شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شقی شقی من اومدمممممممممم زهر مار اسپم کنی تاپیکم نابود بشه میکشمت:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بستگی داره معمولا 25 ولی بیشتر و کمتر هم میشه با اینترنت ایرانسل سرعت دانلودت چه قدره شقایق؟؟ برای من که خیلی کمه..مثل دیال آپه... من یه بار گرفتم سرعت دانلودش 7-8 بیشتر نمیشد 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ 25؟؟؟؟ :jawdrop: شوخی میکنی.... چه قدر خوب :there::there: به کامپیوتر وصل میشم سرعت نت و مینویسه460.8 ولی اندازه 215 سرعتش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ زهر ماراسپم کنی تاپیکم نابود بشه میکشمت:brodkavelarg: :ws28: :ws47: حالی میده هاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها هدف از زدن این تاپیک توسط شقی چی بود؟ 1من خط ایرانسل هم دارم 2من گوشی خوبی دارم 3من معتاد به نت هستم 4همه ی موارد دی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من یه بار گرفتمسرعت دانلودش 7-8 بیشتر نمیشد :there: دیگه کم بشه 11 یا 12 ولی به 30 هم رسیده البته خیلی کم پیش اومده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شاهین سلام سلام مهسا جون خوبی مهسا میری شیمی درمانی یا نه؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها هدف از زدن این تاپیک توسط شقی چی بود؟1من خط ایرانسل هم دارم 2من گوشی خوبی دارم 3من معتاد به نت هستم 4همه ی موارد دی دزدی ایرانسل :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چند ماهه که ایرانسل با 10000 تومن نت شارژ میکنه دانلود نامحدود و راحت با گوشی میشه به کامپیوتر هم وصل شد و با گوشی هم وب گردی کردکه این خودش شدت اعتیاد خانوادمون و بیشتر کرد خدا لعنت نکنه این امین و همش زیر سر اونه:icon_razz: ولی حدود 3 هفتس که 3 شب در هفته از ساعت 10 قطع میشه تا 4 صبح خب اینم یه جور دزدیه دیگه تازه دو ماه پیش 10000 تومن شارژ کردم ولی 7 روز صبر کردم نتم شارژ نشد:icon_razz: بعد کلی زنگ زدن و اینور و اونور گفتن پولتون پرید خوب اینم یه جور دزدیه دیگه معلوم نیست روزی چند نفر اینجوری ضرر میکنن در اینجاست که میگن دزد که از دزد بزنه شاه دزد هستش 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دزدی ایرانسل :icon_razz: :ws47: شقی ولی بد حالت رو گرفتن هاااااا بابا 10000 هزار تومن که برات پول خورد هستش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من لوازم آرایشم جنس خوبهتو چی سالمی؟ مرسی من هم بهترم از وقتی یارانه ها رو دادن همه میرن لوازم ارایش خوب استفاده میکنن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ در اینجاست که میگن دزد که از دزد بزنه شاه دزد هستش خیلی بی ادبی:ubhuekdv133q83a7yy7:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من یه بار گرفتمسرعت دانلودش 7-8 بیشتر نمیشد آره همین حدوداست... ضعف اعصاب میاره :there:دیگه کم بشه 11 یا 12 ولی به 30 هم رسیده البته خیلی کم پیش اومده برای من به 30 هیچ وقت نرسیده 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ مرسی من هم بهترم از وقتی یارانه ها رو دادن همه میرن لوازم ارایش خوب استفاده میکنن پس شیمی درمانی رو تو جواب داده کلاه گیس خریدی؟ بعد از شیمی درمانی لازمت میشه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خیلی بی ادبی:ubhuekdv133q83a7yy7:icon_razz: ایششش انگار تو گوشی خوردن من خیلی ملس هستش از اون تاپیک تو همین جور هی داری میزنی تو گوش من:ws54: یه خورده مهربون باش 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سرعت من خیلی بده این شقی شانس داره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شاه دزد ها را ول کردین،دنبال بچه دزدها میگردین. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شاه دزد ها را ول کردین،دنبال بچه دزدها میگردین. به شاه دزد ها زورمون نمیرسه. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ایرانسل فقط همون دوره اولی که وارد بازار مخابرات شد کل هزینه هاشو برداشت کرده اصلا فرقی هم نمیکنه ایرانسل باشه یا نون خشک سل هرچی وهرکی اون هزینه رو میکرد زود جوابشو میگرفت! الانم طمع سود زیادتره انگار اخه هزارتومن اینوراونور برا درامدهای مولتی میلیاردی چه فرقی میکنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده