RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پژوهشگران ماده ای را در سوسک حمام کشف کردند که به دانشمندان در مبارزه با ابر میکربها کمک میکند . به گفته ی آنان در سوسک حمام ماده ای وجود دارد که میتواند میکروبهایی را که توان مبارزه با آن را نداریم از بین ببرد . پژوهشگران در حال تحقیق وسیع روی این ماده اند. 14 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ وایی آخی:w821:یادش بخیر این اولین پست و تاپیکی بود که تو این انجمن زدم:w821: الان دوباره خوندمش به نظرم جالب اومد میدونید که ابر میکروب ها ، میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک و بسیار خطر ناکند فک کن این سوسکای چندش راه مبارزه باهاش باشن ایشششششششششششششش 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ این سوسکه حمومه؟ آره دیگه پس سوسکه چیه؟ سوسک گلاب به روتون هم هست البته 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من خونه ی مادر بزرگم بودم تو کرمانشاه... پسر خاله ام هم بود... شب خوابیده بودیم... یهووو با صدای داد و بیداد پسر خاله ام بیدار شدم... دیدم رفته رو مبل ایستاده داره جیییییییییییییییییییییییییییغ میزنه... تا منو دید گفت سوسک سوسک... این یکی از بهترین خاطرات زندگی من بود... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من خونه ی مادر بزرگم بودم تو کرمانشاه... پسر خاله ام هم بود... شب خوابیده بودیم... یهووو با صدای داد و بیداد پسر خاله ام بیدار شدم... دیدم رفته رو مبل ایستاده داره جیییییییییییییییییییییییییییغ میزنه... تا منو دید گفت سوسک سوسک... این یکی از بهترین خاطرات زندگی من بود... چه پسر خاله ای داری خدا واست نگرش داره اولین مردیه من دیدم ینی شنیدم که از سوسک میترسه پسر خالت نصفه شب واسه دفاع دنبال گلادیاتورمیگشت ولی خوب ترس از سوسک با چندش متفاوته مثلا من از سوسک نمیترسم جونور به اون کوچیکی چیکار مگه میتونه بکنه بیشتر ازین که کثیفه و تو فاضلاب میگرده چندشم میشه از اینکه بهم برخورد کنه...ایشونم احتمالا چندششون میشده 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خب اینم پیوست تاپیک شما! تو تاپیکای قدیمیم بود! 1. حکمت خدا 2. خلق هدفمند 3. سوسک حمام یا سوسری اصل! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده