رفتن به مطلب

انجمن ضد دود و دم! سیگاریها!

ارسال های توصیه شده

ولی بعدش گرفتارش شدی نه؟

اگر اینطوریه خوب چرا آدم چیزای بهتری رو امتحان نکنه که مثلا شادیشون رو تجربه کنه. مثلا آمفتامین...

ترکش کن:ws46:

ای آآآآآآقااااااااااااااااا......من که سیگاری نیستم....دیشب خواستم تجربه کنم:banel_smiley_4:

اونا رو هم به زودی تجربه میکنم....:ws51:

حدود 70 درصد داروسازا معتادن:mornincoffee:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اتفاقا من اعتقاد دارم سیگاریها حس زیبایی شناسیشون هست که مشکل داره

یعنی دارن یه چیز زشت رو زیبا میبینن

من! من محدود کنم؟ اگر ابزارشو داشتم حتما این کارو میکردم. خیلی مجازاتهای بدی میزاشتم برای سیگار:167:

یه چیزی بگم. میدونید تو سنگاپور اگر کسی آب دهن رو تو خیابون بریزه بازداشت میشه؟

بلی سنگاپور تو اینجور قانونها معرفه اونجا آدامس جویدن هم ممنوعه..

در کل انسان نباید از هیچ چیز محروم بشه چون آخرش میره سراغش و معتاد میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای آآآآآآقااااااااااااااااا......من که سیگاری نیستم....دیشب خواستم تجربه کنم:banel_smiley_4:

اونا رو هم به زودی تجربه میکنم....:ws51:

حدود 70 درصد داروسازا معتادن:mornincoffee:

خوب...

میخوان داروهای ساخت خودشون رو آزمایش کنن معتاد میشن؟:ws28:

بلی سنگاپور تو اینجور قانونها معرفه اونجا آدامس جویدن هم ممنوعه..

در کل انسان نباید از هیچ چیز محروم بشه چون آخرش میره سراغش و معتاد میشه

من خیلی این حرفو قبول ندارم. مثلا در مورد مواد مخدر هم نظرتون همینه؟ خوب اینم یه نوعشه

در مورد سیگار به نظر من اگر توسط دیگران-حالا هر کسی یا چیزی- براش تبلیغ نشه واقعا اینقدر زشتی توش هست که کسی طرفش نره

مثلا این توی ذهن همه ما وجود داره که وقتی یه شخص سیگاری اعصابش خرابه میره سیگار میکشه و آروم میشه. این تصور از کجا اومده؟ آیا این نحوه برخورد با مشکلات اصلا درسته؟ یعنی بدون اینکه مشکلاتمون رو از روش درست و ریشه ای حل کنیم اینطوری خود درمانی کنیم؟

پس روانشناس رو برا چی گذاشتن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
تاپيكت عالي بود!:smiley (18):

:jawdrop:

ای ول وحید خوشمان آمد:ws17:

خواهش میکنم...

این که یه کار مثبت بود ولی طرح های خیلی خبیثانه ای هم دارم فعلا تو آب نمک خابوندم اگر کسی پایه بود اجرا کنیم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی این حرفو قبول ندارم. مثلا در مورد مواد مخدر هم نظرتون همینه؟ خوب اینم یه نوعشه

در مورد سیگار به نظر من اگر توسط دیگران-حالا هر کسی یا چیزی- براش تبلیغ نشه واقعا اینقدر زشتی توش هست که کسی طرفش نره

مثلا این توی ذهن همه ما وجود داره که وقتی یه شخص سیگاری اعصابش خرابه میره سیگار میکشه و آروم میشه. این تصور از کجا اومده؟ آیا این نحوه برخورد با مشکلات اصلا درسته؟ یعنی بدون اینکه مشکلاتمون رو از روش درست و ریشه ای حل کنیم اینطوری خود درمانی کنیم؟

1:بلی در مورد مواد مخدر هم همینطوره...مثل هلند اونجا مکانهای خاصی برای کشیدن هشیش ماری جوانا هستش ومعتادش خیلی کمه...

2:اینکه سیگار مشکلات رو حل می کنه نه ولی یه نوع تسکینه..

3: روانشناس جلسه ای 30 40 تومن هستش ولی سیگار پاکتی 2000 تومن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

خواهش میکنم...

این که یه کار مثبت بود ولی طرح های خیلی خبیثانه ای هم دارم فعلا تو آب نمک خابوندم اگر کسی پایه بود اجرا کنیم:ws3:

بوگو داداش با هم طرحش و اجرا میکنیم:icon_redface::ws17:

• Like 1
لینک به دیدگاه

1:بلی در مورد مواد مخدر هم همینطوره...مثل هلند اونجا مکانهای خاصی برای کشیدن هشیش ماری جوانا هستش ومعتادش خیلی کمه...

2:اینکه سیگار مشکلات رو حل می کنه نه ولی یه نوع تسکینه..

3: روانشناس جلسه ای 30 40 تومن هستش ولی سیگار پاکتی 2000 تومن؟

1- بله روش نسبتا خوبیه. زمان رضاخان هم تو ایران اینطوریه بوده. یعنی فرد معتاد میرفته عامل مجاز فروش تریاک و با مهر دولتی مثلا فلان مقدار میخریده 20 تمن. حالا این فرد چطور پدر یا مادر یا کارمند یا شهروندی میشه بماند

خوب ولی چرا همه جا با اکستازی و شیشه و کراک به شدت مقابله میکنن؟

2-بله تسکینه موقته. شاید اگر بری 10 دقیق بدوی یا بری استخر یا حتی چند نفس عمیق بکشی یا اگر مومن باشی دعایی نمازی خلاصه صدها روش تسکین مفید دیگه هم وجود داره

3-راست میگی!

چه باید کرد!

البته یه راه حل دائمی هم وجود داره به نام خودکشی دیگه همون 2000 تمن هم خرج نداره! خیلی هم مستقیم و سر راسته...

در ضمن دیگران چه گناهی دارن که باید دود سیگار رو تحمل کنن؟

خوب اون روشها که مثال زدم بعضیاش خرجی نداره

ولی شاید جای یه روانشناس خوب رو نگیره. شاید اگر برای هر ایرانی یکی دو جلسه روانشناسی رایگان در ماه قرار میدادن خیلی از مشکلات جامعه کمرنگ تر میشدن

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب دلم خواست آرامششو تجربه کنم..... :hanghead:

آرامش؟؟ :ws38:

فکر نکنم سیگار به کسی آرامش بده فقط یه عادت مسخره هست و اگه دقت بکنی ارامش که نمیده نتیجه عکس هم داره :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آرامش؟؟ :ws38:

فکر نکنم سیگار به کسی آرامش بده فقط یه عادت مسخره هست و اگه دقت بکنی ارامش که نمیده نتیجه عکس هم داره :w16:

نه بابا آرامش میده....اولش نه هااا....ولی بعد 3-4 بار که بهش عادت کنی آرامششو حس میکنی:hanghead:

البته بستگی به دید آدم هم داره..... خوشم میاد خوب:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا آرامش میده....اولش نه هااا....ولی بعد 3-4 بار که بهش عادت کنی آرامششو حس میکنی:hanghead:

متین می کشمت :w00:

دیگه نه من نه تو :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اقایان وخانمها! این سیگارارو از گوشه لباتون وردارید!

:banel_smiley_4:

بد آموزی داره!:167:

خیلی کار خوبیه که ورداشتین تبلیغ هم میکنید!؟:w00:

احسنت ... احسنت :w16:

منم هی می گم دود بده ... سیگار اخه ... مواد واااااااااااای :icon_pf (34):

هیشکی گوش نمی ده

تو بگو شاید اثر کرد!

• Like 1
لینک به دیدگاه

سیگار فقط آدم رو بی حوصله و عصبی میکنه و خب یه روز به حرفی که من زدم میرسی! :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی من با دکتر فوق تخصص قلب که سیگار میکشه،خیلی حال میکنم.

چنین آدمی واقعا محشره !!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
متین می کشمت :w00:

دیگه نه من نه تو :w00:

آورین! بکشش!:167:

احسنت ... احسنت :w16:

منم هی می گم دود بده ... سیگار اخه ... مواد واااااااااااای :icon_pf (34):

هیشکی گوش نمی ده

تو بگو شاید اثر کرد!

:icon_pf (44):

سیگار فقط آدم رو بی حوصله و عصبی میکنه و خب یه روز به حرفی که من زدم میرسی! :w16:

:w16::w16:

ولی من با دکتر فوق تخصص قلب که سیگار میکشه،خیلی حال میکنم.

چنین آدمی واقعا محشره !!!!!!

این چیو نشون میده؟ مثلا یه دکتر معتاد! دکتر تریاکی هم هست:icon_pf (34):

خوب کسی هست بیشتر از یه دکتر ضرر سیگار یا مخدرجات رو بدونه؟

ذقیقا اثبات این حرف هست که خیلی از انسانها لذت آنی و در دسترس رو فدا نمیکنن تا مثلا در آینده دچار بیماری نشن...

چه بد!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...