vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یک روش ترک پیشنهادی تست شده!: آقا یکی از دوستان تعریف میکرد تو خوابگا یکی از هم اتاقیاشون سیگاری بوده... همه جمع میشن و بهش میگن فلانی! میگه:هوم؟ اگر 20 تمن بهت پول بدیم حاضری ترک کنی؟ طرف:آره آره! خلاصه پول رو جمع میکنن بهش میدن و اونم ترک کرد! البته ضمانت اجراییش هم دسته هم اتاقیاش بود:167: که ظاهرا کار به اونجا ها نکشیده 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ گر می نخوری طعنه مزن مستان را..... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ گر می نخوری طعنه مزن مستان را..... از کی تا حالا می شده سیگار؟:w00: در ضمن اون "می" که شاعر گفته با اون"می" که تو می گی فرق داره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ گر می نخوری طعنه مزن مستان را..... خوردن می ممنوعه ، اما کشیدن سیگار آزاد !!!!! چرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ گر می نخوری طعنه مزن مستان را..... به به خوش اومدی! متهم اومد بچه ها! خوردن می ممنوعه ، اما کشیدن سیگار آزاد !!!!! چرا؟؟؟ غیر از این اگر کسی می بخوره تو حلق اطرافیانش که نمیره ولی دود سیگار میره! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چند روز پیش دیدم یکی از دخترای یونی...خیلی هم دختر خوبی بودااااااا باهم کلاس شیمی داشتیم...سیگاری شده باورم نمی شد.... 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شماها اگه جای من بودین چی کار می کردین پس ؟ :icon_pf (34): یکی نیست دختر و پسرای یونی ما رو جمع کنه ، به خدا دیگه گندشو درآوردن ، وارد سلف که میشی کلا دوده ! حالا انواع و اقسام دودها !!! :icon_pf (34): خدا به دادم برسه تو این 3 سال باقی مونده چی قراره بکشم ! آخه واقعا چه معنی میده اینا توی دانشگاه از این کارا کنن ؟!! حالا پسرا به جهنم ، دخترا دیگه چرا ؟!!!! :icon_pf (34): نمی دونم تا حالا با صحنه ی جمع شدن یه مشت دختر و پسر و استفاده ی همگانیشون از یک عدد سیگار ( به صورت نوبتی !!!!!) اونم توی دانشگاه ، مواجه شدی ن ؟!! :icon_pf (34): من کلا هر روز میبینم این صحنه رو !:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شماها اگه جای من بودین چی کار می کردین پس ؟ :icon_pf (34):یکی نیست دختر و پسرای یونی ما رو جمع کنه ، به خدا دیگه گندشو درآوردن ، وارد سلف که میشی کلا دوده ! حالا انواع و اقسام دودها !!! :icon_pf (34): خدا به دادم برسه تو این 3 سال باقی مونده چی قراره بکشم ! آخه واقعا چه معنی میده اینا توی دانشگاه از این کارا کنن ؟!! حالا پسرا به جهنم ، دخترا دیگه چرا ؟!!!! :icon_pf (34): نمی دونم تا حالا با صحنه ی جمع شدن یه مشت دختر و پسر و استفاده ی همگانیشون از یک عدد سیگار ( به صورت نوبتی !!!!!) اونم توی دانشگاه ، مواجه شدی ن ؟!! :icon_pf (34): من کلا هر روز میبینم این صحنه رو !:icon_pf (34): :jawdrop: نهههههههههه!!! اینا دیگه محتاده تزریقین!! اینا چین دیگه؟ نمیشه عکسشون رو بزاری اینجا به عنوان آینه عبرت؟؟ 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: نهههههههههه!!!اینا دیگه محتاده تزریقین!! اینا چین دیگه؟ نمیشه عکسشون رو بزاری اینجا به عنوان آینه عبرت؟؟ نه قربونت وحید خان ، خیلی تحفه ن ، برم ازشون عکس هم بگیرم که احساس تحفگی بیشتری کنن ؟! :icon_pf (34): وارد دانشکده های هنری نشدین تا حالا ؟! سعی کنین نشین از این به بعدم ! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ نه قربونت وحید خان ، خیلی تحفه ن ، برم ازشون عکس هم بگیرم که احساس تحفگی بیشتری کنن ؟! :icon_pf (34):وارد دانشکده های هنری نشدین تا حالا ؟! سعی کنین نشین از این به بعدم ! :icon_pf (34): شطرنجیشون میکنیم... از یه ترفندهایی استفاده میکنیم که بقیه عبرت بگیرن موسیقی لری سوزناک میکس میکنیم روشون:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شطرنجیشون میکنیم... از یه ترفندهایی استفاده میکنیم که بقیه عبرت بگیرن موسیقی لری سوزناک میکس میکنیم روشون:icon_pf (34): :ws28: خدا نکشتت وحید . 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شماها اگه جای من بودین چی کار می کردین پس ؟ :icon_pf (34):یکی نیست دختر و پسرای یونی ما رو جمع کنه ، به خدا دیگه گندشو درآوردن ، وارد سلف که میشی کلا دوده ! حالا انواع و اقسام دودها !!! :icon_pf (34): خدا به دادم برسه تو این 3 سال باقی مونده چی قراره بکشم ! آخه واقعا چه معنی میده اینا توی دانشگاه از این کارا کنن ؟!! حالا پسرا به جهنم ، دخترا دیگه چرا ؟!!!! :icon_pf (34): نمی دونم تا حالا با صحنه ی جمع شدن یه مشت دختر و پسر و استفاده ی همگانیشون از یک عدد سیگار ( به صورت نوبتی !!!!!) اونم توی دانشگاه ، مواجه شدی ن ؟!! :icon_pf (34): من کلا هر روز میبینم این صحنه رو !:icon_pf (34): واااااای فاجعست. ما یونیمون یه جا داره فقط برای سیگاریا....می بینی 100 نفر دارن صبح کله ی سحر سیگار می کنن:w00: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: نهههههههههه!!!اینا دیگه محتاده تزریقین!! اینا چین دیگه؟ نمیشه عکسشون رو بزاری اینجا به عنوان آینه عبرت؟؟ واا وحید ندیدی؟ من خیلی دیدم....اینجام عادیه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ واا وحید ندیدی؟من خیلی دیدم....اینجام عادیه مهناز جون دانشگاهای صنعتی از این خبرا نیستش که :icon_pf (34): دانشگاهای هنری اینطوری فاجعه س ! :icon_pf (34): ( حامی رو میگم) :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اعتیاد بده؟ بابا من از بچگی یادم میاد هی تو تلویزیون میگفتن: اعتیاد شرط عقل است. اعتیاد شرط عقل است. چیجوریاس؟ 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اعتیاد بده؟ بابا من از بچگی یادم میاد هی تو تلویزیون میگفتن: اعتیاد شرط عقل است. اعتیاد شرط عقل است. چیجوریاس؟ رسانه ی ملی گفته ؟! پس راس گفته حتما دیگه ، استغفرالله ، یه درصد هم شک نکنی ها ، چون رسانه ی ملی گفته . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده