رفتن به مطلب

دوستان گل تهرانی میشه کمکم کنید؟

ارسال های توصیه شده

سلام دوستم

کلینیک نور تو مطهری رفتین

تا اونجا که من می دونم بهترین متخصص ها اونجا هستن

به امید بهبودی هرچه سرعتر

مرسی هاله جون:4uboxsmiley:

لینک به دیدگاه

سلام. من چند سال پیش چشمم رو تو نهران عمل کردم و نتیجه عالی گرفتم. توی کلینیک خانم دکتر اعلمی هرندی بود. آدرسش رو بیاد ندارم. موقع رفتن بینایی نداشتم و بعد عمل بینایی ام برگشت. خانم دکتر اعلمی هرندی . باید بری بپرسی که کلینیکش الان کجاست. مرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام. من چند سال پیش چشمم رو تو نهران عمل کردم و نتیجه عالی گرفتم. توی کلینیک خانم دکتر اعلمی هرندی بود. آدرسش رو بیاد ندارم. موقع رفتن بینایی نداشتم و بعد عمل بینایی ام برگشت. خانم دکتر اعلمی هرندی . باید بری بپرسی که کلینیکش الان کجاست. مرسی

مرسی عمل باز چشم داشتی؟

چشمات تار میدید؟

مال مادرم یه عمل کرد شبکیه چشمش و اون کی هم لیزر ولی الان تار شده

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی عمل باز چشم داشتی؟

چشمات تار میدید؟

مال مادرم یه عمل کرد شبکیه چشمش و اون کی هم لیزر ولی الان تار شده

من بینایی دو چشمم رو هم از دست داده بودم. بله عمل باز چشم رو چشام انجام دادند . ایشان هم تو آمریکا کلینیک دارن هم تو تهران. فوق تخصص هستند و تو آمریکا هم عمل میکنند. باید هماهنگ بشی ببینی کی میاد تهران تا وقت بگیری. هر یکی دو ماه بیست روز میاد ایران و عمل میکنه. الان نمیدونم کجان و آیا عمل میکنند یا نه . باید بری و تحقیق کنی و پیداش بکنی. مرسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان گل تهرانی من شدیدا به کمک احتیاج دارم اگه میشه کمک کنید

من برای مادرم دنبال یه دکتر بسیار عالی که فوق تخصص چشم باشه میگردم اگر کسی سراغ داره همچین دکتری تو تهران اگه ممکنه اینجا یا تو پیام خصوصی شماره و اسم دکتر و بهم بده:4uboxsmiley:

پیشاپیش از کمکتون ممنونم:4uboxsmiley::icon_redface:

یه لطفی کنید برای مادرم دعا کنید:ws54:

بيمارستان لبافي نژاد دكتراي خيلي خوبي داره

دكتر جوادي هم اونجا فوق العادس :a030:

ولي اصلا راحت براش نوبت نميدن

بقيه دكترا زير دست اونن

من خودم يه مدت تحت نظرش بود بخاطر گندي كه به چشم زده بودم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

جراح و متخصص چشم

فوق تخصص قرنیه

رتبه اول بورد تخصصی لیزیک، لیزر و...

آدرس : ميدان ونک، نرسيده به چهارراه جهان کودک، ساختمان جهان کودک، شماره 30، واحد 6

شماره تماس (مطب) :۸۸۶۷۷۷۹۱ , ۸۸۷۹۴۹۵۲

شقایق جون من واقعا به کارش ایمان دارم

البته بی نهایت سرش شلوغه چون از هر جای ایران مریض داره

اما خیلی زود نوبت می ده

در ضمن امیدوارم هر چه زودتر مامان شفا پیدا کنه :ws21: :ws21: :ws21:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

سلام شقایق عزیز :icon_gol:

اینکه کار های انجام شده فایده نداشته یا فایده ی 100 % نداشته حتما دلیل این نیست که پزشکی جدیدی که دنبالش هستی کارش حتما بهتر خواهد بود به نظر من تحت نظر همون پزشک کار رو دنبال کنی بهتره. گاهی نوع بیماری یا داشتن بیماری زمینه ای دیگه دربیماری های شبکیه و غیر ان کار بهبود کامل رو کمی سخت میکنه به هر حال پزشکی هم که دوستان معرفی میکنند ممکنه در تشخیص و درمان بیماری هایی غیر از بیماری مادر مهارت داشته اند اگر چه همه بیماری های چشمی داشته اند و همه هم راضی هستند . من شخصا چون در ایران نیستم کسی رو سراغ ندارم اما هر پزشکی رو که یافتی اول از همه اجازه بده جنبه ی مشاوره در مورد سیر بیماری و اعمال انجام شده قبلی را برای شما داشته باشه تا دچار دوباره کاری و پرداخت هزینه مجدد ازمایشات و درمان نشدی ..

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...