شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چند ماهه که ایرانسل با 10000 تومن نت شارژ میکنه دانلود نامحدود و راحت با گوشی میشه به کامپیوتر هم وصل شد و با گوشی هم وب گردی کرد که این خودش شدت اعتیاد خانوادمون و بیشتر کرد خدا لعنت نکنه این امین و همش زیر سر اونه:icon_razz: ولی حدود 3 هفتس که 3 شب در هفته از ساعت 10 قطع میشه تا 4 صبح خب اینم یه جور دزدیه دیگه تازه دو ماه پیش 10000 تومن شارژ کردم ولی 7 روز صبر کردم نتم شارژ نشد:icon_razz: بعد کلی زنگ زدن و اینور و اونور گفتن پولتون پرید خوب اینم یه جور دزدیه دیگه معلوم نیست روزی چند نفر اینجوری ضرر میکنن 31 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ای معتاد ای معتاد ای ایرانسل دزد 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ای معتاد ای معتاد ای ایرانسل دزد خداییش دیشب میخواستیم بریم نت ولی قطع شد و ضد حال زد :ws27: منم مث بچه مثبتا زود خوابیدم 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ آبجی اونا میخوان مردم معتاد نشن فکر خودتن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ آبجی اونا میخوان مردم معتاد نشن فکر خودتن ولی بعضیا تا نتشون قطع میشه با دیال آپ میپرن تو نت!!:whistle: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خداییش دیشب میخواستیم بریم نت ولی قطع شد و ضد حال زد :ws27:منم مث بچه مثبتا زود خوابیدم دیدم زود خوابیدیا آبجی اونا میخوان مردم معتاد نشن فکر خودتن اره مردم نه شما که دیگه معتاد شدین:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ولی بعضیا تا نتشون قطع میشه با دیال آپ میپرن تو نت!!:whistle: اونا خیلی معتادن دیگه چیزی نموده که تزریقی بشن:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ولی بعضیا تا نتشون قطع میشه با دیال آپ میپرن تو نت!!:whistle: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ دیدم زود خوابیدیا :ws28: :w58: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: :whistle: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ :whistle: چه عکس خوشملی گذاشتی:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چه عکس خوشملی گذاشتی:icon_redface: :icon_redface: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خداییش دیشب میخواستیم بریم نت ولی قطع شد و ضد حال زد :ws27:منم مث بچه مثبتا زود خوابیدم من ساعت 4-5 دیشب دیدمتا آخرین فعالیتت یه دققه پیشش بود یه لینک هم بهت دادم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من ساعت 4-5 دیشب دیدمتا آخرین فعالیتت یه دققه پیشش بود یه لینک هم بهت دادم اره دیشب ساعت 3 وصل شد:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من ساعت 4-5 دیشب دیدمتا آخرین فعالیتت یه دققه پیشش بود یه لینک هم بهت دادم :ws47: ساعت 5 صبح بود امیر بیدار شد تا 7.5 بازی میکرد منم هی با گوشیم رفرش میکردم ولی پست ول ندادم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ با اینترنت ایرانسل سرعت دانلودت چه قدره شقایق؟؟ برای من که خیلی کمه..مثل دیال آپه... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ با اینترنت ایرانسل سرعت دانلودت چه قدره شقایق؟؟ برای من که خیلی کمه..مثل دیال آپه... بستگی داره معمولا 25 ولی بیشتر و کمتر هم میشه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بستگی داره معمولا 25 ولی بیشتر و کمتر هم میشه 25؟؟؟؟ :jawdrop: شوخی میکنی.... چه قدر خوب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده