رفتن به مطلب

محبت ثروتی و ثروت محبت!

ارسال های توصیه شده

من هنوز بعضی سریالهای قدیمی ایران را میبینم لذت میبرم.

مثلا چند روز پیش خانه سبز با حضور خسرو شکیبایی را داشتم میدیدم و کلی گریه کردم.

حتی آهنگ هم آهنگ های قدیمی،مثل هایده و معین و........

به نظرم نه تنها ما بلکه همه مردم دنیا دارند دچار یک برهنگی فرهنگی میشوند.

کمی افکارت مارکسیستیه ها! یکم مواظب خودت باشه!

:ws3:

آره یه نمونه آهنگ قدیمی هم توی امضای من مخفی شده:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قدیم بهتر بود مخصوصا فیلمای قبل از ده هفتاد مثل کازیبلانکا یا پدر خوانده .....

عشقی بودن اما تصاویر محدود میشدن به بوسه ای و نهایتن تخت خوابی که اون موقعه سکانس قصع میشد و صفه تاریک میشد

آره تاکید بیشتر روی روابط انسانی بود تا خشونت و باقی مسايل

خصوصا بعضی فیلمای سیاه و سفید خیلی خیلی قشگن

اتفاقا چند وقت پیش بود که یه سری کارگر معدن تو پرو(؟) گیر افتاده بودن، یاد فیلم کارناوال بزرگ افتادم که یه همچین موضوعی بود

• Like 1
لینک به دیدگاه

کمی افکارت مارکسیستیه ها! یکم مواظب خودت باشه!

:ws3:

آره یه نمونه آهنگ قدیمی هم توی امضای من مخفی شده:ws44:

این مارکسیست که وگفتی،این یعنی چه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
این مارکسیست که وگفتی،این یعنی چه؟

دارای تفکرات انقلابی

مخالف سرمایه داری و زندگی تجملی و امپریالیسم

حامی فقیران و ...

یه جور کمونیستن خلاصه

خودم هم دقیقا نمیدونم. برای اطلاعات بیشتر به وافن مراجعه شود!

• Like 3
لینک به دیدگاه
ضعف داستان و فیلم نامه کارگردان ها رو مجبور به پرداختن موضوعات غیر اخلاقی میکنه

الانم کفه غیر اخلاقی و مبتذل فیلم ها بر کفه اخلاقی و مثبتش می چربه

مثلا اونقد دوربین رو حفره های پوستی و پستی بلندی های زنها زوم میکنه که انگار نکته خاص و استثنایی رو پیدا کرده یا همون فیلمای خیانتی اونقد زیاد شده که به وضوح میشه تاثیرش را روی جامعه مذهبی خودمون هم ببینیم وقتی میبینم قهرمان فیلم با وجود خیانت در اخر معصومانه و پاک جلوه داده میشه به راحتی شاهد زنهایی در جامعه خواهیم بود که مخفیانه در اغوش مرد غریبه ای بخسبند بدون اینکه احساس گناهی کنند

قدیم بهتر بود مخصوصا فیلمای قبل از ده هفتاد مثل کازیبلانکا یا پدر خوانده .....

عشقی بودن اما تصاویر محدود میشدن به بوسه ای و نهایتن تخت خوابی که اون موقعه سکانس قصع میشد و صفه تاریک میشد

یه فیلمی بود مال فرانچسکو رُزی

داستان دلدادگی یه مرد تنهای 50 ساله با یه دخمل 13- 14 ساله

دختر رو پدر الکی و معتادش به پیرمرد 50 ساله که یه دوره گرد بود در ازای ناچیزی پول می فروشه

ظاهر و عنوان فیلم خیلی جلف و پیش پا افتاده میاد ولی باید بشینی و کل فیلم رو ببینی

چه احساسات پاک و عواطف انسانی تو جریان فیلم به بیننده منتقل میشه

هیچ صحنه جلف و ج وجود نداره

حتی فیلم دیالوگ زیادی هم نداره ولی فیلم برداری و حرکات خود بازیگرا اونچنان حرفه ای و ماهرانه هس که کاملا پیام رو منتقل می کنه

یا داستان دختر14 ساله ای که یه روز از بیرون و از کار فروش شمع به خونه اش میاد و آپارتمان محل سکونتشو ویرون شده و خونواده شو فوت شده و از دست یافته می بینه

جنگ جهانی دوم شروع شده

از کل ساختمان یکی این دختره مونده و یکی یه بچه چن ماهه گشنه

رابطه انسانی این دو اونچنان ماهرانه به نمایش درمیاد که تا اخر داستان میخکوبت می کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که یا میزارمش رو دانلود افلاین یا شو ترکیه رو میبینم(خداییش شوهاشون هنوز اونقدری که بقیه چرت شدن چرت نشده)فیلم رو هم فقط از رو دی وی دی میبینم

تو هالیوود که پخش بشه دوهفته بعدش دست خودم هستش

دی:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این سریال های کشکی کلمبیایی که داستان درست حسابی ندارند خیلی بیخود هست.

مثلا شما حتی این سریال های کره ای را نگاه بکنید خیلی در اون سریال ها نکات اموزنده هست .

خیلی برایم جالب هست که دقت کردم تو این سریال های کلمبیایی اکثرشون یک پسر و دختر که عاشق همدیگه هستند ولی به خاطر یک دلیل مسخره از هم جدا هستند .و در تمام این سریال ها 2 نقش منفی که هر 2 تای انها زن هستند و یکی جوون هست و یکی پیر و این 2 شخصیت از شیطان هم بدتر هستند.یعنی یک چیز مثبت در اون ها وجود نداره.یعنی شما تو هر 3 تا سریال کلمبیایی که در حال پخش هست میتونید ببینید.

سریال ساعت 7 اون 2 تا مادر و دختر که تو خونه فامیلشون چتر باز کردند.

تو سریال ساعت 9 اون مادر نقش اصلی با اون دختره که دوست داره با دامادش ازدواج کنه

تو سریال همسایه ها هم جسیکا مادرش.

جالب اینجاست شخصیت زن پیر منفی و زن جوون منفی همواره رعایت میشه.

مثلا در همین سریال سفری دیگر هم اون زنه و هم خالش هستند.

یعنی مثل اینکه یک اصل هست براشون شخصیت پیر و جوون منفی

نکته دیگه ای که بود حظور سرمایه داری در سریال ها هست که برای کشورهای فقیر بیشتر طرفدار داره.

چون شخص میخواد یکم از زندگی بد خودش خارج بشه و در رویا زندگی کنه.مطمئن باشید این جور سریال ها طرفدار دارند در کلمبیا که میسازنش

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه فیلمی بود مال فرانچسکو رُزی

داستان دلدادگی یه مرد تنهای 50 ساله با یه دخمل 13- 14 ساله

دختر رو پدر الکی و معتادش به پیرمرد 50 ساله که یه دوره گرد بود در ازای ناچیزی پول می فروشه

ظاهر و عنوان فیلم خیلی جلف و پیش پا افتاده میاد ولی باید بشینی و کل فیلم رو ببینی

چه احساسات پاک و عواطف انسانی تو جریان فیلم به بیننده منتقل میشه

هیچ صحنه جلف و ج وجود نداره

حتی فیلم دیالوگ زیادی هم نداره ولی فیلم برداری و حرکات خود بازیگرا اونچنان حرفه ای و ماهرانه هس که کاملا پیام رو منتقل می کنه

یا داستان دختر14 ساله ای که یه روز از بیرون و از کار فروش شمع به خونه اش میاد و آپارتمان محل سکونتشو ویرون شده و خونواده شو فوت شده و از دست یافته می بینه

جنگ جهانی دوم شروع شده

از کل ساختمان یکی این دختره مونده و یکی یه بچه چن ماهه گشنه

رابطه انسانی این دو اونچنان ماهرانه به نمایش درمیاد که تا اخر داستان میخکوبت می کنه

اسم این کارگردان ایتالیایی رو شنیدم اما فیلماش رو نه

یه داستان از گابریل گارسیا مارکز یا به قول خودت گابی هست به اسم روسپیان سودا زده که داستانش همین شکلیه، اونجا هم دختر 14 ساله ای برای تامین نیاز خانوادش خودش رو به یه پیرمرد 90 ساله میفروشه اما قدرت داستان پردازی اونقد بالاست که هیچ وقت ادم متوجه جنبه 3کس نمیشه .

.

.

.اما کلا به این نتیجه رسیدم که ادم همون منتقد خودش باشه بهتره

اقاجون فیلما بد شدن تو نبین سینما بی محتواست نیگاه نکن یا اگه خواستی فیلمی ببینی در موردش تحقیق کن نظر کارگردان ها و منتقدانش رو بخون ابکی انتخاب نکن نشین پای تی وی تا هرچی خواستن به خوردت بدن

وگرنه با گفتن تغییری ایجاد نمیشه یا دیگران تغییر نمی کنن برای اینکه دنیا رو سبز ببینی بهتر همونه که عینک سبز بزنی نه اینکه وسایل اطرافت رو سبز کنی نیازی نیست خیابون ها رو فرش کنی کفش پات کن .

فیلم خوب ببین

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسم این کارگردان ایتالیایی رو شنیدم اما فیلماش رو نه

یه داستان از گبریل گارسیا مارکز یا به قول خودت گابی هست به اسم روسپیان سودا زده که داستانش همین شکلیه، اونجا هم دختر 14 ساله ای برای تامین نیاز خانوادش خودش رو به یه پیرمرد 90 ساله میفروشه اما قدرت داستان پردازی اونقد بالاست که هیچ وقت ادم متوجه جنبه 3کس نمیشه .

.

.

.اما کلا به این نتیجه رسیدم که ادم همون منتقد خودش باشه بهتره

اقاجون فیلما بد شدن تو نبین سینما بی محتواست نیگاه نکن یا اگه خواستی فیلمی ببینی در موردش تحقیق کن نظر کارگردان ها و منتقدانش رو بخون ابکی انتخاب نکن نشین پای تی وی تا هرچی خواستن به خوردت بدن

وگرنه با گفتن تغیری ایجاد نمیشه یا دیگران تغیر نمی کنن برای اینکه دنیا رو سبز ببینی بهتر همونه که عینک سبز بزنی نه اینکه وسایل اطرافت رو سبز کنی نیازی نیست خیابون ها رو فرش کنی کفش پات کن .

فیلم خوب ببین

چشم داداش آرش11.gif

حالا چرا دیگه عصبانی میشی چشم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چشم داداش آرش11.gif

حالا چرا دیگه عصبانی میشی چشم:ws3:

:ws53::ws53::ws53:

اون اخریا رو به خودم گفتم چون هی میخوام هیچ نگم هی باز کسی یا چیزی پیدا میشه این ذهن بازی گوش ما رو تلنگری میزنه و مجبور وجه وجه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...