هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کی گفته تلخه خیلیم شیرینه مخصوصا بابا شاه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ .. میگویند بحث سیاسی ممنوع .............. میگویند به چالش کشیدنه یه شوخیه معمولی و پس از اخراج شدن دوباره اومدن ممنوع بیتاب یک بار چند وقت پیش گفتم از پستای من نقل قول نگیر ..... پس نگیر 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من این سریال توضیحی از مسائل موجود در زمان امروزه که به اسم گذشته ساختنش ..... مطمئنا اگه جرات این رو داشتن (البته بگیم اجازه داشتن بهتره)که این سریال رو به اسم امروز میساختنو کمی ازادیه عمل داشتن خیلی این سریال جذاب تر میشد .....مهران مدیری واقعا طنز پرداز قدرتمندیه ..... اگه آزادیه عمل داشته باشه واقعا میشه گفت تو دنیا یکی از طنزپردازای قدرتمنده .... اگه بخاین مقایسه بین ایشون و کارگردانا و بازیگران طنز دنیا خداییش مهران مدیری یا امثال ایشون دست کمی از اونا ندارن ... واقعا اینا دارن فنا میشن .... البته فقط بحث طنز نیست ...... تو همه ی مباحث قدرتهای ما داره از بین میره ...... زیاد تعریف کردن هم درست نیست اما آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است ...... قهوه ی تلخ خیلی نکات توش هست .... که فقط به مسخره بازیه باباشاه و پدر اتی منتهی نمیشه ....... 100 در 1000000000000 با ارمین موافقم.....به نطر من انتقادات مردم رو در قالب طنز به تصویر کشیدن...بدون هیچ ابا یا سانسوری.......به نظر من یکی از دلابل مخالفت با پخش این سریال از تلویزیون همین امر بوده 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ 100 در 1000000000000 با ارمین موافقم. 100 در 1000000000000 موافقی؟ میشه 0.000000001 در صد موافقی خوب بگو مخالفی راحتش کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده