رفتن به مطلب

بالاخره قیمت ها اعلام شد . . .!

Hossein.T

ارسال های توصیه شده

درگیره اینه مثلا آقا کی تشریف میارن؟ با آمریکا چیکار کنند؟ گرونی هستش به درک باشه؟ بیکاری هست باشه به درک؟وقتی یه نماینده یا سفیری از حنس زن اومد ایران با هاش دست بدیم یا نه؟..ما این مملکت طرحی نداریم الان همه صدا سیمای ایران رو هم ببینید همه مجلسیا که با رای مثلا مردم اومدن بالا اونجا رو قهوه خونه کردند و همشون یه چایی پلاسند که آخرش صدا سیما هم صداش در اومد.....

شما به تعداد انگشتهای دستتون نام ببر که یه طرح درست حسابی این مملکتو به یه جایی رسونده؟

این جواب سوال من نبود !

شایدم شما حرفتون در مورد طرح تصویب نشده از 30 سال پیش مجلس نبود.

مجلس در مورد گرانی یقه ی دولت رو توی کسری بودجه میگیره!

توی تفریق بودجه همینطور!

دولت قبل اقای احمدی نژاد داشت ستقط میشد چون چپ و راست مجلس وزار رو استیضاح میکرد و استیضاح ها هم اتفاقا رای میاورد!

توی مجلس در بحبوحه ی درگیریها علیخانی نطق های تند بر علیه دولت و برخورد با اغتشاشگران (منظور از اغتشاشگر کسی است که ساختمان اتش میزند و ..) میکرد و از این دست نماینده ها که احسنت احسنت میکردند کم نبود.

در همین مجلس نظر رهبری به رای گذاشته شد.

گفتند درست است که رهبری نظر داده اند اما نظر ملت مهم هستش (در مورد مسائل دانشگاه ازاد)

همین مجلس بود که بر سر یارانه ها دولت را کوچک کرد!

و در پایان نامه ی رئیس همین مجلس بود که رئیس دولت رو بی ابرو کرد و رهبری برای بررسی مشکلات یک کارگروه با حضور نمایندگان مجلس و دولت و شورای نگهبان تشکیل داد!

همین مجلس بود که بودجه ی مترو رو زنده کرد.

و همین مجلس بود که در سیاست خارجی فعال عمل کرد و برای اولین بار یک هیئت سیاسی-پارلمانی به ژاپن رفت.

• Like 1
لینک به دیدگاه
این جواب سوال من نبود !

شایدم شما حرفتون در مورد طرح تصویب نشده از 30 سال پیش مجلس نبود.

مجلس در مورد گرانی یقه ی دولت رو توی کسری بودجه میگیره!

توی تفریق بودجه همینطور!

دولت قبل اقای احمدی نژاد داشت ستقط میشد چون چپ و راست مجلس وزار رو استیضاح میکرد و استیضاح ها هم اتفاقا رای میاورد!

توی مجلس در بحبوحه ی درگیریها علیخانی نطق های تند بر علیه دولت و برخورد با اغتشاشگران (منظور از اغتشاشگر کسی است که ساختمان اتش میزند و ..) میکرد و از این دست نماینده ها که احسنت احسنت میکردند کم نبود.

در همین مجلس نظر رهبری به رای گذاشته شد.

گفتند درست است که رهبری نظر داده اند اما نظر ملت مهم هستش (در مورد مسائل دانشگاه ازاد)

همین مجلس بود که بر سر یارانه ها دولت را کوچک کرد!

و در پایان نامه ی رئیس همین مجلس بود که رئیس دولت رو بی ابرو کرد و رهبری برای بررسی مشکلات یک کارگروه با حضور نمایندگان مجلس و دولت و شورای نگهبان تشکیل داد!

همین مجلس بود که بودجه ی مترو رو زنده کرد.

و همین مجلس بود که در سیاست خارجی فعال عمل کرد و برای اولین بار یک هیئت سیاسی-پارلمانی به ژاپن رفت.

جواب مو ندادی کدومشون مملکتو به جایی رسونده؟

اون مترو هم مثل کلیه طرحای ایرانی مثل تونل رسالت و خیلی کارهای دیگه بعده چند تا بخور بخور راه افتاد .....

همه طرحها راه افتاده به قول تو به چه قیمتی؟بیا استیضاح شدن ولی اگر هم نمشدن از این هم بدتر می شدیم ....از اون همه وزیرتون کدوم یکیشون سواده پستشون رو داره؟ وزیر آموزش پرورشت که میگه دخترای دانش آموز ازدواج کنند :ws28: عوض اینکه به فکر سالم سازی اجتماع باشند دنبال راه فرارن..وزیره بهداشت هم که از اون لو رفتن سوالها بگو تا منحل دانشگاه علوم پزشکی که آخرش گفت منتصمیم نمی گیرم ..بقیه وزیرا هم به این ترتیب که نمی دونم چرا همشون با رییس جمهور فامیل هستند و سلیقه ای انتخاب شده اند ...

خوب معلومه دیگه مجلس این مملکت چی هستش...

لینک به دیدگاه
جواب مو ندادی کدومشون مملکتو به جایی رسونده؟

اون مترو هم مثل کلیه طرحای ایرانی مثل تونل رسالت و خیلی کارهای دیگه بعده چند تا بخور بخور راه افتاد .....

همه طرحها راه افتاده به قول تو به چه قیمتی؟بیا استیضاح شدن ولی اگر هم نمشدن از این هم بدتر می شدیم ....از اون همه وزیرتون کدوم یکیشون سواده پستشون رو داره؟ وزیر آموزش پرورشت که میگه دخترای دانش آموز ازدواج کنند :ws28: عوض اینکه به فکر سالم سازی اجتماع باشند دنبال راه فرارن..وزیره بهداشت هم که از اون لو رفتن سوالها بگو تا منحل دانشگاه علوم پزشکی که آخرش گفت منتصمیم نمی گیرم ..بقیه وزیرا هم به این ترتیب که نمی دونم چرا همشون با رییس جمهور فامیل هستند و سلیقه ای انتخاب شده اند ...

خوب معلومه دیگه مجلس این مملکت چی هستش...

جواب چیو ندادم دوست من؟!

من فکر کنم این شما بودید که جواب منو ندادید!

نمیدونم شما از بخور بخور ها به قول خودتون سندی دارید یا نه.

اگر سندی هست مشتاقم که ببینم.

شما مجلس رو زیر سوال بردید و بنده هم جواب دادم.

باز خوبه که زدید اندر جاده ی خاکی و فقط در یک خط به موضوع اصلی که بابش کرده بودید پرداختید!

وزیر بهداشت در مورد بستن دانشگاه علوم پزشکی توسط مجلس مورد سوال شدید واقع شد.

اما در کل جز یک خط اول ما بقی سخنان شما هیچ ربطی به بحث مطرحه ی شما نداشت!

• Like 1
لینک به دیدگاه
جواب چیو ندادم دوست من؟!

من فکر کنم این شما بودید که جواب منو ندادید!

نمیدونم شما از بخور بخور ها به قول خودتون سندی دارید یا نه.

اگر سندی هست مشتاقم که ببینم.

شما مجلس رو زیر سوال بردید و بنده هم جواب دادم.

باز خوبه که زدید اندر جاده ی خاکی و فقط در یک خط به موضوع اصلی که بابش کرده بودید پرداختید!

وزیر بهداشت در مورد بستن دانشگاه علوم پزشکی توسط مجلس مورد سوال شدید واقع شد.

اما در کل جز یک خط اول ما بقی سخنان شما هیچ ربطی به بحث مطرحه ی شما نداشت!

:ws28::ws28::ws28:

میشه بری یکی دیگه رو مسخره کنی؟ سند؟:ws28::ws28:کدوم سند...؟

امیدوارم با اون مجلستون به جایی برسید ..که امیدوارم برسید ....:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28:

میشه بری یکی دیگه رو مسخره کنی؟ سند؟:ws28::ws28:کدوم سند...؟

امیدوارم با اون مجلستون به جایی برسید ..که امیدوارم برسید ....:ws28::ws28:

سپاسگزارم از شرکتتون در بحث.

موفقیت شما آرزوی بنده است. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهتر نیست قبل از قرار دادن یک تاپیک در مورد صحت اون و درستی خبرمون اطلاعات کسب بکنیم؟!

ابروی کی رو میخوایم ببریم؟!

هر کسی که خبری رو بدون اطمینان از درستیش پخش بکنه قطعا بزرگترین گناه رو انجام داده.

این برگه ی ساخته شده برای امروز و دیروز نیست.

خیلی وقت میشه که توی فضای مجازی داره دست به دست میچرخه.

اول من مشکلات موجود توی این برگه رو شماره وار به کمک یکی از دوستان که پیگیری این مسئه رو کرده میگم.

۱- امروز دیگر دوران شتر سواری نیست که کسی با شتر، خر و قاطر از این سر کشور، به آن شهر برود. در عرض کم تر از دو روز می توان با وسایل حمل و نقل عمومی به مشهد الرّضا آمد و برگشت.

۲- آرامش خیال زائرین با زیارت امام رضا (ع) مهیا می شود یا با صیغه کردن؟! اگر با صیغه کردن مهیا می شود، پس بهتر است در همان شهر خود بمانند و برای کسب آرامش خیال مضاعف، از صبح الطّلوع تا بوق سگ صیغه کنند و هی آرام شوند و مدام شرایط روحی شان مناسب گردد.

۳- خواهران باکره ی بین ۱۲ (!!!) تا ۳۵؟ بچه ی دبستانی بیاید صیغه ی زائرین شود؟! کسی که فرق بین پسر شجاع و پدر پسر شجاع را به زحمت متوجه می شود، بیاید صیغه شود؟! آن وقت با اجازه ی چه کسی؟! بدون اذن پدر که صیغه باطل است!

۴- چنین عملی در کثیف ترین قسمت شهر مشهد هم انجام نمی شود چه برسد به جوار حرم امام رضا (ع)!

۵- تا جایی که ما می دانستیم، عده ی زن برای ازدواج دائم ۳ ماه و ۱۰ روز و برای اردواج موقت، ۴۵ روز است. حال نمی دانم چگونه می خواهند یک زن باید در هر ماه، حداقل ۲۵ روز به صیغه ی برداران زوار در آید!

۶- حرم مطهر کمیسیون هم می گیرد؟! ۵ درصد؟! آستان قدس رضوی اصلاً احتیاجی به این قسم پول های خرد ندارد.

۷- کسی هم که سلامت روحی داشته باشد، پس از یک ماه نه تنها سلامت روحی، بلکه تمام دیگر انواع سلامت از جمله جسمی را نیز از دست خواهد داد.

۸- فقط برای خواهران کم تر از ۱۴ سال اذن پدر لازم است؟! بر اساس فتاوای تمامی مراجع شاخص، اذن پدر برای اردواج دائم و موقت دختر باکره لازم است.

۹- شخصی به نام حاج آقای ممتاز در چنین سمتی وجود خارجی ندارد.

۱۰- چنین دفتری در صحن کوثر وجود ندارد.

۱۱- اگر با چنین شماره ای تماس حاصل فرمایید، اصلاً پاسخ گوی شما نیست.

اما بحث اصلی :

واقعا این موضوع به چه کسی سود و منفعت میرسونه؟!

همیشه یادتون باشه دوستان خوبم که قبل از اینکه خبری رو بخونید یا موضوعی رو دنبال کنید که به یک جریان فکری یا سیاسی حمله کرده به این فکر و تمرکز کنید که نویسنده کی میتونه باشه و چه کسی با نوشتن اون مطلب سود زیادی ممکنه ببره.

بعد از اون مطلب رو چند بار بخونید و با منطقتون تطبیقش بکنید.

اینکه صیغه بده یا خوبه مورد بحث ما نیست و به نظرات شخصی و عقاید و منطق افراد بر میگرده.

اما امروز مجلس در تلاش هستش تا صیغه رو قانونی کنه تا کمی از فحشایی که در جامعه هست رو کنترل بکنه.

از بچه های نامشروعی که هر روز به عنوان جنین مرده در جوی های اب محله های بالای تهران پیدا میشند جلوگیری بکنه.

از افزایش بیماری هایی که از راه جنسی منتقل میشن.

بیش از این وارد قضیه نشیم.

ارزش زن با صیغه پائین نمیاد بلکه با این پائین میاد که توی جوامع غربی زن تا قبل از ارتباط جنسی برتر هستش برای یک مرد و پس از ارتباط جنسی و احیانا بچه دار شدن زن همون زن برای همون مرد به عنوان یک تیکه ی دور انداختنی تلقی میشه و فرد هم زن رو ترک میکنه.

چون فرهنگ ازدواج داره نابود میشه.

امار ازدواج پائینه اما امار زندگی های مشترک بالاس!!!

این خبر چند وقت پیش توسط گروهک های وهابی پخش شد و هنوزم منشا اون تا اونجایی که من مطلع هستم شناسائی نشده.

هدف:

هدف نابود کردن حرمت امام رضا بود.

حرمتی که برای ایرانیان و شیعیان بسیار زیاده.

در این نوشته های سر تا پا کثیف اومده که شما میتونید در هجره های کنار حرم با زن صیغه ایی خودتون خوش باشید!!!

وای بر ما شیعیان که میخونیم و قبول میکنیم!

اونها به ما میخندند و ما باور میکنیم و به همدیگه حمله میکنیم.

مسائل بالا کذب محض هستش و حتی استان قدس رضوی هم اعلامیه ایی در رد این مسئله صادر کرده.

میگردم و اگر اعلامیه رو پیدا کردم حتما قرار میدم.

درسته

اتفاقا خودمم امروز به سایت آستان قدس مراجعه کردم و خبری در این مورد پیدا نکردم و اومدم اعلام کنم که دیدم 3 صفحه رفته جلو . . .! :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
بحث قبلی در پست قبلیتون رو ادامه میدم اما قبلش به این پست شما پاسخ بدم.

اول ممنونم از شرکتتون در بحث. :icon_gol:

بنیادی ترین اعتقادات دست اویز یک عده نمیشن تا زمانی که ملت نخوان !

اینکه من خوشحالم از تمسخر یک آرمان به این دلیل نیست که اون آرمان تمسخر میشه.

بلکه به اون دلیله که اون آرمان اونقدر نپخته و اونقدر سطحی است که حتی توسط دوستان و باورمداران خودش نقض میشه!

روزنامه ی آرمان خوندن و کیهان خوندن شاید برای دسته ایی که ازادی شعار صرف اونها نیست مهم نباشه اما باید و میابست برای عده ایی که شعار مرگ بر دیکتاتور سر میدند مهم و اساسی باشه.

یادمه زمانی که در خیابانها شعار مرگ بر دیکتاتور سر میدادند به این فکر میکردم که اینان به خود مرگ بر میفرستند؟!

امروز به این رسیدم که به واقع اونها علیه خودشون شعار میدادند!

زیرا دیکتاتور کسی است که مخالفینش رو احمق فرض میکنه و روزنامه های اونهارو نمیخونه و حرفهاشونو نمیشنوه و اونهارو پول بگیر لقب میده و بهشون فحش میده.

در این نظام کتابی چاپ میشه که علنا ولایت فقیه درش زیر سوال میره!

روزنامه ایی چاپ میشه که سردبیر قبلیش در انگلستان با بی بی سی و صدای امریکا رابطه ی نزدیک داره!

من به عنوان کسی که نظام و انقلاب رو قبول دارم و براش زحمت میکشم روزنامه های مخالف رو میخونم و سایتهای مخالف رو دنبال میکنم !

من حق دارم به خودم بگم دیکتاتور یا اون کسی که کیهان رو بدلیل وجود شریعتمداری نمیخونه؟!

تناقض زمانی ایجاد میشه دوست من که هدف درست نباشه.

قبل از توضیح درمورد هرچیزی این مطلب رو عنوان کنم همونطور که ادمین سایت بهتون گفتن علیرغم اینکه شاید خودتون هم دوست نداشته باشید تا برخورد حذفی با مباحث سیاسی انجام بگیره وحکایت اینوربام واونور بام پیش بیاد فلذا این بحث با همین پست به اتمام میرسه واگر نکته مبهمی دربحثمون باقی مونده باشه(هرچندهمونطوری که گفتم به دلایل بسیار زیادی نه علاقه ای به بحث کردن درمورد مسایل سیاسی دارم ونه وقتشو ونه فضای جامعه ما این بحثهارو برمیتابه!)درپروفایلم ادامه میدیم یا هرجایی که بنظر شما قابلیت انجام بحث رو داشته باشه

دوستان نکته ای رو متذکرشدند ومن هم بیشتر قبول دارم این اعتراضشون رو هرچند درمورد خودتون نوشتم که بدون توهین بحث میکنید واین برای شخص خود من جالب هست

ما دوستان بسیاری داشتیم با عقایدی مشابه شما وحتی خیلی تندتر از شما که تا نقطه ای بالا وپایین میشد زمین وزمان را بهم میریختند ودایره تنگ ادب را ترک میکردند!!

بنیادی ترین اعتقادات دست اویز یک عده نمیشن تا زمانی که ملت نخوان !

دوست عزیز سیاست ودوست داشتن این وان را بگذاریم کنار

به عنوان یک شخص بیطرف چقدر باوردارید که اسلام محمدی که با ارمانها وپیغامهای توامان ان انقلاب پیروز شد امروز برمصدر امور ودرصدر کارهای مملکتی وشئون عملکرد ملت هست؟

بله درقوانین اسلام متعه هست(البته دردید شیعی) ولی طبق شرایط وضوابط خاص خودش نه اینکه هرمردی با زنش دعوا کرد بسم ا... بره سراغ صیغه

شما باید دسترسی ازاد به فضای نت داشته باشید

خواهش میکنم با دقت وبه دور از هر حب وبغضی برید وبلاگهایی چون خاطرات یک فاحشه یا وبلاگ من یک زن هستم رو بخونید

ووبلاگهایی مشابه انها که مسدود هستند

باورکنیدملت نمیخوان اعتقاداتشون دست اویز بشه ولی وقتی شرایط تغییر میکنه ملت مجبور میشن با شرایط کنار بیان که البته این ذات بشر هست که به تغییر شرایط واکنش نشون میده وبا اون همسانی پیدا میکنه

بلکه به اون دلیله که اون آرمان اونقدر نپخته و اونقدر سطحی است که حتی توسط دوستان و باورمداران خودش نقض میشه!

شما که مطالعه دارید پس باید با منطق انقلابها بخوبی اشنا باشید

انقلابها همیشه منتج از هیجانات بوده اند

هیجانات احساسی وهیجانات منطقی

انقلابهایی که نتیجه منطق بوده اند حتی به عدد انگشتان یک دست هم نرسیدند(البته ذکراین نکته هم خالی از لطف نیست که درطبقه بندی انقلابها انقلاب اسلامی ایران اخرین انقلاب کلاسیکی بوده که درتاریخ سیاسی جهان به وقوع پیوسته!)

چیزی که میخوام بهش اشاره کنم نتیجه گیری از انقلاب بوده

مگر درزمان انقلاب همه فقط افراد حزب اللهی بودند؟(خودتون بهتر میدونید که رسمیت یافتن جمعیت حزب ا..بعد ازانقلاب بوده )ولی استفاده درست واصولی وهمگام سازی قابلیت ها واستعدادهای افکارمختلف هنر رهبری دریک جمع ودرحالت خاص انقلاب هست

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

اما درمورد نشریات گفتم که بعد از طی یک مسیری خوندن هرمطلبی رو متوقف کردم

نه اینکه کیهان نمیخوندم

زمانی که من پیام هاجر میخوندم همون زمان مشترک دائمی یا لثارات وشلمچه هم بودم

همون زمان زن روز وکیهان هم میخوندم وبه تبع اون جامعه ورسالت

این خوبه که افکار متفاوت رو بشناسیم واز ظرفیتها برای بهبود روند کارها استفاده کنیم وگرنه انگ زدن واتهام وسیاست حذفی واستصوابی دلخواه همیشه نتیجه مقطعی وغیرمفید داشته چه درجناح چپ وچه درجناح راست!

دوست عزیز هرکسی که مطلبی رو مورد نقد واستنطاق قرار میده نه از سر دشمنی که بیشتر بخاطر حب ذات ووطنش هست

جبهه های جنگ میتونه یاداور نکات خیلی خوبی دراین زمینه باشه همونطور که درمورد تاریخچه انقلاب هم ذکرکردم ولی متاسفانه گروهی صاحب نظر هستند که هیچ گاه نقدرو پذیرا نیستند

ودرپایان چون روال کاری ما هم چیزی درزمینه نقد سیاستها نیست وبقول یکی: ما برادر مرد این میدانها نیستیم!خب برادر مارا چه به این کارها؟

فقط ارزو دارم کارها درست بشه ودرست انجام بگیره

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...