارد کرده اون تو تعداد زیاد بوده اونا هم قبول کردند:JC_thinking: ولی گوگولی باید حواسش باشه:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ قابلیت ویرایش رو برا همه ازاد گذاشتن این مشکلات رو هم داره 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ والا واسه من كه اينطوري ترجمه كرد دختر ايروني برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام From: Persian ▼ To: English ▼ Translate text or webpage دخت ايراني Allow phonetic typing Type text or a website address or برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Listen Persian to English translation Iranian daughter Listen Read phonetically Dictionary - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Translate any website برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Spanish برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -France برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Germany برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Spain برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -France برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Brazil برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -France برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -France برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Germany برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Arabic برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Denmark برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Polish لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دختر ايروني والا واسه من كه اينطوري ترجمه كرد Translate text or webpage دخت ايراني Allow phonetic typing Persian to English translation Iranian daughter تو روز روشن دروغ میگی؟ دخت نوشتی....نه دختر 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ قابلیت ویرایش رو برا همه ازاد گذاشتن این مشکلات رو هم داره چطوری ویرایش میکنی؟؟؟(خوب ویرایش کن...) لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ گوگل آشـــــــــــــــــــــــــــگال من نوشتم فحش نا موسی داد:brodkavelarg: از این به بعد اعلام میکنیم گوگولی به جای واژه منحوس گوگل 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من در اقدامی خودجوش و تلافی جویانه همه به سمت مترجم گوگل هجمه ببریم و هرجا american girl یا western girl یا obama دیدیم فحش ترجمه کنیم تا مشت محکمی در دهان مترجم گوگل زده باشیم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ويرايشش كردين؟؟؟ من اينو ديديم Persian to English translation Iranian Girl شايد بد خط تايپ كردين فحش داده 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من در اقدامی خودجوش و تلافی جویانه همه به سمت مترجم گوگل هجمه ببریم و هرجا american girl یا western girl یا obama دیدیم فحش ترجمه کنیم تا مشت محکمی در دهان مترجم گوگل زده باشیم نه بیاین بریم اسپمش کنیم حالش رو ببریم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اااااا چقدر بی ... الله اکبر خامنه ای رهبر:vahidrk: یادت رفت 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ در لینک زیر تایپ کنید دختر ایرانی خواهید دید که معنی فارسی به انگلیسی دختر ایرانی را با بی شرمی خر یا الاغ معنی می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا شما معنیشو نمیدونستی که سرچ کردی و این جوابرو داد یا اینکه ؟ لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من هم تایپ کردم "دختر ایرانی" جوابش "ass : الاغ . آدم نادان" شد :jawdrop: اما امتحان کردم "دختر " و زیرش "ایرانی " جوابش "Iranian Girl " بود 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من هم تایپ کردم "دختر ایرانی" جوابش "ass : الاغ . آدم نادان" شد :jawdrop: اما امتحان کردم "دختر " و زیرش "ایرانی " جوابش "iranian girl " بود تعجب نداره میلاد دلیلش رو توضیح داده حتما بخونید لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ درستش کردند خوب من خوب 20 بار اینو فرستادم . بقیه هم فرستاند...اونا هم عوض کردند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده