19272 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام_از دوستان کسی میتونه به من بگه که میشه توو اباکوس انالیز ارتعاشی گرفت یا نه؟ اگه میشه کسی میتونه نانو لوله کربنی رو با مدل جرمو فنر انالیز مدال بگیره؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره موافقم 1 لینک به دیدگاه
amir1 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ بهتره برای آنالیز ارتعاشی برید به سراغ ansys آباکوس هنوز تو ارتعاشات حرف زیادی برای گفتن نداره با سلام شما کاملا برعکس می گید،اتفاقا abaqus یه نرم افزار تخصصی ارتعاشات و ansys نرم افزار تخصصی تحلیل تنشه و nastranیه نرم افزار تخصصی تحلیل خستگییه لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ با سلامشما کاملا برعکس می گید،اتفاقا abaqus یه نرم افزار تخصصی ارتعاشات و ansys نرم افزار تخصصی تحلیل تنشه و nastranیه نرم افزار تخصصی تحلیل خستگییه مگه خود انسیس چشه؟ برای ارتعاشات یه زمانی کلی ازش استفاده بردیم لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به نظر می رسد هر یک از متخصصین این بخش، سالها با تمامی این برنامه ها کار کرده اند و تمامی قابلیت های آنها را در سطح کارشناسان حرفه ای می شناسند! لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به نظر می رسد هر یک از متخصصین این بخش، سالها با تمامی این برنامه ها کار کرده اند و تمامی قابلیت های آنها را در سطح کارشناسان حرفه ای می شناسند! من اینو از خودم نگفتم ، استاد نرم افزارمون که خودش تو دانشگاه داره تدریس می کنه اینو گفت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده