شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ این حرفت من و یاد یه جک انداخت پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن شقی من یکی سرخ شدم از خجالت:vahidrk: بابک پسر خوبیه همین زبونی که داری فعلا بسشه برای من چی زبونش بسه یا کم میاره؟ و خداوند آسمانها را آفرید و استراحت کرد زمین را آفرید استراحت کرد بعد کل حیوانات را آفرید و استراحت کرد بعد گیاهان را آفرید استراحت کرد و بعد مرد را آفرید استراحت کرد .... و بعد زن را آفرید نه خودش استراحت کرد و نه هیچ مرد عاقلی چون این زنا.......................................... :ws47::ws47:خیلی باحال بود زن ذليل چقدر مي ترسي بد جور میترسه راه به راه شقی با جارو سیخی میزنه تو سرش من دیشب دیدم :vahidrk:کلی هم مرد سالاره فقط مثل بعضیا به خانوما توهین نمیکنه:icon_razz: جرعت نداهر وحید حرف بزنه سر کارش با جارو سیخی هستش 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ شقی من یکی سرخ شدم از خجالت:vahidrk: برای من چی زبونش بسه یا کم میاره؟ :ws47::ws47:خیلی باحال بود بد جور میترسه راه به راه شقی با جارو سیخی میزنه تو سرش من دیشب دیدم جرعت نداهر وحید حرف بزنه سر کارش با جارو سیخی هستش نگو داداش ناراحت ميشن اينا 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ يه سوال شما هم وقتي ميخواي از در بياي بيرون اول خانومتون خارج ميشه يا شما؟جان من راستش رو بگو كار دارم وحيد:ws28: خب باید ببینی ادب چی حکم میکنه نگو داداش ناراحت ميشن اينا نه براچی ناراحت 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ شقی من یکی سرخ شدم از خجالت:vahidrk: برای من چی زبونش بسه یا کم میاره؟ :ws47::ws47:خیلی باحال بود بد جور میترسه راه به راه شقی با جارو سیخی میزنه تو سرش من دیشب دیدم جرعت نداهر وحید حرف بزنه سر کارش با جارو سیخی هستش برو بابا من سرخ شدم یعنی چی تو اگه سرخ میشدی تو مجردی اینهمه سرب نمیخوردی بیخود حرف نزن من کی وحید و زدم هان من همش میماچمش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ نگو داداش ناراحت ميشن اينا :w58: باز تو زدی تو خاکی؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ برو بابا من سرخ شدم یعنی چی تو اگه سرخ میشدی تو مجردی اینهمه سرب نمیخوردیبیخود حرف نزن من کی وحید و زدم هان من همش میماچمش نمی دونم الان باید چی بگم ولی این کار رو می تونم بکنم:whistle: لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خب باید ببینی ادب چی حکم میکنه نه براچی ناراحت خب اكثرا شما اول ميريد يا خانومتون ؟ لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ :w58:باز تو زدی تو خاکی؟:vahidrk: نخير يه ملاحظه بكنيد بنده وسط اتوبانم:rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده