سمندون 19437 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 به من که آرامش نداد بقیه رو نمیدونم کی سیگار کشیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 فقط تجربش کردم همین شلوغش نکن دیگه... یه معتاد تزریقی هم می گه تجربش کردم...همین :w00: 1
vahid321 2013 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2010 یه معتاد تزریقی هم می گه تجربش کردم...همین :w00: جناب سرهنگ ایشون رو بی خیال شو نفوذی ما هستن در بین سیگاریها 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 جناب سرهنگ ایشون رو بی خیال شو نفوذی ما هستن در بین سیگاریها :ws28: 1
farfaraway 223 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 نه...من فکر نمی کردم دختر به این خوبی و درس خونی بره سراغ سیگار...بالاخره آدم دیدش عوض می شه یه جورایی تقصیر خودتون نیست ازبس تو تی وی افراد منفیو سیگار بدست دیدین ذهنیت منفی پیدا کردین باید بگم باهوشترین و درسخون ترین دوستان من سیگارین بامرام ترین هاشونم سیگارین چند احمق هم دوروبرمن که سیگار کشیدنو فاجعه میدونن؛خصوصیات اخلاقی غیرقابل تحملی دارن,نه حقوق جمع سرشون میشه نه ادب و احترام,خیلی هم سطحی فکر میکنند میبینید!شخصیت هیچ ربطی به سیگار نداره قضاوت درمورد افراد فقط با توجه به سیگار تو دستشون به نظر من با عرض معذرت احمقانست وقتی میشنوم مثلا تو زمینه ازدواج فردیو فقط بخاطر اینکه سیگاریه بدون آشنا شدن باش رد میکنن خندم میگیره نکنین این کارارو 4
farfaraway 223 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 راستی آواتار منم سیگاریه،یکی از برترین هنرمندان سبک کوبیسم ایشونم احتمالا از نظر هوش و استعداد رد میشن؟ 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 تقصیر خودتون نیستازبس تو تی وی افراد منفیو سیگار بدست دیدین ذهنیت منفی پیدا کردین باید بگم باهوشترین و درسخون ترین دوستان من سیگارین بامرام ترین هاشونم سیگارین چند احمق هم دوروبرمن که سیگار کشیدنو فاجعه میدونن؛خصوصیات اخلاقی غیرقابل تحملی دارن,نه حقوق جمع سرشون میشه نه ادب و احترام,خیلی هم سطحی فکر میکنند میبینید!شخصیت هیچ ربطی به سیگار نداره قضاوت درمورد افراد فقط با توجه به سیگار تو دستشون به نظر من با عرض معذرت احمقانست وقتی میشنوم مثلا تو زمینه ازدواج فردیو فقط بخاطر اینکه سیگاریه بدون آشنا شدن باش رد میکنن خندم میگیره نکنین این کارارو خب نه...من منظورم این نبود...کلا" جا خوردم. خب هر کسی یه جوریه....نمی شه گفت همه ی سیگاریا خوبن با بد! من بهترین استاد دانشگاهم سیگاری بود....و همه بی نهایت دوسش داشتن. اما متاسفانه من به شخصه سودی تو سیگار نمی بینم اول اینکه پول دور ریختنه...دوم اینکه 1000 تا ضرر داره که همه آگاهیم. من خودم کسی هستم که با مشروب و سیگار و قلیون و اینجور چیزا مخالفم...چون می بینم بجز ضرر چیزی نداره! مشروب گاهی اوقات برای افراد خاص می تونه مفید باشه. که اصلا" با اون کار نداریم. ببخشید ولی متنفرم وقتی بعضی افراد به کسی که سیگار نمی کشه یا مشروب نمی خوره تیکه می ندازن و به اصطلاح بهشون می گن استرلیزه!!!! کسی که خودش سیگار می کشه بکشه دیگه به بقیه چیکار داره؟ 2
danielo 15239 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): 2
danielo 15239 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 شماها اگه جای من بودین چی کار می کردین پس ؟ :icon_pf (34):یکی نیست دختر و پسرای یونی ما رو جمع کنه ، به خدا دیگه گندشو درآوردن ، وارد سلف که میشی کلا دوده ! حالا انواع و اقسام دودها !!! :icon_pf (34): خدا به دادم برسه تو این 3 سال باقی مونده چی قراره بکشم ! آخه واقعا چه معنی میده اینا توی دانشگاه از این کارا کنن ؟!! حالا پسرا به جهنم ، دخترا دیگه چرا ؟!!!! :icon_pf (34): نمی دونم تا حالا با صحنه ی جمع شدن یه مشت دختر و پسر و استفاده ی همگانیشون از یک عدد سیگار ( به صورت نوبتی !!!!!) اونم توی دانشگاه ، مواجه شدی ن ؟!! :icon_pf (34): من کلا هر روز میبینم این صحنه رو !:icon_pf (34): مطمئنی سیگار هست؟؟؟؟ 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): ای بابا...تو سربازی شهید نشی؟ 2
farfaraway 223 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من که معتاد قلیون شدم رفت.تا 2 ماهم دیگه هم دارم میرم سربازی.اونجا ادم سالم سیگاری میشه.منی که 4 سال هست هر روز قلیون میکشم .فکر نکنم 2 روی بدون نیکوتین دوام بیارم. و همون روز اول فکر میکنم برای اولین بار تو زندگی سیگار هم میکشم :icon_pf (34): قلیون که جزو دودیجات نیست بابا ازمن میشنوی قبل از سربازیت شروع کن:smiley (18): 1
danielo 15239 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 ای بابا...تو سربازی شهید نشی؟ میخوام به کشورم و امام زمان و مقام معظم رهبری خدمت کنم :ws28: 3
H O P E 34652 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 مطمئنی سیگار هست؟؟؟؟ نه مطمئن كه نيستم , فقط مي بينم كه ظاهرش عين سيگاره اما اينكه توش چه زهرماريه رو ديگه نمي دونم :icon_pf (34): هرچي كه هست خيلي صحنه سازه تو يوني ما !!! :icon_pf (34): 3
danielo 15239 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 قلیون که جزو دودیجات نیست باباازمن میشنوی قبل از سربازیت شروع کن:smiley (18): اینطوریکه پزشکان میگن که ضررش که 100 برابر سیگار هست 4 تا 5 سال روزی بیش از 5 تا بکشی که دیگه واویلا. فکر کنم از بدنم عکس بگیرم.همون عکس میاد که روی پاکت های سیگار و تنباکو هست :icon_pf (34): 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سیگار چیز بدیه.. نکشین.. دود برای خودتون و عزیزانتون خوب نیست اینم پیام از طرف من 3
ارسال های توصیه شده