Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اگر خدا جهان و همه ی موجودات درونش رو خلق نکرده و فرگشت تک سلولی ها رو در طول بیلیون ها بیلیون سال کم کم و در یک پروسه ی طولانی که در حقیقت براساس آزمون و خطا بنا شده به موجودات امروزی تبدیل کرده میتونیم بگیم که اعضایی که ما داریم و به خوبی کار میکنند زمانی کامل نبودند... ولی نصف یک چشم یا نصف یک بال چه فایده ای برای موجود میتونه داشته باشه ؟ چشم انسان برای مثال سیستمی فوق العاده پیچیده و ظریف داره که کوچکترین تغییری در اون کارایی اون رو به طور کامل از بین میبره... چطور چنین عضو ظریف و دقیقی دو طول زمان به وجود آمده ؟ اگر چنین باشه پس باید برای چند صد میلیون سال موجودی با توانایی بینایی نداشته باشیم یا اصلا چشمی نباید وجود داشته باشه... چطور یک سری اتفاقا میتونند عضوی به این زیبایی و دقت بسازند ؟ چطور ممکنه قرنیه ی چشم دقیقا به شکلی که امروز وجود داره به وجود بیاد ؟ چرا مایع درون چشم تیره تر نیست ؟ چطور سیستمی کاملا بر اساس شانس میتونه تشخیص بده که اون مایع باید دقیقا این حد از شفافی رو داشته باشه ؟ اینها همه ثابت میکنند که چشم برای مثال باید حتما همه با هم و توسط موجودی دانا و با برنامه و فوق العاده دقیق به وجود آمده باشه... موجودی با توانایی... نه یک سری اتفاقات شانسی... شما بی خداها هنوزم قبول ندارید ؟ نه ؟ خوب اینو داشته باشید... یک بال چه تاثیری میتونه داشته باشه ؟ تصور کنید پرنده ای رو که تنهای یک بال داره... یا یک بال کوچک و یک بال بزرگ داره... این پرنده مسلما توان پرواز نخواهد داشت... یک طراح دانا و توانا باید بال ها رو طوری طراحی کرده باشه که دقیقا توانایی کافی رو برای پرواز به اون پرنده بدند... این طراحی باید بدون نقص و بدون عیب باشه وگرنه هرگز بال پرنده رو قادر به پرواز نمیکنه... اجازه بدید منظورم رو طور دیگری بیان کنم... فرگشت مانند این میمونه که بگیم اگر تمام اجزا و بخش های یک هواپیمایی بویینگ 747 رو در زمینی به مساحت یک هکتار قرار بدیم و بعد به مدت 100 سال در اونجا طوفان های بزرگی بیاد در نهایت باید به شکلی کاملا شانسی (چیزی که فرگشت بیان میکنه) این قطعات به هم متصل بشند و یک هواپیمای بویینگ 747 داشته باشیم که به راحتی میتونه پرواز کنه... شما بفرمایید من بد میگم ؟ اصلا اگر راست میگید رد کنید دیگه... این گوی و این میدان... 20 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خوب اصلا اون نظریه ی فرگشتی که شما میگید یه چیزی کم داره...!! این نظریه میگه موجودات خودشونو با محیط اطراف وفق میدن.... نه به طور شانسی!! بلکه طی برنامه ای که محیط اطرافشون بهشون میده.... همین پرنده ای که مثال زدی شاید توی یه محیط دیگه یک بال براش مفیدتر از دو باله می بود.... متوجه شدی؟:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم فکر کنم موجود زنده با اون موجود بی جون فرق داره موجود زنده خودش رو با شرایط وقف میده و به تکامل میرسه مدام در حال تغییره اگه نباشه از بین میره این سیستم بینایی پیشرفته هم یه شبه به وجود نیمده که مثلا مایه درون چشم قبلا تیره تر بوده یا کمرنگ تر بوده....تو همون دوره خوب بوده...بعد که این شرایط هستیم....وضعیت جوی و زندگی و اینا...مایع باید اینجور ی باشه تا کاربرد داشه باشه همین این فراِند مثلا طی 10000 سال اتفاق افتاده....نه یک شبه نمدونم 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خوب... خیلی سریع مشخص شد... میدونید جذابیت مسئله کجاست ؟ اینکه توی یک نظرسنجی از 1000 نفر از مردم لندن (به شکل پرسش نامه بوده البته) 74 درصد از مردم این توضیح رو پذیرفتند و نظریه ی فرگشت رو رد کردند... حتی جالب تر اینجاست که این افراد 80 درصدشون تحصیلات دانشگاهی هم داشتند... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ وافن:w00:وافن وافن چیه خوب دارم فرگشت رد میکنم... 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ چیه خوب دارم فرگشت رد میکنم... سممممممممنننننن بيا وافن منافق مي خواد تو چشات نيگا كنه اينجوري مي خواي فرگشت رد كني؟ شما برو اول اون وافن=منافق رو از پيشونيت بردار كه كسي متوجه نشه هدفت از ايجاد تاپيك هاي اين چنيني چيست. يا هم برو جايي كه نشناسنت. :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سممممممممنننننن بيا وافن منافق مي خواد تو چشات نيگا كنه اينجوري مي خواي فرگشت رد كني؟ شما برو اول اون وافن=منافق رو از پيشونيت بردار كه كسي متوجه نشه هدفت از ايجاد تاپيك هاي اين چنيني چيست. يا هم برو جايي كه نشناسنت. :persiana__hahaha: چرا شایعه پراکنی میکنی ؟ تنها هدف من اینه که این دروغ ها و شایعاتی که صهیونیسم و آمریکای جهان خوار برای از بین بردن ایمان و شل و ول کردن اعتقادات مردم همیشه در صحنه ی ایران ساخته رو برای ملت روشن کنم... اصلا مگه کسی منو میشناسه ؟ 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ منم همین الان یه شکافی دیگر یافتم پترس ....:دی اگر انسان حیوان گونه است چرا تنها موجودی هست که فرآیند ار/ضای -جن/سی را به عنوان لذت تلقی میکند نه پروسه ای برای بقا؟ با این حال که میدانیم تمامی جانداران برای این فرآیند تناوب زمانی دارند؟ یعنی تو این همه شاخه فرگشتی فقط انسان بوده که به این مرحله جهش داشته؟ یکم عجیبه..... 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ وافن:w00:وافن وافن سممممممممنننننن بيا وافن منافق مي خواد تو چشات نيگا كنه اينجوري مي خواي فرگشت رد كني؟ شما برو اول اون وافن=منافق رو از پيشونيت بردار كه كسي متوجه نشه هدفت از ايجاد تاپيك هاي اين چنيني چيست. يا هم برو جايي كه نشناسنت. :persiana__hahaha: ضمن تایید حرفهای بالا فکر میکنم خود داروین در مورد چشم اینطوری صحبت کرده. درسته؟ و خودش توی یادداشتهاش گفته که نمیتونه قبول کنه که یه عضو پیشرفته ای مثل چشم بر اثر فرگشت بوجود اومده باشه ------------------------------------------------------- پی نوشت:دم همتون گرم! انگار من 300 سال خواب بودم و الان بیدار شدم میبینم یه شبه تکامل به فرگشت تغییر پیدا کرده:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چیه خوب دارم فرگشت رد میکنم... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اجازه بدید منظورم رو طور دیگری بیان کنم... فرگشت مانند این میمونه که بگیم اگر تمام اجزا و بخش های یک هواپیمایی بویینگ 747 رو در زمینی به مساحت یک هکتار قرار بدیم و بعد به مدت 100 سال در اونجا طوفان های بزرگی بیاد در نهایت باید به شکلی کاملا شانسی (چیزی که فرگشت بیان میکنه) این قطعات به هم متصل بشند و یک هواپیمای بویینگ 747 داشته باشیم که به راحتی میتونه پرواز کنه... شما بفرمایید من بد میگم ؟ اصلا اگر راست میگید رد کنید دیگه... این گوی و این میدان... یاد گالیله افتادم که گفت : در هفتادمین سال زندگی در مقابل شما به زانو درآمدهام و در حالی که کتاب مقدس را پیش چشم دارم و با دستهای خود لمس میکنم توبه میکنم و ادعای خالی از حقیقت حرکت زمین را انکار میکنم و آنرا منفور و مطرود مینمایم. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ منم همین الان یه شکافی دیگر یافتم پترس ....:دیاگر انسان حیوان گونه است چرا تنها موجودی هست که فرآیند ار/ضای -جن/سی را به عنوان لذت تلقی میکند نه پروسه ای برای بقا؟ با این حال که میدانیم تمامی جانداران برای این فرآیند تناوب زمانی دارند؟ یعنی تو این همه شاخه فرگشتی فقط انسان بوده که به این مرحله جهش داشته؟ یکم عجیبه..... یعنی شما تا حالا ندیدی که یک سگ به دیوار چیز کنه یا به پای یک نفر.؟؟؟ شما تا به حال همجنسگرایی 2 تا سگ را ندیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مارک بکوف زیست شناس در این باره میگوید:”راجع به پشه ها چیزی نمیدونم ولی حیوانات پستاندار از آمیزش لذت میبرند!” احتمالا لذت بردن از آمیزش در میان انسان ها و حیوانات شبیه به هم است چون این احساس در قسمت های خیلی ابتدایی مغز تجربه میشود. حیوانات نه تنها از آمیزش لذت میبرند بلکه آنها هم دوست دارند هنگام آمیزش به ارگـ اسـ.م برسند. مقایسه احساسات حیوانات با انسان سخت است ولی دانشمندان با نگاه کردن به حالات چهره و حرکات بدن و شل شدگی عضلات به این نتیجه رسیده اند که حیوانات هم مثل انسان به نقطه اوج لذت جنـسـ .ـی میرسند. پس با این حال چرا بسیاری از حیوانات مثلا گرگ ها در اغلب اوقات سال آمیزش ندارند؟ دلیل این مسئله این نیست که آنها علاقه ای به آمیزش ندارند بلکه علتش ویژگی های خاص این حیوانات است.در حیات وحش آمیزش باعث آسیب پذیری حیوانات میشود.مثلا گرگ نر هنگام آمیزش تقریبا به مدت نیم ساعت به گرگ ماده قفل میشود! از این گذشته ,اگر گرگ ها در مدت تابستان با هم آمیزش داشته باشند ,توله های کوچک و ظریفشان در سرمای زمستان به دنیا می آیند و این یعنی یک اشتباه بزرگ در برنامه ریزی خانواده گرگ ! البته به نظر میرسد که این فقط انسان ها نیستند که خارج از فصول تولید مثل و در تمام سال آمیزش دارند. شامپانزه های بونوبو و احتمالا دلفین ها هم از آمیزش به عنوان یک وسیله تفریح و سرگرمی در تمام سال استفاده میکنند. با این حال ما هیچ وقت نمیتوانیم کاملا از احساسات سایر موجودات زنده آگاه شویم چون مثلا نمیتوانیم از یک گربه نر سوال کینم که آمیزش دیشب اش چگونه بوده! در خیلی از موارد حتی درک احساسات انسانها هم مشکل است . کنت بریج , زیست روان شناس دانشگاه میشیگان , فعالیت مغزی و حالات چهره حیوانات را با کودکان انسان مقایسه کرده است. وقتی یک خوراکی خوشمزه به حیوانات و انسان ها داده میشود هر دو حرکات مشابهی مانند مکیدن از خود نشان میدهند. واکنش های مغزی هر دو نیز همانند و مشابه یکدیگر است.با توجه به حرکات چهره کودکان , اگر ما قبول کنیم که وقتی کودکان یک خوراکی شیرین را مزه میکنند از آن لذت میبرند , باید بپذیریم که مثلا در موش ها هم این احساس لذت از چشیدن شیرینی وجود دارد. شامپانزه های بونوبو چشیدن یک خوراکی شیرین و یا داشتن آمیزش- مانند مواد مخدر یا برنده شدن جایزه در بانک یا هر نوع تجربه خوشایند دیگر - باعث تحریک مدار مشابهی در مغز میشوند. این مدار مغزی که میتوان آن را مدار لذت نامید , هم در انسان ها و هم در سایر حیوانات وجود دارد. بنا بر آزمایشات انجام شده ,حتی میتوان گفت که علاوه بر مدار مغزی مشابه ,حیوانات و انسان ها احساسات مشابهی هنگام لذت بردن دارند. تقاوت اصلی مغز ما با مغز حیوانات مربوط به قسمت کورتکس فرونتال یا همان لوب پیشانی مغز است در حالی که پردازش احساسات مربوط به لذت در قسمت پایینی مغز که شامل تالاموس ,هیپوتالاموس ,هیپوکامپ , مخچه و ساقه مغز است اتفاق میافتد.البته تفاوتی که انسان با سایر حیوانات دارد این است که امکان دارد کورتکس مغز احساساتی را که توسط قسمت های پایینی مغز تولید میشود را تفسیر کند یا آنها را با معانی و مفهوم های دیگری مرتبط کند.به همین دلیل امکان دارد کیفیت ِ تجربه انسان از آمیزش با سایر حیوانات متفاوت باشد , نه بیشتر یا کمتر بودن احساس لذت از ســ کـس. به هر حال دلایل بسیار خوبِ تکاملی وجود دارد که نشان دهد حیوانات هم ارگـ اسـ-م دارند و از آمیزش لذت میبرند. پس فعلا میتوان فرض کرد که حیوانات هم مثل ما دوستدار آمیزش هستند , مگر اینکه خلافش ثابت شود! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یعنی شما تا حالا ندیدی که یک سگ به دیوار چیز کنه یا به پای یک نفر.؟؟؟شما تا به حال همجنسگرایی 2 تا سگ را ندیدی؟؟ همه سگ ها که اینطوری نیستن ....اونا تحت تاثیر بعضی مسائل هستن ...مثل عادت به صاحب دوتا سگو بندازیم تو یه قفس فقط سالی یه بار نزدیکی میکنن ...... لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همه سگ ها که اینطوری نیستن ....اونا تحت تاثیر بعضی مسائل هستن ...مثل عادت به صاحبدوتا سگو بندازیم تو یه قفس فقط سالی یه بار نزدیکی میکنن ...... اولا مطلب بالا را بخون. بستگی به شرایط حیوانات داره. سگ های ماده سالی 2 بار فلح میشند.ولی در انسان چون ماهی یکبار این اتفاق میوفته به چشم نمیاد.و در انسان میل جنسی برای زنها دقیقا بعد از پریود شروع میشه و در واقع زن ها بعد از 2 هفته از پریود هیچ لذت جنسی نمیبرند. اگر 2 روز بعد از نزدیکی یک سگ ماده فلح شده را وارد اون قفس کنید.اون سگ نر باز هم اینکار را انجام میده همین چند روز پیش یک سگ نر میخواست با سگ ماده م نجفت گیری کنه.مانع اینکار شد.هر کاری خواست بکنه نتونست و سگ ماده من جلوگیری میکرد از نزدیکی . 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ در مورد این مارک بکوف هم بگم که لذت نیروی محرکه هر عملیه.....من میگم اگه لذت میبرن چرا بر خلاف انسان مستمر نیست خجالت:دی لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اولا مطلب بالا را بخون. بستگی به شرایط حیوانات داره. سگ های ماده سالی 2 بار فلح میشند.ولی در انسان چون ماهی یکبار این اتفاق میوفته به چشم نمیاد.و در انسان میل جنسی برای زنها دقیقا بعد از پریود شروع میشه و در واقع زن ها بعد از 2 هفته از پریود هیچ لذت جنسی نمیبرند. اگر 2 روز بعد از نزدیکی یک سگ ماده فلح شده را وارد اون قفس کنید.اون سگ نر باز هم اینکار را انجام میده همین چند روز پیش یک سگ نر میخواست با سگ ماده م نجفت گیری کنه.مانع اینکار شد.هر کاری خواست بکنه نتونست و سگ ماده من جلوگیری میکرد از نزدیکی . خب به این نکته توجه نکرده بودم ....شاید همینطوریه که تو میگی و تجربیات تو برامون گواهه ....ممنون 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ در ضمن شما اگر مستند هعای نزدیکی های شامپانزه ها و میمون سانان که به ما نزدیک هستند را ببینید.متوجه میشید که اونها کارهای اضافه که نمیشه اسمش را اینجا اورد را انجام میدهند که ربطی به تولید مثل نداره. که اگر متوجه نشدی من میتونم تو پ خ بگم چه کار ها 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ باز این دانیلو اومد تا همه چی رو بهم ربط بده اقا باور کنید همه ماها میمون بودیم! داروین بیچاره اینو نمیدونست اون فقط اومد یه تزی داد که تکامل برای همه موجودات امکانپذیره وتوزش انسان ومیمون رو به عنوان نزدیکترین خانواده از لحاظ بحث های تکامل شناسوند حالا این 98.5 درصد به قول دانی جوگیر شدن وما ازاونا جوگیرتر که چنین بحث خنده داری رو نمیتونیم قبول کنیم البته وقتی یکی تفاوت بین نظریه وتئورییوتفاوت بین مسایل علم ژنتیک وانسان بودن رو نتونه تشخیص بده وفقط رو بعد احساسی ماجرا سوارشده باشه لاجرم همگان تبدیل شدگانی از میمون هستیم من فقط یه سوال ساده میپرسم امیدوارم مثل تاپیکای قبلی وقتی تو بحث به یه جایی میرسیم از پستهای کپی پیست استفاده نکنی یا مثل زبان ترکی وقتی چرندیات چندنفر دیگه رو کپی میکنی ومیپرسم فرق بین افعال التصاقی وغیر التصاقی چیه اظهار بی اطلاعی نکنی انگار رو این تکامل تو بیشتر زیست شناسی تا مهندس کامپیوتر!! چیزی درمورد نسبت طلایی میدونی؟ میدونی از کدام معادله مشتق میشه؟ چیزی از کاربرد نسبت طلایی درهنر ونقاشی شنیدی؟ اینارو گفتم تا با یه حساب ساده احتمالاتی بدونی که تکاملی از میمون به انسان رخ نداده هنوز اونقدر شعورمون پایین نیومده که اصل وبنای خودمون رو یه میمون فرض کنیم انسانها هم درطول زمان تکامل داشت اند اما نه به شکلی که شماها پیازداغش رو زیاد میکنید شما هروقت تفاوتهای بنیادینی رو که بر نظریه تکامل اونطوری که شما ابراز میکنید خدشه وارد میکنه رو درک کردید دیگه نیازی به جواب شنیدن از هیچ کسی نخواهید داشت متاسفانه علیرغم اینکه چندین بار این بحث رو داشتیم همیشه با دوسه تا پست کپی پیست وامار من دراوردی این حرفای خنده داررو باز پیش میکشید یه ایراد ساده گرفتم فعلا برید با 98.5 درصد از مخ های دنیا این مشکل رو حل کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده