shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ این یه تعداد عکس از تعدادی از دخترانی هستش که احساس کردن شبیه لیدی گاگا هستن اونها عکس خودشون رو منتشر کردن و الآن یه راه شهرت ودرآمد شده براشون چون عده ای که هیچ وقت افتخار عکس گرفتن باگاگا رو نداشتن با این دختران که خود را به ظاهر لیدی در اورده اند عکس می گیرند دوستان چنانچه شما هم احساس میکنید شباهتی به لیدی گاگا دارید در صورت تمایل میتونید عکستون رو بفرستید تا در این پست بزارم. :4chsmu1: 11 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من که نه هه هه!ولی یک از کاربرای باشگاه از من خواسته براش بزارم شباهت در حد سیب از وسط هست. خودتون قضاوت کنید اصلا بروبکس بهش میگن قل دیم لدی گاگا 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ههههههههههههه عقلم خوب چیزیه! من که از اول از این گاگا بدم میومد ... قیافش شبیه این دختر خنگای مدرسه است فقط یه مقنعه کم داره!!! 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کجاشون شبیهه؟ مخصوصا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من یکی رو تو مترو دیدم خیلی شبیش بود :4chsmu1: البته نگا نیمکردما...چشم یهو افتاد بهش 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دوستان چنانچه شما هم احساس میکنید شباهتی به لیدی گاگا دارید در صورت تمایل میتونید عکستون رو بفرستید تا در این پست بزارم. :4chsmu1: شادی بجنب...! اولیش خودتی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ حیف که من شبیه سوفیا لورنم...وگرنه عکسمو می ذاشتم خود شیفتگی به توان n 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به علمای باشگاه توهین میکنی و میگی کرگردن!!! حقا که قیامت شده که در آن اندیشمند بزرگی چون اسی،اینگونه خوار میشود. 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به علمای باشگاه توهین میکنی و میگی کرگردن!!! حقا که قیامت شده که در آن اندیشمند بزرگی چون اسی،اینگونه خوار میشود. ای عالم بزرگوار قصد ما که توهین نبود. شما از نظر زیبایی همیشه بین مریدان شهره اید خودتان خبر ندارید همانا بارها شده که شما می آیید یکی از شاگردان از جای خود برمیخیزد و میگوید به قربان عمامه اش! عین لدی گا گا میمونه! به شما نگفتیم مبادا ریا شود! عکستان را دادیم چسباندن تا دیگران قضاوت کنند کرگدنش هم نشان از زور بازو و قوت و هیبت علمی و معنوی شماست که باز هم شهره عالم هستید و کما فی السابق شکسته نفسی میفرمایید 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ [FLASH=width=400 height=100] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ حیف که من شبیه سوفیا لورنم...وگرنه عکسمو می ذاشتم خود شیفتگی به توان n سوفیا لورن یا سوفیا لره 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هرکه با اسی در افتاد،ور افتاد. به عمامه مبارکتان قسم همین گونه است که میگویید 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هرکه با اسی در افتاد،ور افتاد. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کجاشون شبیهه؟ مخصوصا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من یکی رو تو مترو دیدم خیلی شبیش بود :4chsmu1: البته نگا نیمکردما...چشم یهو افتاد بهش بعضيا خيلي شبيه ن بعضيا كم اون عكسه كه ميگي مدل موهاشو دماغش يه خرده شبيهه ! اااااااااااا ...خوش به حالت 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من یکی رو تو مترو دیدم خیلی شبیش بود :4chsmu1:البته نگا نیمکردما...چشم یهو افتاد بهش اااااااااااا ...خوش به حالت 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دومی خود گاگا نیست؟ منظورم ردیف دوم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خدایی قیافه ندارن!!!! اینا کین دیگه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دومی خود گاگا نیست؟منظورم ردیف دوم منم خودم شك كردم ، خيلي شبيه ن (مخصوصا" دومي از سمت چپ توي رديف دوم!) ولي قاعدتا" نبايد خود گاگا باشن هيچ كدومشون 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بابا ردیف دوم که 4 تاش خود گاگا هست گذاشته واسه مقایسه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بابا ردیف دوم که 4 تاش خود گاگا هستگذاشته واسه مقایسه آخه اون دو تايي كه گوشه ها گذاشته با قيافه ي گاگا فرق دارن ، دماغ گاگا اون شكلي كوفته نيسس ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده