vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ عجیبه... نمیدونم چرا حرفاتون به نظر متناقض میاد... کمی هم مبهمه و حرفهایی هم توش هست که ربطی به موضوع نداره نمیشه یه طوری بگید ما هم بفهمیم و بتونیم تو بحث شرکت کنیم؟ پ.ن.:در ضمن لطفا یکی به من توضیح بده چه اتفاقی افتاده که برای همه کلمه فرگشت به جای تکامل اینقدر سریع جا افتاده؟ مثلا کلمه زیر دریایی مدتها تحت البحری گفته میشده تا به این اسم زیبا تغییر پیدا کرده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ عجیبه... نمیدونم چرا حرفاتون به نظر متناقض میاد... کمی هم مبهمه و حرفهایی هم توش هست که ربطی به موضوع نداره نمیشه یه طوری بگید ما هم بفهمیم و بتونیم تو بحث شرکت کنیم؟ پ.ن.:در ضمن لطفا یکی به من توضیح بده چه اتفاقی افتاده که برای همه کلمه فرگشت به جای تکامل اینقدر سریع جا افتاده؟ مثلا کلمه زیر دریایی مدتها تحت البحری گفته میشده تا به این اسم زیبا تغییر پیدا کرده زیشت شناسان ایرانی ادعا میکنند که واژه تکامل ترجمه غلط واژه Evolution هست .وگرنه هیچ فرقی با هم ندارند. لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ باز این دانیلو اومد تا همه چی رو بهم ربط بدهاقا باور کنید همه ماها میمون بودیم! داروین بیچاره اینو نمیدونست اون فقط اومد یه تزی داد که تکامل برای همه موجودات امکانپذیره وتوزش انسان ومیمون رو به عنوان نزدیکترین خانواده از لحاظ بحث های تکامل شناسوند حالا این 98.5 درصد به قول دانی جوگیر شدن وما ازاونا جوگیرتر که چنین بحث خنده داری رو نمیتونیم قبول کنیم البته وقتی یکی تفاوت بین نظریه وتئورییوتفاوت بین مسایل علم ژنتیک وانسان بودن رو نتونه تشخیص بده وفقط رو بعد احساسی ماجرا سوارشده باشه لاجرم همگان تبدیل شدگانی از میمون هستیم من فقط یه سوال ساده میپرسم امیدوارم مثل تاپیکای قبلی وقتی تو بحث به یه جایی میرسیم از پستهای کپی پیست استفاده نکنی یا مثل زبان ترکی وقتی چرندیات چندنفر دیگه رو کپی میکنی ومیپرسم فرق بین افعال التصاقی وغیر التصاقی چیه اظهار بی اطلاعی نکنی انگار رو این تکامل تو بیشتر زیست شناسی تا مهندس کامپیوتر!! چیزی درمورد نسبت طلایی میدونی؟ میدونی از کدام معادله مشتق میشه؟ چیزی از کاربرد نسبت طلایی درهنر ونقاشی شنیدی؟ اینارو گفتم تا با یه حساب ساده احتمالاتی بدونی که تکاملی از میمون به انسان رخ نداده هنوز اونقدر شعورمون پایین نیومده که اصل وبنای خودمون رو یه میمون فرض کنیم انسانها هم درطول زمان تکامل داشت اند اما نه به شکلی که شماها پیازداغش رو زیاد میکنید شما هروقت تفاوتهای بنیادینی رو که بر نظریه تکامل اونطوری که شما ابراز میکنید خدشه وارد میکنه رو درک کردید دیگه نیازی به جواب شنیدن از هیچ کسی نخواهید داشت متاسفانه علیرغم اینکه چندین بار این بحث رو داشتیم همیشه با دوسه تا پست کپی پیست وامار من دراوردی این حرفای خنده داررو باز پیش میکشید یه ایراد ساده گرفتم فعلا برید با 98.5 درصد از مخ های دنیا این مشکل رو حل کنید متاسفانه شما در دنیایی از تعصب نسبت به اعتقادتون هستید و من بهتر هست که در این مورد با شما بحث نکنم .چون خودت سوال میکنه وخودت نتیچه گیری میکنی و خودت جواب میدی. متاسفانه شما هیچ درکی از فرگشت ندارید.و باور کنید هنوز نمیدونید فرگشت چیه و دارید اظهار نظر میکنید. در این پستتون متوجه نشدم که بالاخره قبول دارید که 98 درصد دانشمندان دنیا بهش معتقد هستند یا نه. باشه من حرف شما را میپذیرم و قبول میکنم که 98 درصد دانشمندان دنیا به اندازه ای مخ ندارند که بتونند جواب ایراد شما را بدند لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ راستی یه نفر فرق تئوری ونظریه رو لطفا توضیح بده انگار یه سری از دوستان دیکشنری مناسبی دردسترس ندارن لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ متاسفانه شما در دنیایی از تعصب نسبت به اعتقادتون هستید و من بهتر هست که در این مورد با شما بحث نکنم .چون خودت سوال میکنه وخودت نتیچه گیری میکنی و خودت جواب میدی.متاسفانه شما هیچ درکی از فرگشت ندارید.و باور کنید هنوز نمیدونید فرگشت چیه و دارید اظهار نظر میکنید. در این پستتون متوجه نشدم که بالاخره قبول دارید که 98 درصد دانشمندان دنیا بهش معتقد هستند یا نه. باشه من حرف شما را میپذیرم و قبول میکنم که 98 درصد دانشمندان دنیا به اندازه ای مخ ندارند که بتونند جواب ایراد شما را بدند شما بجای احساساتی شدن بهتره جواب منو بدید لازم نیست برا من از هزار جای مختلف کپی پیست کنید چیزایی که شما الان به عنوان مطلب نو میبینید ماهم تو سن وسال شما وقتی احساساتی میشدیم عادی بود برامون شمایی که ادعاتون میشه بهتره با ادله صحبت کنید نه براساس موهومات ومطالب کپی پیست متاسفانه این شمایید که کلیت یک مسئله همه چیزرو دردیدتون محدود کرده وگرنه دراولین تاپیکتون درمورد فرگشت هم توضیح دادم چقدر فرگشت رو قبول دارم وچه ایراداتی هست که باید دیده بشه شما هنوز به سوالات ساده من جواب ندادید بعد میخواید هرچیزی که یه عده میخوان بگن رو همینجوری قبول کنم؟ اگه ظرفیتی برای یک بحث نمیبینید پس لازم نیست هی بیارید مطالب تکراریی رو کپی کنید موفق باشیم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شما بجای احساساتی شدن بهتره جواب منو بدیدلازم نیست برا من از هزار جای مختلف کپی پیست کنید چیزایی که شما الان به عنوان مطلب نو میبینید ماهم تو سن وسال شما وقتی احساساتی میشدیم عادی بود برامون شمایی که ادعاتون میشه بهتره با ادله صحبت کنید نه براساس موهومات ومطالب کپی پیست متاسفانه این شمایید که کلیت یک مسئله همه چیزرو دردیدتون محدود کرده وگرنه دراولین تاپیکتون درمورد فرگشت هم توضیح دادم چقدر فرگشت رو قبول دارم وچه ایراداتی هست که باید دیده بشه شما هنوز به سوالات ساده من جواب ندادید بعد میخواید هرچیزی که یه عده میخوان بگن رو همینجوری قبول کنم؟ اگه ظرفیتی برای یک بحث نمیبینید پس لازم نیست هی بیارید مطالب تکراریی رو کپی کنید موفق باشیم کسی اینجا احساساتی نشده. اتفاقا من تکامل را 7 سال پیش خوندم و اون موقع ها احساساتی میشدم. اتفاقا الان به طور کامل تکامل را درک کردم و مثل روز برایم روشن هست. شما سوالاتون را به طور دقیق بیان نمیکنید و با کلی گویی دارید سوال میپرسید. من فقط یک سوال کردم از شما که جوابی به من ندادید. ایا قبول دارید که اکثریت دانشمندان دنیا به فرگشت معتقدند یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه همینجا ترمز کنید... به نظر من بزارید تا وافن بیاد دارید میزنید به خاکی:w00: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ جالبه! با پیش فرضی که از هردوتون دارم خیلی برام جالبه دارین بحث ایدئولوژیک میکنید 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ راستی یه نفر فرق تئوری ونظریه رو لطفا توضیح بدهانگار یه سری از دوستان دیکشنری مناسبی دردسترس ندارن ایا قبول داری که نظریه نسبیت انیشتین نظریه هست یا این هم قبول نداری؟؟؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا احساساتی نشده.اتفاقا من تکامل را 7 سال پیش خوندم و اون موقع ها احساساتی میشدم. اتفاقا الان به طور کامل تکامل را درک کردم و مثل روز برایم روشن هست. شما سوالاتون را به طور دقیق بیان نمیکنید و با کلی گویی دارید سوال میپرسید. من فقط یک سوال کردم از شما که جوابی به من ندادید. ایا قبول دارید که اکثریت دانشمندان دنیا به فرگشت معتقدند یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو اولین تاپیکتون گفتم فرگشت یه تئوری اثبات نشده هست جوابی ندادید ودریه تاپیک نامربوط شروع کردی به امارگذاشتن که 98 درصد اینجوریه اونم اماری که هییچ بنیه قابل بحثی نداره فرگشت درژنتیک یک ببحث کاملا مقبول وقابل بحث هست فرق تئوری ونظریه رو گفتم جوابی ندادید! الان یعنی درک کردید که انسان مشتق شده از میمون هست؟ البته این یه سوال سرسلسله ای هست وامیدوارم توهین تلقی نکنید چون جوابتون خیلی چیزهارو مشخص میکنه من کاری به امارندارم تا قرنهای متمادی بزرگترین دانشمندان دنیا به هیئت بطلمیوسی اعتقاد داشتند یعنی اونایی که نداشتند مشکل دار بودن؟ حرف خنده داری میزنی هروقت فرگشت مورد ادعاتون درمورد انسان به اثبات رسید ویک تئوری قابل قبول بود(چیزی که یک قرن هست هیچ پیشرفتی علیرغم این همه ادعا درش حاصل نشده!!)اونوقت ماهم دچار غلیان احساسات وپشیمانی ازاین همه ندانم کاری میشیم فک کنم جوابتونو دادم حالا سوالهای بی جواب من چه میشن؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ایا قبول داری که نظریه نسبیت انیشتین نظریه هست یا این هم قبول نداری؟؟؟ چرا میزنی تو جاده خاکی؟ داری میگی نظریه نسبیت انیشتین حالا اینجا هم سوال بپرسم وبی جواب بمونه؟ توصیف فضای انیشتینی ونیوتنی رو بیان کنید وفرق این دوتارو توضیح بدید راهنمایی: هندسه فضاهای چندگانه ریمانی وتوپولوژی لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ تو اولین تاپیکتون گفتم فرگشت یه تئوری اثبات نشده هست جوابی ندادید ودریه تاپیک نامربوط شروع کردی به امارگذاشتن که 98 درصد اینجوریهاونم اماری که هییچ بنیه قابل بحثی نداره فرگشت درژنتیک یک ببحث کاملا مقبول وقابل بحث هست فرق تئوری ونظریه رو گفتم جوابی ندادید! الان یعنی درک کردید که انسان مشتق شده از میمون هست؟ البته این یه سوال سرسلسله ای هست وامیدوارم توهین تلقی نکنید چون جوابتون خیلی چیزهارو مشخص میکنه من کاری به امارندارم تا قرنهای متمادی بزرگترین دانشمندان دنیا به هیئت بطلمیوسی اعتقاد داشتند یعنی اونایی که نداشتند مشکل دار بودن؟ حرف خنده داری میزنی هروقت فرگشت مورد ادعاتون درمورد انسان به اثبات رسید ویک تئوری قابل قبول بود(چیزی که یک قرن هست هیچ پیشرفتی علیرغم این همه ادعا درش حاصل نشده!!)اونوقت ماهم دچار غلیان احساسات وپشیمانی ازاین همه ندانم کاری میشیم فک کنم جوابتونو دادم حالا سوالهای بی جواب من چه میشن؟ شما یک جا تکذیب میکنید قبول داشتن اکثریت دانشمندان در مورد فرگشت و در اخر باز هم میگید که اگر هم اکثریت اشتباه کنند دلیل به درستی نیست. اخر من متوجه نشدم که بالاخره قبول داری اکثریت دانشمندان دنیا به فرگشت اعتقاد دارند یا نه که هنوز جوابم را نگرفتم . فرگشت یک نظریه هست مثل نظریه های دیگه.مثل نظریه نسبیت انیشتین. نظریه که میدونید چیه. چیزی که با شواهد و مدارک علمی ثابت شده ولی قابل مشاهده یا ازمایش نیست را میگند نظریه. مثل یک قاظی دادگاه که بدون اینکه خودش صحنه قتل را دیده باشه با استفاده با شواهد و مدارک حکم صادر میکنه. ایا شما بر چه اساسی میگید که فرگشت یک نظریه نیست.دلیل بیارید که ما بدونیم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا میزنی تو جاده خاکی؟داری میگی نظریه نسبیت انیشتین حالا اینجا هم سوال بپرسم وبی جواب بمونه؟ توصیف فضای انیشتینی ونیوتنی رو بیان کنید وفرق این دوتارو توضیح بدید راهنمایی: هندسه فضاهای چندگانه ریمانی وتوپولوژی ببین عزیز من.من یک منظور دیگه دارم. ایا نظریه انیشتین را به عنوان یک نظریه قبول داری یا این را هم یک تئوری اثبات نشده میدونی؟؟؟ فقط به این سوالم با بله یا خیر جواب بده لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ شما یک جا تکذیب میکنید قبول داشتن اکثریت دانشمندان در مورد فرگشت و در اخر باز هم میگید که اگر هم اکثریت اشتباه کنند دلیل به درستی نیست.اخر من متوجه نشدم که بالاخره قبول داری اکثریت دانشمندان دنیا به فرگشت اعتقاد دارند یا نه که هنوز جوابم را نگرفتم . فرگشت یک نظریه هست مثل نظریه های دیگه.مثل نظریه نسبیت انیشتین. نظریه که میدونید چیه. چیزی که با شواهد و مدارک علمی ثابت شده ولی قابل مشاهده یا ازمایش نیست را میگند نظریه. مثل یک قاظی دادگاه که بدون اینکه خودش صحنه قتل را دیده باشه با استفاده با شواهد و مدارک حکم صادر میکنه. ایا شما بر چه اساسی میگید که فرگشت یک نظریه نیست.دلیل بیارید که ما بدونیم اگه شما تایید طنزامیزمنو تایید حساب میکنید اره پس منم قبول دارم چه جالب! کجا این تئوری تبدیل به نظریه شده ونیازی به اثبات نداشته که ما بیخبران مانده ایم مرجع قابل قبولی برای حرفتون؟ تندنرو یه چیزی رو خودت میگی وخودت قبول میکنی وداری از روی اون حکم هم میدی هیچ جایی هیچ کسی نتونسته اینو اثبات کنه که شما با تحکم دارین روش مانور میدین شما دارین حرفای منو خرج خودم میکنین؟ عجب هنری داری ! لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ببین عزیز من.من یک منظور دیگه دارم.ایا نظریه انیشتین را به عنوان یک نظریه قبول داری یا این را هم یک تئوری اثبات نشده میدونی؟؟؟ فقط به این سوالم با بله یا خیر جواب بده گفتم که توفضای خاص خودش نظریه نسبیت انیشتین بی بروبرگشت قابل قبوله اگه قانع نمیشی برو جواب سوالمو پیدا کن لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اگه شما تایید طنزامیزمنو تایید حساب میکنید اره پس منم قبول دارمچه جالب! کجا این تئوری تبدیل به نظریه شده ونیازی به اثبات نداشته که ما بیخبران مانده ایم مرجع قابل قبولی برای حرفتون؟ تندنرو یه چیزی رو خودت میگی وخودت قبول میکنی وداری از روی اون حکم هم میدی هیچ جایی هیچ کسی نتونسته اینو اثبات کنه که شما با تحکم دارین روش مانور میدین شما دارین حرفای منو خرج خودم میکنین؟ عجب هنری داری ! یعنی شما میگید که فرگشت یک نظریه نیست>؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یعنی شما میگید که فرگشت یک نظریه نیست>؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! اثبات شده نیست ای بابا یکی بیاد به این توضیح بده که فرگشت اثبات نشده وکسی هم نتونسته اونو اثبات کنه لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ گفتم که توفضای خاص خودش نظریه نسبیت انیشتین بی بروبرگشت قابل قبولهاگه قانع نمیشی برو جواب سوالمو پیدا کن شما یادت میاد که ادعا کردید که در همه جا قبل از کلمه تکامل کلمه theory میاد.پس تکامل را به عنوان یک نظریه قبول ندارید و اون یک تئوری هست وبه من کنایه زدید که دیکشنری در اختیار ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اثبات شده نیستای بابا یکی بیاد به این توضیح بده که فرگشت اثبات نشده وکسی هم نتونسته اونو اثبات کنه چرا قضیه را میپیچونی تو اصلا میدونی نظریه چیه؟؟؟یا باید بهت یاد بدم.؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده