شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گل تهرانی من شدیدا به کمک احتیاج دارم اگه میشه کمک کنید من برای مادرم دنبال یه دکتر بسیار عالی که فوق تخصص چشم باشه میگردم اگر کسی سراغ داره همچین دکتری تو تهران اگه ممکنه اینجا یا تو پیام خصوصی شماره و اسم دکتر و بهم بده:4uboxsmiley: پیشاپیش از کمکتون ممنونم:4uboxsmiley: یه لطفی کنید برای مادرم دعا کنید:ws54: 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خدا زود تر ایشالا شفاشون بده من واسشون دعا میکنم پرس جوهم میکنم پیدا کردم همینجا خبرتون میکنم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خدا زود تر ایشالا شفاشون بده من واسشون دعا میکنم پرس جوهم میکنم پیدا کردم همینجا خبرتون میکنم مرسی عزیز ممنون میشم :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گل تهرانی من شدیدا به کمک احتیاج دارم اگه میشه کمک کنیدمن برای مادرم دنبال یه دکتر بسیار عالی که فوق تخصص چشم باشه میگردم اگر کسی سراغ داره همچین دکتری تو تهران اگه ممکنه اینجا یا تو پیام خصوصی شماره و اسم دکتر و بهم بده:4uboxsmiley: پیشاپیش از کمکتون ممنونم:4uboxsmiley: یه لطفی کنید برای مادرم دعا کنید:ws54: والله تبریز بود کمکت می کردم ولی تهران نمی شناسم.. ایشالله به زودی خوب بشن 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ناکجا آباد همون تهران میشه پس خواهش میکنم وظیفمونه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ والله تبریز بود کمکت می کردم ولی تهران نمی شناسم..ایشالله به زودی خوب بشن مرسی بابک گل ممنون لطف داری:4uboxsmiley::4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ عسیسم من پیش یه خانم دکتر رفتم خوب بوده تو مطهریه ... اما هر چی دارم فک میکنم اسمش یادم نمیاد تو خیابانو مطهری دکترای جشم بسیار خوبی هستن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ عسیسم من پیش یه خانم دکتر رفتم خوب بوده تو مطهریه ... اما هر چی دارم فک میکنم اسمش یادم نمیاد تو خیابانو مطهری دکترای جشم بسیار خوبی هستن مرسی ولی میخوام از دکترش مطمئن باشم چون خودش تحت نظر یه فوق تخصص هست ولی متاسفانه جوابی نگرفت........... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مرسی ولی میخوام از دکترش مطمئن باشم چون خودش تحت نظر یه فوق تخصص هست ولی متاسفانه جوابی نگرفت........... عسیسم وقتی زیاد دکتر عوض کنی بدتر ادم گنگ میشه... دکتر بسیار خوبی بود از امریکا بوود من خودم باسه چیزه معمولی رفته بودممم اما مریضاش زیاد تعریف میکردن ... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ عسیسم وقتی زیاد دکتر عوض کنی بدتر ادم گنگ میشه... دکتر بسیار خوبی بود از امریکا بوودمن خودم باسه چیزه معمولی رفته بودممم اما مریضاش زیاد تعریف میکردن ... حالا پول ویزیتش چند بود لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ حالا پول ویزیتش چند بود یادم نمیاد که... ماله 5 6 سال پیش بوود اما واقعا خوب بوود ... ازاد میگیره لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ یادم نمیاد که... ماله 5 6 سال پیش بوود اما واقعا خوب بوود ... ازاد میگیره آزاااااااااااااااااااااااااااااااااد...وای وای .....دهن آدمو مورد عنایت قرار میدن آزاد نگو بگو بساز بفروشن همشون.... من که با آب درمانی زیاد حال می کنم.....مفتی... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من بیمارستان نمیخوام ببرمش مطب باشه راحت ترم مادرم 7 بار لیزر و یه عمل باز کرده ولی نتیجه آنچنانی نداده دنبال بهترین دکترم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ آزاااااااااااااااااااااااااااااااااد...وای وای .....دهن آدمو مورد عنایت قرار میدن آزاد نگو بگو بساز بفروشن همشون....من که با آب درمانی زیاد حال می کنم.....مفتی... بابک جان ارزش سلامتی خیلی بالا تر از پول 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ نه عسیسم اینی که گفتم مطبشه... خووو شرا 7 بار زیاد بوده که 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ نه عسیسم اینی که گفتم مطبشه... خووو شرا 7 بار زیاد بوده که عزیزم دیابت هی رگ چشمش و پاره میکنه مجبوره وگرنه کور میشد:ws54: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم دیابت هی رگ چشمش و پاره میکنه مجبوره وگرنه کور میشد:ws54: عزیزم ناراحت نباش... ایشا الله خوبه خوب میشه امان از این دیابت 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خدا انشالله شفاشون بده هر چه سریعتر... فقط دعا از ما بر میاد که انشالله نتیجه بخش باشه... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خدا انشالله شفاشون بده هر چه سریعتر...فقط دعا از ما بر میاد که انشالله نتیجه بخش باشه... مرسی گلم:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ شقایق جان من اسم و آدرس دکتر میر آفتاب رو دادم بهت. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده