محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ چای محبوبترین نوشیدنی گرم درجهان است و روزانه حدود 2 میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده میشود. به گفته متخصصان مصرف لیموترش بههمراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر میكند که به دلیل افزایش خاصیت آنتیاكسیدانی است. بیشترین دلیل علاقه ی افراد به نوشیدن چای، وجود ماده ی آرامش دهنده در آن به نام كافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد كافئین دارد و این میزان در یك فنجان چای به 40 میلیگرم میرسد. مصرف لیموترش و دارچین همراه چای مفید است و مصرف این مواد همراه با چای، خاصیت آنتیاكسیدانی آن را چند برابر میكنند. در عینحال چای حاوی اسید آمینه، كربوهیدرات، یونهای معدنی و تركیبات پلیفنول كه موجب رنگ قرمز در آن میشود، است. اثر هوشیاركننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیاركنندگی چای طولانی تر است. به طوری كه نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر میتواند هوشیاری یك روز را تامین كند. نوشیدن چای را به دلیل حفظ هوشیاری به همه افراد می توان توصیه كرد. البته نباید در مصرف چای و به خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می شود که به دلیل کافئین موجود در آن است توسط : مهندس الناز کتابی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده