zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ یه جوری میگه من ندیدم،انگار فیلم هالیوود بوده!!!! یه صحنه بود،باید میگفتی صحنه را ندیدم،اما من صحنه را دیدم،مسلما آقا هم صحنه را دید!!! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به فلانی میگن اگر حالت تهوع بهت دست بده چیكار میكنی ؟ میگه : من بهش دست نمیدم . حالا مام با کسی دست نمیدیم ولی من موندم که با اینهمه اعتقاد راسخ چرا میزان فساد و فحشا اینقده زیاده؟ 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دم ماکیاولی گرم!ما به کسانی همچون ماکیاولی مدیونیم ، که جهان سیاست و رهبران آن را آنطوری که هست به ما نشان میدهند، نه آنطوریکه باید باشد .تازه پس از اینهمه سال دارن میگن : جهان باید نگاهش را از ماکیاولی سرد و بیروح به ماکیاولی وطنپرست و نابغه سیاسی تغییر دهد. بقول شما : دم ماکیاولی گرم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم بودم دست نمیدادم راسی اسم خیلج عرب چی شد؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم بودم دست نمیدادم راسی اسم خیلج عرب چی شد؟:JC_thinking: خلیج الابد العرب! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم بودم دست نمیدادم راسی اسم خیلج عرب چی شد؟:jc_thinking: ولی من بودم دست میدادم،با بازیکن رژیم منحوس هم مسابقه میدادم. خلیج عربی چرته،آماده حمله به عربستان سعودی !!!! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم بودم دست نمیدادم راسی اسم خیلج عرب چی شد؟:JC_thinking: متوجه تو دهنی محکم ایران و علی ابادی اینا نشدی ؟؟ همین دست ندادنااا برای مبارزه با اون عمل ننگینه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ متوجه تو دهنی محکم ایران و علی ابادی اینا نشدی ؟؟همین دست ندادنااا برای مبارزه با اون عمل ننگینه نه چی شد بازیارو کنسل کردن و برگشتن ایران دیگه نه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نه چی شد بازیارو کنسل کردن و برگشتن ایران دیگهنه؟:JC_thinking: نه موندن با طلاها تو دهنی زدن . نمیبینی دهناشون پره خونه !!!! عزیزم به قول یکی از ولایتی های عزیز چین معذرت خواهی کرده ، دقت کن معذرت خواسته با نامه اونم !!! این همه احترام گذاشته چه جوری بر میگشتن اخه !!! بی احترامی بوده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نه موندن با طلاها تو دهنی زدن . نمیبینی دهناشون پره خونه !!!!عزیزم به قول یکی از ولایتی های عزیز چین معذرت خواهی کرده ، دقت کن معذرت خواسته با نامه اونم !!! این همه احترام گذاشته چه جوری بر میگشتن اخه !!! بی احترامی بوده :icon_pf (34): نگرفتم معصومه یعنی میگی این طلاها درعوض اون توهین بوده یا این توهین ها درعوض اون طلاها :ws52: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نگرفتم معصومهیعنی میگی این طلاها درعوض اون توهین بوده یا این توهین ها درعوض اون طلاها :ws52: چون بصیرت نداری عزیزم :ws2: هیچ کدوم . ما صحنه رو ترک نکردیم تا مبارزه و مدال گرفتن تو دهنی بزنیم .بگیم ما قدرت مندیبم :icon_pf (34): سارا جون یه کم رجا بخون بصیرتت ( همون ماسمالیت ) زیاد شه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آقا یه سر بری دوبی میگی خلیج العربی... برو سواحلو ببین... جیگرت حال میاد. با لبات بازی می کنن. این یارو بدبخت داره از این راه نون میخوره حالا بیاد دست بده بیچارش میکنن. مگه خاتمی بدبخت نبود... جالب اینجاس موسی صدر و بهشتی هم با خانومای بیگانه دست میداد. میگفتن دست ندادن ضررش بیشتر از منفعتشه. یکی رو که کشتن اون یکی هم مفقودالاثر کردن! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چون بصیرت نداری عزیزم :ws2:هیچ کدوم . ما صحنه رو ترک نکردیم تا مبارزه و مدال گرفتن تو دهنی بزنیم . :icon_pf (34): سارا جون یه کم رجا بخون بصیرتت ( همون ماسمالیت ) زیاد شه هاااااااااا بصیرتم کم شده ؟ باشه از این به بعد نمک ید دار بصیرت زیاد می خورم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ راسی اسم خیلج عرب چی شد؟:JC_thinking: هیچی در اعتراض پشت مایو خلیج فارسو چاپ کردن کاری بس خلاقانه و بدیع 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ هیچی در اعتراض پشت مایو خلیج فارسو چاپ کردن کاری بس خلاقانه و بدیع 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اره ایشونم از این طریق نون درمیاره!همین نواخته شدن سرود مزحکمون ابرومونو میبره چه رسد به این کارا این پرچممون خودش هزارتا عیب و ایراد داره!خوبه معنی سرودمون رو نمی دونن!من واقعا شرمم میاد وقتی این سرود رو میشنوم هیچ حس وطن پرستی و نوستالژی نداره تنها یاداور دوران تحجر و ابرمرد روانی نادان است که هر چه بر سرما می اید از اوست! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اره ایشونم از این طریق نون درمیاره!همین نواخته شدن سرود مزحکمون ابرومونو میبره چه رسد به این کارا این پرچممون خودش هزارتا عیب و ایراد داره!خوبه معنی سرودمون رو نمی دونن!من واقعا شرمم میاد وقتی این سرود رو میشنوم هیچ حس وطن پرستی و نوستالژی نداره تنها یاداور دوران تحجر و ابرمرد روانی نادان است که هر چه بر سرما می اید از اوست! سر زد از یه مرغ 6تا تخم مرغ رو میگی؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اره ایشونم از این طریق نون درمیاره!همین نواخته شدن سرود مزحکمون ابرومونو میبره چه رسد به این کارا این پرچممون خودش هزارتا عیب و ایراد داره!خوبه معنی سرودمون رو نمی دونن!من واقعا شرمم میاد وقتی این سرود رو میشنوم هیچ حس وطن پرستی و نوستالژی نداره تنها یاداور دوران تحجر و ابرمرد روانی نادان است که هر چه بر سرما می اید از اوست! چی گفتی!!!! آه از نهادم بلند شد..... نه زمان شاه سرود ملی درست داشتیم نه الان داریم....:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده