رفتن به مطلب

جامعه بی برخورد......

ارسال های توصیه شده

سلام یه چن وقتیه که این سوال برام پیش اومده

که ما از بچگی تو اجتما عی رشد میکنیم که همیشه بین دخترو پسر یه دیوار ضخیم به نام مذهب و قانون وجود داره

مدرسه جدا

اتوبوس جدا

مکان تفریحی جدا

حتی تو نانوایی هم دو صف جدا

بنظر شما دخترو پسری که تو این اوضاع بزرگ میشن به راحتی میتونن دختر مورد نظرشونو با توجه به خوندن دوتا کتاب و مشاوره پدرو مادر انتخاب کنن

ایا میتونن به یه دختری که باهاش نسبت فامیلی ندارن به راحتی اعتماد کنن و یا باید از بین فامیل یکی رو انتخاب کنن

اگر کسی رو پیدا کردن ایا بعد از ازدواج ایا میتونن رابطه خوبی با هم بر قرار کنن

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام یه چن وقتیه که این سوال برام پیش اومده

که ما از بچگی تو اجتما عی رشد میکنیم که همیشه بین دخترو پسر یه دیوار ضخیم به نام مذهب و قانون وجود داره

مدرسه جدا

اتوبوس جدا

مکان تفریحی جدا

حتی تو نانوایی هم دو صف جدا

بنظر شما دخترو پسری که تو این اوضاع بزرگ میشن به راحتی میتونن دختر مورد نظرشونو با توجه به خوندن دوتا کتاب و مشاوره پدرو مادر انتخاب کنن

ایا میتونن به یه دختری که باهاش نسبت فامیلی ندارن به راحتی اعتماد کنن و یا باید از بین فامیل یکی رو انتخاب کنن

اگر کسی رو پیدا کردن ایا بعد از ازدواج ایا میتونن رابطه خوبی با هم بر قرار کنن

وحید جان ممنون

اقا خب مشکله

زمان میبره مسایل ومیبینی درطی این زمانهای دزدکی همه چیز خراب میشه!

حالا خودت که تجربه این امررو داشتی چرا از تجاربت نمیگی تا ببینیم چه مشکلاتی واقعی تر اتفاق میفتن:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب حرفت درست ولي الان شرايط جامعه اينجوري ميخواد پس بهتره دختر و پسر خودشون به فكر اينده باشن و يه جورايي در چارچوب اصولشون راهشونو انتخاب كنن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب حرفت درست ولي الان شرايط جامعه اينجوري ميخواد پس بهتره دختر و پسر خودشون به فكر اينده باشن و يه جورايي در چارچوب اصولشون راهشونو انتخاب كنن.

اخه چه جوری یه دوتا از اصولو نام میبری ما هم ببینیم چه جوری میشه خودشون راهو پیدا کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه چه جوری یه دوتا از اصولو نام میبری ما هم ببینیم چه جوری میشه خودشون راهو پیدا کنن

با رابطه داشتن توي مدت زماني مطمئنن بهتر از هيچ چيه.

البته منظورم از اصول نحوه برخورد دوطرف توي اين رابطست كه من حتي نميتونم مثال بزنم چون 100درصد اصول من با اصول يكي ديگه متفاوت.

• Like 1
لینک به دیدگاه
با رابطه داشتن توي مدت زماني مطمئنن بهتر از هيچ چيه.

البته منظورم از اصول نحوه برخورد دوطرف توي اين رابطست كه من حتي نميتونم مثال بزنم چون 100درصد اصول من با اصول يكي ديگه متفاوت.

میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن

• Like 3
لینک به دیدگاه
میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن

خدا کریمه..جا هم پیدا میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

وحید جون همه که مثل ما دو تا بی عرضه نیستن میرن لاو میتر کونن:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بالاخره يه ساعتايي تو روز هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
خدا کریمه..جا هم پیدا میشه

:ws47:

این حرفت من و یاد یه جک انداخت

پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن:whistle::ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن:whistle::ws47:

دقيقا مثل احوال الان ما:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

وای وای وای....از دست شما زنها که حاضر جوابین ....:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای وای وای....از دست شما زنها که حاضر جوابین ....:ws3:

شقايق جون به منم ياد بده من كه نميتونم اينجوري باشم حقمو بالا ميكشن!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شقايق جون به منم ياد بده من كه نميتونم اينجوري باشم حقمو بالا ميكشن!:banel_smiley_4:

کدوم حق؟ ما مردا خودمون حق میدیم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابک پسر خوبیه همین زبونی که داری فعلا بسشه:ws43::w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...