vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ واا وحید ندیدی؟من خیلی دیدم....اینجام عادیه نه تو دانشگاه ما ممنوعه ولی مثل خلافکارا میرن پشت درختا میکشن ولی این چیزی که نینی گفت که دیگه فاجعس! عادی نیست واااااای فاجعست.ما یونیمون یه جا داره فقط برای سیگاریا....می بینی 100 نفر دارن صبح کله ی سحر سیگار می کنن:w00: ای تو سرشون این چماق:167: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اعتیاد بده؟ بابا من از بچگی یادم میاد هی تو تلویزیون میگفتن: اعتیاد شرط عقل است. اعتیاد شرط عقل است. چیجوریاس؟ مورد شما به فقر و عدم آموزش صحیح بر میگرده من فکر میکنم شما منظورتون احتیاد باشه که شرط عقله که از کودکی بر اثر عدم دسترسی به آموزش کافی و منابع معتبر علمی اون رو به اشتباه با احتیاد که حالت خاصی است که به محتادها دس میدهد اشتباه گرفته باشید. مورد شما در حیطه فعالیت ما قرار نمیگیره. مشخصاتتون رو به یه ان جی او دیگه میدم تا اون زمان تحت نظارت ما قرار میگیرید:167: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مال ما همه رشته ای هستن....ولی باز سیگاری زیاد داره 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ نهتو دانشگاه ما ممنوعه ولی مثل خلافکارا میرن پشت درختا میکشن ولی این چیزی که نینی گفت که دیگه فاجعس! عادی نیست ای تو سرشون این چماق:167: نه قشنگ پایین هر ساختمون smoking area داره...میچپن تو هم سیگار زهرمار می کنن :w00: اون چماقو بده من ببینم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ نه قشنگ پایین هر ساختمون smoking area داره...میچپن تو هم سیگار زهرمار می کنن :w00: اون چماقو بده من ببینم کجا؟ :jawdrop: یونی ما تازه ممنوع شده ولی کیه گوش بده :w00: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ حیف پول که آدم به این چرندیات بده... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مورد شما به فقر و عدم آموزش صحیح بر میگرده من فکر میکنم شما منظورتون احتیاد باشه که شرط عقله که از کودکی بر اثر عدم دسترسی به آموزش کافی و منابع معتبر علمی اون رو به اشتباه با احتیاد که حالت خاصی است که به محتادها دس میدهد اشتباه گرفته باشید. مورد شما در حیطه فعالیت ما قرار نمیگیره. مشخصاتتون رو به یه ان جی او دیگه میدم تا اون زمان تحت نظارت ما قرار میگیرید:167: ببخشید من باز نفهمیدم!:45645: فکر کنم خودتون هم نفهمیدید! (قرمزا رو یه نیگا بندا) 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا گیر میدین یکی سیگار میکشه یا نمی کشه..خوب اونا هم حق حقوقی دارند دیگه یه بار هم شما به محدوده سیگاریا وارد نشید.... 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید من باز نفهمیدم!:45645:فکر کنم خودتون هم نفهمیدید! (قرمزا رو یه نیگا بندا) عییزم ما که گفتیم مورد شما خاصه اینا تلفظش فرق فوکوله شما نمیدونی این چیزارو. گفتم که شما یه آموزشای خاصی نیاز داری 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا گیر میدین یکی سیگار میکشه یا نمی کشه..خوب اونا هم حق حقوقی دارند دیگه یه بار هم شما به محدوده سیگاریا وارد نشید.... مگه میشه همچین چیزی؟ توی یه اتاق سیگار بکشن فرد غیر سیگاری دودش رو بخوره؟ رد میشه! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شما ناسلامتی داری یه شاخه از پزشکی میخونی شما دیگه چرا؟ فکر میکنی دختری که سیگار میکشه میتونه مادر خوبی برای بچه هاش باشه؟ جامعه ای که مادرانشون اینطوری بشن نسل بعدش چی میشه؟ شما که بهتر میدونی سیگار چه مضراتی برای بدن خود فرد و برای خانمها خصوصا بر روی نسل بعدشون داره اشکال نداره حالا ... بیا خودمون ترکت میدیم. اول میبندیمت به تخت بعد:167: چرا نتونه ؟چه ربطی داره الان؟ مثال میزنم ما یه فامیل داریم 4 تا دختر داره 3 تاشون سیگاری هستن از این دخترا بیا ببین چه بجه هایی داره همشون موفق و سالم. چه دیدگاه یکطرفه ای آرامش؟؟ فکر نکنم سیگار به کسی آرامش بده فقط یه عادت مسخره هست و اگه دقت بکنی ارامش که نمیده نتیجه عکس هم داره چرا سیگار گاهی آرامش میده.من که کلا به روانشناسی اینا اعتقادی ندارم ولی حتی علم روانشناسی هم میگه حالت سیگار کشیدن با آرامش همرا ه هست . من خودم سیگار دوست ندارم ولی کلا با این دیدگاه هم موافق نیستم ولی من با دکتر فوق تخصص قلب که سیگار میکشه،خیلی حال میکنم. چنین آدمی واقعا محشره !!!!!! چند روز پیش دیدم یکی از دخترای یونی...خیلی هم دختر خوبی بودااااااا باهم کلاس شیمی داشتیم...سیگاری شده باورم نمی شد.... یعنی خوب بودن یا نبودن یه شخص به این چیزا یا سیگاری بودن یا نبودن بستگی داره؟ 7 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا نتونه ؟چه ربطی داره الان؟مثال میزنم ما یه فامیل داریم 4 تا دختر داره 3 تاشون سیگاری هستن از این دخترا بیا ببین چه بجه هایی داره همشون موفق و سالم. چه دیدگاه یکطرفه ای چرا سیگار گاهی آرامش میده.من که کلا به روانشناسی اینا اعتقادی ندارم ولی حتی علم روانشناسی هم میگه حالت سیگار کشیدن با آرامش همرا ه هست . من خودم سیگار دوست ندارم ولی کلا با این دیدگاه هم موافق نیستم یعنی خوب بودن یا نبودن یه شخص به این چیزا یا سیگاری بودن یا نبودن بستگی داره؟ خوب دخترا خیلی مهمترن چون مادران نسل آینده هستن حتما میدونید که سیگار برای جنین چه ضررهایی داره و اینکه دور از جون ممکنه مادرشون مریض بشه حداقل اینه که زود شکسته و پیر میشه در ضمن به این فامیل محترمتون هم بفرمایید از همین الان یه پولی برای خرید سیگار=سرطان بچه ها کنار بزاره. اگر بچت بگه مامان سیگار میخوام براش میخری؟ بله آرامش میده ما که قبلش صحبت کردیم تو پستای دیگه. برو بخون بله بستگی داره. من که به هیچ وجه حاضر نیستم شریک زندگیم رو کسی انتخاب کنم که ارزشی برای سلامتی خودش قائل نیست برای دوستی هم تا حدودی مشکل پیدا میکنم سعی میکنم یه طورایی تحریمش کنم. به نظرم یه دختر نرمال هم یه پسره سیگاری رو بهش جواب رد میده 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ در ضمن به این فامیل محترمتون هم بفرمایید از همین الان یه پولی برای خرید سیگار=سرطان بچه ها کنار بزاره. اگر بچت بگه مامان سیگار میخوام براش میخری؟ این سه تا خانم همشون بچه هاشون الان از منو شما بزرگترن .خود این خانوما هم نه سرطانی گرفتن نه زشت شدن نه هیجی. من در کل خودم با سیگگار مخالفم ولی در کا اینقد هم یک طرفه به قضیه نگاه نمیکنم . 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ پسره بش گفته بیا بربم سیگار بکشیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اونجاهایی که قرمز کردم ...smoking area هست تو یونیمون: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ پسره بش گفته بیا بربم سیگار بکشیم :ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ یعنی خوب بودن یا نبودن یه شخص به این چیزا یا سیگاری بودن یا نبودن بستگی داره؟ نه...من فکر نمی کردم دختر به این خوبی و درس خونی بره سراغ سیگار...بالاخره آدم دیدش عوض می شه یه جورایی 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اونجاهایی که قرمز کردم ...smoking area هست تو یونیمون: محل تجمع عناصر معلوم الحال!:167: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا سیگار گاهی آرامش میده.من که کلا به روانشناسی اینا اعتقادی ندارم ولی حتی علم روانشناسی هم میگه حالت سیگار کشیدن با آرامش همرا ه هست . من خودم سیگار دوست ندارم ولی کلا با این دیدگاه هم موافق نیستم آره راس میگی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده