Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بابا اگه دست میداد که میشد عامل دست نشانده ی غرب برای بی آبرو کردن نظام اسلامی! هرچی باشه من از این کارش ایراد نمیگیرم! خلاصه آدم باید به فکر آیندش باشه! 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هیچی در اعتراض پشت مایو خلیج فارسو چاپ کردن کاری بس خلاقانه و بدیع خوب شد خلیج فارسو پشت مایو چاپ کردن وگرنه جلو ...!! 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ آخه به همین راحتی ها هم نیست چیزی که یه عمر انجام دادیم و دیگه توی کروموزومهامون! هم رفته بعد یه دفعه اینطوری... ممکنه در اون لحظه آدم نتونه تصمیم منطقی بگیره شاید خنده دار به نظر برسه ولی خودتون قضاوت کنید که فرد باید در اون چند ثانیه با چه تضادهای فکری مقابله کنه: مثلا اینکه اون خانوم ناراحت بشه یا خجالت بکشه! دنیا به ما چی میگه؟ اگر دست ندیم فردا تو بوق و کرنا میکنن! خدا تکلیفشض چی میشه و دین؟ من تا حالا دسمو به نامحرم نزدم؟! جواب خونوادمو چی بگم؟ بهم چی میگن اگر بفهمن رفتم اونجا با یه خانم غریبه دس دادم؟ یعنی من اینقد بی ظرفیتم که رفتم اونجا همه ارزشهامو فراموش کنم؟ حتما فردا هم میخوام فلان کاری که خارجی ها انجام میدن منم مثل اونا بشم! جواب مردم کشورمو چی بدم که من نمایندشونم؟ تو فلان روستا فلان پیرزن زنگی میکنه که سه تا از بچه هاش در راه کشور شهید شدن. درست یا غلط اگر من دست بدم اون منو خائن و بی دین میدونه خصوصا که فردا کلیپم بلوتوس هم میشه تو کل کشور حالا: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: آره منم فکر کنم یهویی به همه اینا فکر می کنه ، هر چند که قبلش هم یه عالمه فکر کرده اشه و نقشه کشیده باشه بازم تو اون لحظه همه اینا دوباره میاد سراغش ( حالا درست و غلطش رو نمی گم ، کلا فکرایی که میاد سراغش هس ) اما خب اینم هست که بیان ایران یه عالمه حاشیه براش درست می کنن ( هر چند اصلا چیز مهمی نیس و جالب اینکه به هبچ کجای هیچ کی برنمی خوره حالا اون ورزشکار هر کاری می خواد کنه ولی خب اگه بخوان که می خوان اونقدر براش حاشسیه می سازن که ترجیح میده جلوشو بگیره و میدونو نده دست یه سری دیگه ) یکی هم اینکه میدونن اگه مثلا اون کارو نکنن جلو چش اونای که باید ! مهم تر و بهتر میشن ، پس چرا آیندشونو خراب کنن ! 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ موقع مدال دادن همین که دیدم یه خانومی اون ور وایستاده که کامل نشونش میدن تو تلویزیون متوجه شدم که اون قراره گل یا مدال رو بده و تا آخرین لحظه تو این فکر بودم که چی کار می کنن ! دست نمیدن یا تلویزیون پخش نمی کنه ! که اولی شد .... هرچند باورم نمیشد . حالا آقایون دست بدن هم خیلی کسی حرفی نمی زنه ولی امان از اینکه خانوما بخوان دست بدن ، اون موقعست که دیگه .................. اگه بخوان حاشیه سازی ای بکنن برای خانوما بیشتر انجام میدن و .... ( شکلک آه ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده