رفتن به مطلب

طراحی درمانگاه محلی

archi&tini

ارسال های توصیه شده

سلام به همه.

این ترم پروژه طراحی درمانگاه رو استادمون گفته که انجام بدیم....

منم تصمیم گرفتم کارهایی که تا الان انجام دادم رو بذارم اینجا برای کرکسیون....

قبل از همه چیز بگم که من توی این کار یه کم ضعیف کار کردم.....

در واقع حجم هام اصلا جالب نیست....چون همش ذهنم به طرف 1 مکعب مستطیل می چرخه و .....

خلاصه که شما کارها رو ببینید و لطف کنید نظراتتون رو بگید....

ولی از این که می بینید این قدر ساده و به قول استادمون دست به عصاست تعجب نکنید...

این طرح اولیه ام هست .....البته کدیش کامل نیست ....پس اگه 3بعدی کردید و دیدید ناقصه بازم تعجب نکنید....:ws3:

1:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نکته ایی که باید بگم اینه که باید یه قسمت درمانگاه با یه سری ریز فضا، یه قسمت اداری و خدماتی که من توی طبقه دوم این ها رو قرار دادم ،یه قسمت اورژانس با ریز فضا و یه پارکینگ برای آمبولانس طراحی بشه که پلان 8 ضلعی همون پارکینگ آمبولانسه و مستطیل بزرگتر درمانگاه .............

خیلی حرف زدم.....ببخیشد...

• Like 9
لینک به دیدگاه

اول :ws3:

باران جان جای گذاری مکانهات خوب بود اما شکلهاش نه.:ws37:

پارکینگت به اورژانس و خود درمانگاه دسترسی داشت که این عالیه. اما پارکینگ چند ضلعی به نظرت پرت فضا نداره؟ شکل پارکینگ رو می تونی یه چیز ساده ( مستطیل) در نظر بگیری که آمبولانسی که می خواد با عجله بیاد و بره به درو دیوار نخوره یا مشکل جای پارک نداشته باشه.

البته فکر می کنم پارکینگت اگر پشت اورژانس هم باشه خوبه. مریض تو راه نمی میره!:ws44:

حجم درومانگاهتو کلا عوض کن. اگه من بودم یه لابی گرد در نظر می گرفتم توش بعد بخشهای دیگه.

این بود کرکسیون من :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوست من با کلی تلاش و.................تونستم دانلود کنم کارتو!!!!!

اما واقعا نتونستم درک کنم!! چه ترمی هستی؟؟؟ طرح چنده؟؟؟

اما یه سری ایده کلی میدم!!! ببین اورزانش باید 2 تا ورودی مستقل داشته باشه!!! تا مثلا یه بچه که شکمش در د گرفته می خواد بره اورژانس....تو ساعاتی که در مونگاه تعطیله!!! به یه تصادفی که مغزش ولو !!! شده بر خورد نکنه!!!

پس شد 2 تا ورودی ..یکی بیماران سرپایی...یکی بد حال:banel_smiley_4:

اولین فضایی که ما از سمت بیماران بد حال میبینیم باید فضای تریاژ (تشخیص اولیه باشه!!!) بی واسه سریع باید برسیم اینجا!!! و همچنین اتاق احیا!!! که اینا ارتباط دارع با بخش مراقبت های ویژه اورزانس

البته تو باید طوری طراحی کنی که همراهان نتونن تا مراقیت های وِیژه برن!!!!و.............:w16:

میدونم:w16:

کار سنگین و سختیه!! اما اینا تازه پله اول این کاره!! 1 پله از 1000 پله طراحی مرکز درمانی

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام....

ممنون که طرح رو نگاه کردید...البته این طرح اولم بود و من این رو کلا کنار گذاشتم....

خوب می دونم که اصلا حجم خوبی نبود....در واقع حجم نبود!!!!

اما خوب الان با کمک شما بهتر می تونم حجم بزنم....

حجم دومم رو هم امشب قرار میدم......

البته امیدوارم بهتر به نظرتون بیاد.....

در ضمن من ترم 4 هستم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوباره سلام.....

اومدم این حجمی که امروز زدم رو بذارم....البته هنوز پلانش رو طراحی نکردم.....

فقط حجمه ..... خواستم ببینم اگه این خوبه روی این کار کنم ........

پس منتظر نظراتتون هستم........

یه توضیح این که فضای دایره ایی رنگ رو به منظور فضای خدمات و کافی شاپ در نظر گرفتم....

و درمانگاه ، اداری فضای زرد و سبز رنگ هم اورژانس....

البته ورودی اصلی هم آبی رنگه....

و ورودی های دیگه هم در نظر گرفتم ....ولی هنوز مشخص نکردم.........

خواستم اول از این حجم مطمئن بشم........

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

خوب....

دوباره سلام.....

می دونم که اون حجمم خوب نبود......

این فایل حجم جدیدمه و مستطیل زرد اورژانس و مستطیل سبز درمانگاه و دایره هم فضای ورودی اورژانس ......

این هم پلان طبقه همکف اورژانس.....

• Like 3
لینک به دیدگاه

اوخیش...این بهتر شد....:w16:

دسترسی هات بهتر شد اما باز رو حجم کلیت کار کن.

می دونی چیکار کن برا حجمت؟

چند تا تیکه اسفنج بردار...هی بذارشون کنار هم...هی تغییر بده تا حجمتو بدست بیاری.:w16:

باید کار کنی روش...از سادگی درش بیار. به دوتا مکعب اکتفا نکن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 سال بعد...

با سلام و عرض ادب به همه دوستان.من تصمیم به ساخت یک مرکز جامع توانبخشی کرده ام .و یک قطعه زمین به متراژ 5000 متر جهت این مورد دریافت نمودم.ولی هنوز طرح جامه ای در این مورد نتم.با توجه به اینکه این یک کار خیر است و من تحت یک مجتمع خیریه این کار را دارم انجام می دهم از دوستانی که تخصص در این ضمینه دارند خاستم کمک بگیرم .زمین اینجانب 70 متر بر خیابان را دارد و به صورت مستطیل 70 در 71 است.و من میخاهم درمانگاه توتنبخشی و فیزیوتراپی و استخر اب درمانی و مهد نگهداری فرزندان معلول به صورت شبانه روزی و ساعتی و نیز هر طرح جامع دیگی در قالب سوله اجرا کنم.این یک کار خیر همگانی است.09183657870 همراه این جانب است.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...