Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مدت تا پایان یکشنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از mahnaz.d عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 42 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ افتخار اینو دارم که بعنوان اولین نفر بنویسم مهناز مهربونه دوست داشتنیه کاملا پر انرژیه شاد و خنده رو وقتی عصباننی میشه فقط آرمین میدونه چی میشه یه شکلک جالب هم داره که میزارم خودش بیاد بزاره در کل خیلی خیلی گله من که عاشخشم:aghosh: تازه بابایمون هم یکیه 15 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اومد تو پروفایل من: خوشحال می شم بیای و نظر موافقت رو در مورده اینکه من یه فرشتم اعلام کنی فرشتس 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دوست عزیز آریایی و مهربون و دوست داشتنی.... 14 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یه فرشته ای هستش که تا حالا من هیچ انجمنی ندیدم.... خیلی متین و با وقار وشوخ طبع و با شخصیت هستند..... من که از ایشون ایرادی ندیدم و اگر به جای آدمین باشم به ایشون لقب فرشته نواندیشان رو می دم.. 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ با سلام خوب ممنون از شما اما ... اگه انتقاد کنم که شاکی میشن اگر هم تعریف کنم که ... خوب : 1- اکتیوه 2 - از فیلم ترسناک میترسه 3 - از منم میترسه 4- از این شکلکه خوشش میاد : :banel_smiley_52: همینا رو میدونم 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ای جانمممممممممممممممم:aghosh: قلبونش بلم من خیلی نازه من که عاجقشم یه عالمه نازه مهربونه رو راسته خیلی صمیمیه خیلی هم خوسجله عسلیه خودمه :pichak::pichak::pichak: 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهناز خودمونیه ... در مورد پرانرژی بودنش با راحله موافقم ... تا حالا عصبانیتشو ندیدم ... مهربونه ... معلم خوبیه ... مخصوصاً اگر بخواد زبان یاد بده ... اعلام می کنم "یک فرشته است" ... . . . 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهنازی خیلیییییییی جیجله یعنی خیلی مهربونو دلسوزُ خونگرمه و هیچ وقت ندیدم عصبانی شه بجز یه بار که تو مهندسان عصبانی شد و با یکی بحث کرد خلاصه فرشتس دیگه موفق باشی گلم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دوست خوب و پر انرژی. من که هر موقع میام آنلاینه. خیلی فعاله. خیلی هم دوس داشتنیه. خیلی هم باشعوره. نکته بدی هم ازش ندیدیم والا وگرنه میگفتم! فقط نمیدونم رابطه اش با معتادا چرا اینقدر بده! 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااای آبجی مهناز خودم خیلی ماهه خیلی مهربون خیلی با حوصله و متین ولی خدا نکنه عصبانی بشه... چون .............. دوست داشتنیهههههههههههههههه:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ صبور ریلکس ریلکس ریلکستر مهربون دلسوز برای انجمن متعهد به مسئولیتش 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دختر خوب و با شخصیتی هست و یکی از کاربرای فعال و تاثیر گذار انجمن البت بعضی اوفات که قاطی میکنه دیگه... 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خوشحال می شم بیای و نظر موافقت رو در مورده اینکه من یه فرشتم اعلام کنی/QUOTE] واقعا یه خانوم به تمام معناس فرشتس:banel_smiley_52: خدا وکیلی هم دوسش دارم هم برام قابل احترامه 6 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ صبورریلکس ریلکس ریلکستر مهربون دلسوز برای انجمن متعهد به مسئولیتش شوما جیب ما رو نزن تعریف نمی خاییم...یستردی باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ این مهناز بلایی خودمونه که فقط میتونم بگم پر انرژی کاربر فعال مهربون زرنگ پر جنب و جوش من که خیلی دوسش دارم یه فرشته است هر چی گفتم از ته قلبم گفتم خیلی دوست دارم مهناززززززززززززززززززززززی 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خبببب مهنازیییییی!!!!!! مهربونه خیلی خیلی خیلی هوای انجمنو دارم و همینطور محمد رو.(اون روزایی قطعی عین کوه پشت محمد و نواندیشان بود) و نکته ی دیگه هر کی باهاش دراوفتاد،بدونه که ور افتاده! یه اعتراف،یه بار من باهاش یه جا با یه یوزر دیگه بحثم شد...:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مهناز جون خیلی مهلبونه . من دورادور خیلی می شناسمش مامان خوف و دلسوزیه واسه حامی . واسه نینیِ خودشم مامان مهلبونی میشه با حوصله س و آروم . اما به موقعش و اگه لازم باشه دهن طرف رو هم ساماندهی اساسی می کنه ها . جزو معدود افرادی هم هست که وقتی قیافه ی واقعی ش رو دیدم جا نخوردم ، چون تقریبا شبیه تصویر ذهنی م بود 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نقاط مثبت که می ارزه به نقاط منفی: 1-پرانرژی 2-به کار گروهی اهمیت زیادی میده 3- خانواده دوسته 4-مغرور نیس 5-آدم نیس....خودش گفت فرشته هستش خو:دی 5-من دوسش دارم این بزرگترین مزیتش بود:دی نقاط منفی: 1- فضوله 2-فضوله:دی 7 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نظر مثبتمو در مورد اينكه يه فرشته ست اعلام ميكنم اولين كسي بود كه براي عنوان همكار مدير بهم تبريك گفت چون يه فرشته ست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده