*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ بابک پسر خوبیه همین زبونی که داری فعلا بسشه اگه زبون داشتم الان اينجوري نميگفت 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ و خداوند آسمانها را آفرید و استراحت کرد زمین را آفرید استراحت کرد بعد کل حیوانات را آفرید و استراحت کرد بعد گیاهان را آفرید استراحت کرد و بعد مرد را آفرید استراحت کرد .... و بعد زن را آفرید نه خودش استراحت کرد و نه هیچ مرد عاقلی چون این زنا.......................................... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ کدوم حق؟ ما مردا خودمون حق میدیم فکر کنم منظورش حق بقاست 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم منظورش حق بقاست حالا خانما گردن مردا حق دارن يا مردا گردن خانوما.............؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ و خداوند آسمانها را آفرید و استراحت کرد زمین را آفرید استراحت کرد بعد کل حیوانات را آفرید و استراحت کرد بعد گیاهان را آفرید استراحت کرد و بعد مرد را آفرید استراحت کرد .... و بعد زن را آفرید نه خودش استراحت کرد و نه هیچ مرد عاقلی چون این زنا.......................................... الان میرم همه خانومای باشگاه رو میارم رو سرت اوار میکنم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ الان میرم همه خانومای باشگاه رو میارم رو سرت اوار میکنم:ws28: چرا ..................مگه چي شده؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ چرا ..................مگه چي شده؟ الان میفهمی چی شده ای خانوما باشگاه یکی پشت سرتون فحش داد:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ترسناک ترین جمله برا دختر 16 ساله "پسر20 ساله:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ و خداوند آسمانها را آفرید و استراحت کرد زمین را آفرید استراحت کرد بعد کل حیوانات را آفرید و استراحت کرد بعد گیاهان را آفرید استراحت کرد و بعد مرد را آفرید استراحت کرد .... و بعد زن را آفرید نه خودش استراحت کرد و نه هیچ مرد عاقلی چون این زنا.......................................... :brodkavelarg::3384s::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ الان میفهمی چی شده ای خانوما باشگاه یکی پشت سرتون فحش داد:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: من كي فحش دادم وحيد من خودم همينطوري هزار تا گرفتاري دارم شر به پا نكن 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ الان میرم همه خانومای باشگاه رو میارم رو سرت اوار میکنم:ws28: زن ذليل چقدر مي ترسي 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ زن ذليل چقدر مي ترسي :vahidrk: کلی هم مرد سالاره فقط مثل بعضیا به خانوما توهین نمیکنه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ :vahidrk:کلی هم مرد سالاره فقط مثل بعضیا به خانوما توهین نمیکنه:icon_razz: اولا تو برو.... وحيد خودش زبون داره و آدم زنده هم قيوم نميخواد دوما تو هنوز فرق توهين و شوخي و ... رو نميدوني سوما من كه باتو كاري و حرفي ندارم لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ زن ذليل چقدر مي ترسي اگه توهین کنی زن ذلیل نیستی:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ اولا تو برو.... وحيد خودش زبون داره و آدم زنده هم قيوم نميخواددوما تو هنوز فرق توهين و شوخي و ... رو نميدوني سوما من كه باتو كاري و حرفي ندارم منم داشتم باهات شوخی میکردم ولی مثل اینکه زود عرق رو پیشونیت میشینه 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ اگه توهین کنی زن ذلیل نیستی:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: وحيد جان من توهين نكردم داداش فقط گفتم زنا خوبن ولي يه كم كه رو ميدي پر رو ميشن خودت مردي و ميدوني كه چي ميگم....:ws28: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ اولا تو برو.... وحيد خودش زبون داره و آدم زنده هم قيوم نميخواددوما تو هنوز فرق توهين و شوخي و ... رو نميدوني سوما من كه باتو كاري و حرفي ندارم جون به جونت کنن بی تربیتی:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ منم داشتم باهات شوخی میکردم ولی مثل اینکه زود عرق رو پیشونیت میشینه نه منم شوخي دوست دارم داداش دلم امروز يه كم گرفته است ببخش لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ جون به جونت کنن بی تربیتی:icon_razz: سنگ زد عاقل اگر بر دل ديوانه ما سنگ از او عاقل از او اين دل ديوانه از او لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ منم داشتم باهات شوخی میکردم ولی مثل اینکه زود عرق رو پیشونیت میشینه يه سوال شما هم وقتي ميخواي از در بياي بيرون اول خانومتون خارج ميشه يا شما؟جان من راستش رو بگو كار دارم وحيد:ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده