Avenger 19333 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام یه چن وقتیه که این سوال برام پیش اومده که ما از بچگی تو اجتما عی رشد میکنیم که همیشه بین دخترو پسر یه دیوار ضخیم به نام مذهب و قانون وجود داره مدرسه جدا اتوبوس جدا مکان تفریحی جدا حتی تو نانوایی هم دو صف جدا بنظر شما دخترو پسری که تو این اوضاع بزرگ میشن به راحتی میتونن دختر مورد نظرشونو با توجه به خوندن دوتا کتاب و مشاوره پدرو مادر انتخاب کنن ایا میتونن به یه دختری که باهاش نسبت فامیلی ندارن به راحتی اعتماد کنن و یا باید از بین فامیل یکی رو انتخاب کنن اگر کسی رو پیدا کردن ایا بعد از ازدواج ایا میتونن رابطه خوبی با هم بر قرار کنن 8
spow 44198 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام یه چن وقتیه که این سوال برام پیش اومده که ما از بچگی تو اجتما عی رشد میکنیم که همیشه بین دخترو پسر یه دیوار ضخیم به نام مذهب و قانون وجود داره مدرسه جدا اتوبوس جدا مکان تفریحی جدا حتی تو نانوایی هم دو صف جدا بنظر شما دخترو پسری که تو این اوضاع بزرگ میشن به راحتی میتونن دختر مورد نظرشونو با توجه به خوندن دوتا کتاب و مشاوره پدرو مادر انتخاب کنن ایا میتونن به یه دختری که باهاش نسبت فامیلی ندارن به راحتی اعتماد کنن و یا باید از بین فامیل یکی رو انتخاب کنن اگر کسی رو پیدا کردن ایا بعد از ازدواج ایا میتونن رابطه خوبی با هم بر قرار کنن وحید جان ممنون اقا خب مشکله زمان میبره مسایل ومیبینی درطی این زمانهای دزدکی همه چیز خراب میشه! حالا خودت که تجربه این امررو داشتی چرا از تجاربت نمیگی تا ببینیم چه مشکلاتی واقعی تر اتفاق میفتن 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 خب حرفت درست ولي الان شرايط جامعه اينجوري ميخواد پس بهتره دختر و پسر خودشون به فكر اينده باشن و يه جورايي در چارچوب اصولشون راهشونو انتخاب كنن. 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2010 خب حرفت درست ولي الان شرايط جامعه اينجوري ميخواد پس بهتره دختر و پسر خودشون به فكر اينده باشن و يه جورايي در چارچوب اصولشون راهشونو انتخاب كنن. اخه چه جوری یه دوتا از اصولو نام میبری ما هم ببینیم چه جوری میشه خودشون راهو پیدا کنن 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اخه چه جوری یه دوتا از اصولو نام میبری ما هم ببینیم چه جوری میشه خودشون راهو پیدا کنن با رابطه داشتن توي مدت زماني مطمئنن بهتر از هيچ چيه. البته منظورم از اصول نحوه برخورد دوطرف توي اين رابطست كه من حتي نميتونم مثال بزنم چون 100درصد اصول من با اصول يكي ديگه متفاوت. 1
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2010 با رابطه داشتن توي مدت زماني مطمئنن بهتر از هيچ چيه. البته منظورم از اصول نحوه برخورد دوطرف توي اين رابطست كه من حتي نميتونم مثال بزنم چون 100درصد اصول من با اصول يكي ديگه متفاوت. میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن 3
baybak 4434 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن خدا کریمه..جا هم پیدا میشه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن وحید جون همه که مثل ما دو تا بی عرضه نیستن میرن لاو میتر کونن 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 میدونم ولی این رابطه طولانی مدتو کجا باید انجام بدن فض کن دوفر با هم فامیل نیستن بالاخره يه ساعتايي تو روز هست 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 وحید جون همه که مثل ما دو تا بی عرضه نیستن میرن لاو میتر کونن :ws47: 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 خدا کریمه..جا هم پیدا میشه این حرفت من و یاد یه جک انداخت پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 این حرفت من و یاد یه جک انداخت پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن دقيقا مثل احوال الان ما 1
baybak 4434 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 این حرفت من و یاد یه جک انداخت پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه خونه داری میگه من نه والا ولی دوستان مکان خوب سراغ دارن وای وای وای....از دست شما زنها که حاضر جوابین .... 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 وای وای وای....از دست شما زنها که حاضر جوابین .... شقايق جون به منم ياد بده من كه نميتونم اينجوري باشم حقمو بالا ميكشن! 2
baybak 4434 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 شقايق جون به منم ياد بده من كه نميتونم اينجوري باشم حقمو بالا ميكشن! کدوم حق؟ ما مردا خودمون حق میدیم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 شقايق جون به منم ياد بده من كه نميتونم اينجوري باشم حقمو بالا ميكشن! بابک پسر خوبیه همین زبونی که داری فعلا بسشه 2
ارسال های توصیه شده