19272 13 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 سلام_از دوستان کسی میتونه به من بگه که میشه توو اباکوس انالیز ارتعاشی گرفت یا نه؟ اگه میشه کسی میتونه نانو لوله کربنی رو با مدل جرمو فنر انالیز مدال بگیره؟:icon_pf (34): 1
smmoosavian 1993 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره موافقم 1
amir1 11 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره با سلام شما کاملا برعکس می گید،اتفاقا abaqus یه نرم افزار تخصصی ارتعاشات و ansys نرم افزار تخصصی تحلیل تنشه و nastranیه نرم افزار تخصصی تحلیل خستگییه
spow 44198 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 با سلامشما کاملا برعکس می گید،اتفاقا abaqus یه نرم افزار تخصصی ارتعاشات و ansys نرم افزار تخصصی تحلیل تنشه و nastranیه نرم افزار تخصصی تحلیل خستگییه مگه خود انسیس چشه؟ برای ارتعاشات یه زمانی کلی ازش استفاده بردیم
Prof.Eng 1862 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر می رسد هر یک از متخصصین این بخش، سالها با تمامی این برنامه ها کار کرده اند و تمامی قابلیت های آنها را در سطح کارشناسان حرفه ای می شناسند!
smmoosavian 1993 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر می رسد هر یک از متخصصین این بخش، سالها با تمامی این برنامه ها کار کرده اند و تمامی قابلیت های آنها را در سطح کارشناسان حرفه ای می شناسند! من اینو از خودم نگفتم ، استاد نرم افزارمون که خودش تو دانشگاه داره تدریس می کنه اینو گفت
ارسال های توصیه شده