سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ به من که آرامش نداد بقیه رو نمیدونم کی سیگار کشیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ فقط تجربش کردم همین شلوغش نکن دیگه... یه معتاد تزریقی هم می گه تجربش کردم...همین :w00: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ یه معتاد تزریقی هم می گه تجربش کردم...همین :w00: جناب سرهنگ ایشون رو بی خیال شو نفوذی ما هستن در بین سیگاریها 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ جناب سرهنگ ایشون رو بی خیال شو نفوذی ما هستن در بین سیگاریها :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ خب این هم از این....دوستان خسته نباشید :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ کسی نبود؟:167: وحید کوجایی؟ بیا ترکشون بدیم :w00: 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نه...من فکر نمی کردم دختر به این خوبی و درس خونی بره سراغ سیگار...بالاخره آدم دیدش عوض می شه یه جورایی تقصیر خودتون نیست ازبس تو تی وی افراد منفیو سیگار بدست دیدین ذهنیت منفی پیدا کردین باید بگم باهوشترین و درسخون ترین دوستان من سیگارین بامرام ترین هاشونم سیگارین چند احمق هم دوروبرمن که سیگار کشیدنو فاجعه میدونن؛خصوصیات اخلاقی غیرقابل تحملی دارن,نه حقوق جمع سرشون میشه نه ادب و احترام,خیلی هم سطحی فکر میکنند میبینید!شخصیت هیچ ربطی به سیگار نداره قضاوت درمورد افراد فقط با توجه به سیگار تو دستشون به نظر من با عرض معذرت احمقانست وقتی میشنوم مثلا تو زمینه ازدواج فردیو فقط بخاطر اینکه سیگاریه بدون آشنا شدن باش رد میکنن خندم میگیره نکنین این کارارو 4 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ راستی آواتار منم سیگاریه،یکی از برترین هنرمندان سبک کوبیسم ایشونم احتمالا از نظر هوش و استعداد رد میشن؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تقصیر خودتون نیستازبس تو تی وی افراد منفیو سیگار بدست دیدین ذهنیت منفی پیدا کردین باید بگم باهوشترین و درسخون ترین دوستان من سیگارین بامرام ترین هاشونم سیگارین چند احمق هم دوروبرمن که سیگار کشیدنو فاجعه میدونن؛خصوصیات اخلاقی غیرقابل تحملی دارن,نه حقوق جمع سرشون میشه نه ادب و احترام,خیلی هم سطحی فکر میکنند میبینید!شخصیت هیچ ربطی به سیگار نداره قضاوت درمورد افراد فقط با توجه به سیگار تو دستشون به نظر من با عرض معذرت احمقانست وقتی میشنوم مثلا تو زمینه ازدواج فردیو فقط بخاطر اینکه سیگاریه بدون آشنا شدن باش رد میکنن خندم میگیره نکنین این کارارو خب نه...من منظورم این نبود...کلا" جا خوردم. خب هر کسی یه جوریه....نمی شه گفت همه ی سیگاریا خوبن با بد! من بهترین استاد دانشگاهم سیگاری بود....و همه بی نهایت دوسش داشتن. اما متاسفانه من به شخصه سودی تو سیگار نمی بینم اول اینکه پول دور ریختنه...دوم اینکه 1000 تا ضرر داره که همه آگاهیم. من خودم کسی هستم که با مشروب و سیگار و قلیون و اینجور چیزا مخالفم...چون می بینم بجز ضرر چیزی نداره! مشروب گاهی اوقات برای افراد خاص می تونه مفید باشه. که اصلا" با اون کار نداریم. ببخشید ولی متنفرم وقتی بعضی افراد به کسی که سیگار نمی کشه یا مشروب نمی خوره تیکه می ندازن و به اصطلاح بهشون می گن استرلیزه!!!! کسی که خودش سیگار می کشه بکشه دیگه به بقیه چیکار داره؟ 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کسی هم که نمیکشه نکشه به بقیه چیکار داره؟! 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حالا با اجازه دوستان ما یه دود بگیریم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شماها اگه جای من بودین چی کار می کردین پس ؟ :icon_pf (34):یکی نیست دختر و پسرای یونی ما رو جمع کنه ، به خدا دیگه گندشو درآوردن ، وارد سلف که میشی کلا دوده ! حالا انواع و اقسام دودها !!! :icon_pf (34): خدا به دادم برسه تو این 3 سال باقی مونده چی قراره بکشم ! آخه واقعا چه معنی میده اینا توی دانشگاه از این کارا کنن ؟!! حالا پسرا به جهنم ، دخترا دیگه چرا ؟!!!! :icon_pf (34): نمی دونم تا حالا با صحنه ی جمع شدن یه مشت دختر و پسر و استفاده ی همگانیشون از یک عدد سیگار ( به صورت نوبتی !!!!!) اونم توی دانشگاه ، مواجه شدی ن ؟!! :icon_pf (34): من کلا هر روز میبینم این صحنه رو !:icon_pf (34): مطمئنی سیگار هست؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): ای بابا...تو سربازی شهید نشی؟ 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): قلیون که جزو دودیجات نیست بابا ازمن میشنوی قبل از سربازیت شروع کن:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا...تو سربازی شهید نشی؟ میخوام به کشورم و امام زمان و مقام معظم رهبری خدمت کنم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی سیگار هست؟؟؟؟ نه مطمئن كه نيستم , فقط مي بينم كه ظاهرش عين سيگاره اما اينكه توش چه زهرماريه رو ديگه نمي دونم :icon_pf (34): هرچي كه هست خيلي صحنه سازه تو يوني ما !!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ قلیون که جزو دودیجات نیست باباازمن میشنوی قبل از سربازیت شروع کن:smiley (18): اینطوریکه پزشکان میگن که ضررش که 100 برابر سیگار هست 4 تا 5 سال روزی بیش از 5 تا بکشی که دیگه واویلا. فکر کنم از بدنم عکس بگیرم.همون عکس میاد که روی پاکت های سیگار و تنباکو هست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سیگار چیز بدیه.. نکشین.. دود برای خودتون و عزیزانتون خوب نیست اینم پیام از طرف من 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده