RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Longhorn Transformation Pack 10.5: هییییییی. سیستم عاملی که هرگز با نام خودش به صورت درست و حسابی وارد بازار نشد. Longhorn رو میگم. بعضی ها میگن دماغش دراز بوده و بعضی ها هم میگن شاخش دراز بوده به هر حال به یکی از این دو دلیل هرگز نیومد.:w00: آخرش هم شد وایستا چیز ببخشید ویستا:icon_pf (34): خوب نمی خوام وایستم می خوام برم خونمون. اونهایی که دوست دارند (مثل من) ویندوزشون به شکل لانگ هورن در بیاد این بسته شبیه ساز رو نصب کنن. لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Konfabulator 2.1: یه نرم افزار یا بهتر بگم یه بسته نرم افزاری مخصوص XP که یکسری برنامه های خاص داره که در مقام مقایسه میشه بگیم تقریباً مثل سایدبار Vista شامل آب و هوا درصد کارایی RAM و CPU و.... لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ R-Drive Image: یه نرم افزار برای Image گرفتن از درایوهای دلخواه و همچنین با قبلیت ساخت CD و یا DVD به صورت Bootable. زیاد جالب نیست ولی کاچی بهتر از هیچ چی. لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ EVEREST Ultimate Edition 5.30.1900.0: نرم افزار فوق العاده قدرتمند و حرفه ای تست زنی سیستم و نمایش مشخصات سیستم از هر نظر به صورت فوق العاده جزئی ، کامل و همچنین نمایش دمای واقعی قطعات سیستم. آقا آخرشه دیگه خوب چرا هی گیر میدی؟:w00: لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ nLite: شرکت های مختلف King پرند - King پرنیان - Assistant - LORD - مجموعه Emperor یا صنوبر جدید آقا اصلاً خودم.:jawdrop: حالا همه ویندوز درست کن شدن. آخه یکی نیست بگه خدا چرا این مایکروسافت گل نمیگیره در شرکتشو.:w00: همه که ویندوز درست می کنن. پس تو چه کاره ای. هااااااااا حالا با چی میشه ویندوز سفارشی با همه آپدیت ها و Windows Media Player 14:icon_pf (34): (نداریم ببخشید 12 هم که نداریم.:icon_pf (34): آقا اصلاً نداریم که چی؟:167:) IE و شکل و ظاهر سفارشی و......... هزار تغییر دیگه اونهم به اسم خودتون با nLite . به همین سادگی. لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Easy Photo Recovery : میتونید به سادگی عکس های حذف شده رو بازیابی کنید. لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Yamicsoft: مجموعه ای نرم افزاری شامل برنامه های مدیریت سیستم عامل XP و Vista و ویندوز محبوب Se7en . شامل تمام موارد سفارشی کردن ، بهینه سازی ، دستکاری تنظیمات سرویس ها و..... لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ TeraCopy: خوب بسم الله الرحمن الرحیم. یه DVD کپی کردیم.................. 2 ماه بعد.:jawdrop: ای بابا من تا به حال 50 تا فیلم 100 قسمته ساخته بودم که هنوز کپی نشده. :w00: نه کپی ویندوزه دیگه یکمی کنده..................................................2 سال بعد.:banel_smiley_52: آقا ما نخوایم با ویندوز کپی کنیم کی رو باید ببینیم.:icon_pf (34): آهاااااا TeraCopy یه نرم افزار سفارشی که هر جوری که دوست داری با حداکثر سریعت ممکنه برات کپی می کنه. خوب بسم الله الرحمن الرحیم یه DVD . ای بابا کپی شد که؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Your Uninstaller! PRO : یه نرم افزار حرفه ای برای پاک کردن نرم افزارها به صورت اساسی گاهی اوقات برخی از نرم افزارها به درستی Uninstall نمیشن و این مشکلاتی ایجاد میکنه. لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ O&O SafeErase 4.1.1: فیلم،کلیپ، عکس های خانوادگی ، SMS های شخصی و خصوصی ، حریم شخصی و اطلاعات محرمانه:jawdrop: ن ا م و س مردم که خیلی راحت دست این و اون می چرخه و زندگی ها رو از هم می پاشونه. اینه رهاورد قرن 21 برای انسان های سود جو و سوء استفاده گر که.......:167::w410: برادر و خواهر گرامی حرمت و آبروی افراد خیلی مهمه که با ریخته شدن این حرمت دیگه........:ws46: با استفاده از نرم افزار O&O SafeErase 4.1.1 می تونید اطلاعات موجود برروی انواع حافظه را به صورتی پاک کنید که به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه قابل بازگردانی نباشد و خیالتون از افراد سودجو هم راحت باشه. O&O Defrag: یه نرم افزار قدرتمند برای Defragment یا مرتب کردن اطلاعات درایوها با قابلیت های خوب 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Google Earth 5.0: نرم افزار نام آشنای شرکت گوگل که به صورت Online با صهیونیست ها در ارتباطه.:w00: ارائه نقشه از تمامی نقاط دنیا غیر از اسرائیل. خیلی جالبه؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ HiddenFinder 1.5: نرم افزاری برای پیدا کردن فایل های مخفی و سیستمی از مسیرهای دلخواه 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ Razi 2.00: در نسخه دوم این نرم افزار امکاناتی از جمله امکان جستجو بر اساس نام تجاری دارو، موارد مصرف دارو، گروه دارویی، گروه درمانی، موارد منع مصرف را نام برد و همچنین با توجه به افزوده شدن روز افزون دارو های جدید امکان به روز سازی اطلاعات دارویی از طریق وب و... 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ InkSaver 2.0: ای بابا بازم که این جوهر تموم شد. چیکار کنم؟ با استفاده از این نرم افزار میتونید در مصرف جوهر چاپگر رنگی خودتون صرفه جویی کنید که با میزان رنگ کمتر تعداد برگه های بیشتری چاپ کنید. خوب ساعت 4:54 دقیقه صبح جمعه 6 فروردین 1389 هستش و من هنوز بیدارم. شونصد و نود و ده تا مورد گفتم. امیدوارم سرکار خانم mona_serendipity به ما یه 9.75 صدم یا یه 10 قبولی بدهند. از اینجا شروع شد: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=3516&page=4 :icon_pf (44):شب که چه عرض کنم. صبح بخیر. موفق و سربلند باشید.:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ الوووووووووووو. کسی ادامه نمی ده. بازم خودم بگم؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ ای بابا ما از http://www.noandishaan.com/forums/sh...?t=3516&page=4 شروع کردیم تا الان تشکر که هیچ کسی نیست لااقل ادامه بده.باشه بازم خودم میگم::w00: RegistryFix 7: یه نرم افزار فوق العاده کاربردی برای پاکسازی رجیستری ویندوز از انواع و اقسام کلیدهای زائد بجا مونده و...... 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ Xilisoft Multiple Desktops 1.0: اگه دوست دارید همزمان چند تا صفحه Desktop داشته باشین حتماً از این نرم افزار فوق العاده کابردی استفاده کنید. 2 لینک به دیدگاه
najmeee 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ kmplayer برنامه KMPlayer قادر به اجرای اکثر فرمت (Format) های ویدئویی ، صوتی و تصویری است. و حتی عکسها و فایلهای فلش (فرمت swf) شما را نیز میتواند به نمایش بگذارد و میتوانید با کیفیت بسیار بالا به موسیقی گوش دهید و از دیدن فیلم هایتان با بالاترین کیفیت لذت ببرید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده