رفتن به مطلب

بالاخره قیمت ها اعلام شد . . .!

Hossein.T

ارسال های توصیه شده

واقعا که:icon_pf (34):....این مال الانه؟؟؟؟ البته از اینا هرچی بگی بر میاد....:167:

pianist جان ، شمام تعارف نکنا...اگه چیز دیگه ای هم میخوای بگو...:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا که:icon_pf (34):....این مال الانه؟؟؟؟ البته از اینا هرچی بگی بر میاد....:167:

pianist جان ، شمام تعارف نکنا...اگه چیز دیگه ای هم میخوای بگو...:banel_smiley_4:

نمدونم مال چه زمانیه . . .

خلاصه اینکه همه خوشحال باشیم چون قیمت ها اعلام شده . . .!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:hanghead:

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه

ولی باشه حتما :ws3:

لینک به دیدگاه

بهتر نیست قبل از قرار دادن یک تاپیک در مورد صحت اون و درستی خبرمون اطلاعات کسب بکنیم؟!

ابروی کی رو میخوایم ببریم؟!

هر کسی که خبری رو بدون اطمینان از درستیش پخش بکنه قطعا بزرگترین گناه رو انجام داده.

این برگه ی ساخته شده برای امروز و دیروز نیست.

خیلی وقت میشه که توی فضای مجازی داره دست به دست میچرخه.

اول من مشکلات موجود توی این برگه رو شماره وار به کمک یکی از دوستان که پیگیری این مسئه رو کرده میگم.

۱- امروز دیگر دوران شتر سواری نیست که کسی با شتر، خر و قاطر از این سر کشور، به آن شهر برود. در عرض کم تر از دو روز می توان با وسایل حمل و نقل عمومی به مشهد الرّضا آمد و برگشت.

۲- آرامش خیال زائرین با زیارت امام رضا (ع) مهیا می شود یا با صیغه کردن؟! اگر با صیغه کردن مهیا می شود، پس بهتر است در همان شهر خود بمانند و برای کسب آرامش خیال مضاعف، از صبح الطّلوع تا بوق سگ صیغه کنند و هی آرام شوند و مدام شرایط روحی شان مناسب گردد.

۳- خواهران باکره ی بین ۱۲ (!!!) تا ۳۵؟ بچه ی دبستانی بیاید صیغه ی زائرین شود؟! کسی که فرق بین پسر شجاع و پدر پسر شجاع را به زحمت متوجه می شود، بیاید صیغه شود؟! آن وقت با اجازه ی چه کسی؟! بدون اذن پدر که صیغه باطل است!

۴- چنین عملی در کثیف ترین قسمت شهر مشهد هم انجام نمی شود چه برسد به جوار حرم امام رضا (ع)!

۵- تا جایی که ما می دانستیم، عده ی زن برای ازدواج دائم ۳ ماه و ۱۰ روز و برای اردواج موقت، ۴۵ روز است. حال نمی دانم چگونه می خواهند یک زن باید در هر ماه، حداقل ۲۵ روز به صیغه ی برداران زوار در آید!

۶- حرم مطهر کمیسیون هم می گیرد؟! ۵ درصد؟! آستان قدس رضوی اصلاً احتیاجی به این قسم پول های خرد ندارد.

۷- کسی هم که سلامت روحی داشته باشد، پس از یک ماه نه تنها سلامت روحی، بلکه تمام دیگر انواع سلامت از جمله جسمی را نیز از دست خواهد داد.

۸- فقط برای خواهران کم تر از ۱۴ سال اذن پدر لازم است؟! بر اساس فتاوای تمامی مراجع شاخص، اذن پدر برای اردواج دائم و موقت دختر باکره لازم است.

۹- شخصی به نام حاج آقای ممتاز در چنین سمتی وجود خارجی ندارد.

۱۰- چنین دفتری در صحن کوثر وجود ندارد.

۱۱- اگر با چنین شماره ای تماس حاصل فرمایید، اصلاً پاسخ گوی شما نیست.

اما بحث اصلی :

واقعا این موضوع به چه کسی سود و منفعت میرسونه؟!

همیشه یادتون باشه دوستان خوبم که قبل از اینکه خبری رو بخونید یا موضوعی رو دنبال کنید که به یک جریان فکری یا سیاسی حمله کرده به این فکر و تمرکز کنید که نویسنده کی میتونه باشه و چه کسی با نوشتن اون مطلب سود زیادی ممکنه ببره.

بعد از اون مطلب رو چند بار بخونید و با منطقتون تطبیقش بکنید.

اینکه صیغه بده یا خوبه مورد بحث ما نیست و به نظرات شخصی و عقاید و منطق افراد بر میگرده.

اما امروز مجلس در تلاش هستش تا صیغه رو قانونی کنه تا کمی از فحشایی که در جامعه هست رو کنترل بکنه.

از بچه های نامشروعی که هر روز به عنوان جنین مرده در جوی های اب محله های بالای تهران پیدا میشند جلوگیری بکنه.

از افزایش بیماری هایی که از راه جنسی منتقل میشن.

بیش از این وارد قضیه نشیم.

ارزش زن با صیغه پائین نمیاد بلکه با این پائین میاد که توی جوامع غربی زن تا قبل از ارتباط جنسی برتر هستش برای یک مرد و پس از ارتباط جنسی و احیانا بچه دار شدن زن همون زن برای همون مرد به عنوان یک تیکه ی دور انداختنی تلقی میشه و فرد هم زن رو ترک میکنه.

چون فرهنگ ازدواج داره نابود میشه.

امار ازدواج پائینه اما امار زندگی های مشترک بالاس!!!

این خبر چند وقت پیش توسط گروهک های وهابی پخش شد و هنوزم منشا اون تا اونجایی که من مطلع هستم شناسائی نشده.

هدف:

هدف نابود کردن حرمت امام رضا بود.

حرمتی که برای ایرانیان و شیعیان بسیار زیاده.

در این نوشته های سر تا پا کثیف اومده که شما میتونید در هجره های کنار حرم با زن صیغه ایی خودتون خوش باشید!!!

وای بر ما شیعیان که میخونیم و قبول میکنیم!

اونها به ما میخندند و ما باور میکنیم و به همدیگه حمله میکنیم.

مسائل بالا کذب محض هستش و حتی استان قدس رضوی هم اعلامیه ایی در رد این مسئله صادر کرده.

میگردم و اگر اعلامیه رو پیدا کردم حتما قرار میدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

همیشه یادتون باشه دوستان خوبم که قبل از اینکه خبری رو بخونید یا موضوعی رو دنبال کنید که به یک جریان فکری یا سیاسی حمله کرده به این فکر و تمرکز کنید که نویسنده کی میتونه باشه و چه کسی با نوشتن اون مطلب سود زیادی ممکنه ببره.

.

دقیقا همین کارو میکنیم

مثلا

واسه همین روزنامه کیهان نمیخونیم

نوسینده و سردبیر روزنامه رو میبینیم...بعد میبینیم فقط آقاتون سود میبره از اون مطلب:w58:

ارزش چند بار خوندن هم نداره که بخوایم با منطق تطبیقش بدیم

اینا رو که خودت گفتی الان خودت انجام میدی؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا همین کارو میکنیم

مثلا

واسه همین روزنامه کیهان نمیخونیم

نوسینده و سردبیر روزنامه رو میبینیم...بعد میبینیم فقط آقاتون سود میبره از اون مطلب:w58:

ارزش چند بار خوندن هم نداره که بخوایم با منطق تطبیقش بدیم

اینا رو که خودت گفتی الان خودت انجام میدی؟:ws38:

البته من شمارو به نخوندن تشویق نکردم دوست خوبم.

شمارو به تامل در خبر تشویق کردم.

شما در خوندن و نخوندن مطالب ازاد هستید.

کیهان بخونید یا نخونید یا مثلا بنده آرمان بخونم یا نخونم مشکلی از مشکلات کم نمیشه.

مهم تحمل خوندن اون روزنامه هاست!

مهم فکر کردن به مطالب اون روزنامه هاست.

یک روزنامه ایی با رنگ سبز نشر میشه و من میخونمش و سر مطالبش فکر میکنم و یک روزنامه ایی به اسم کیهان چاپ میشه و شما نمیخونید و بهش فحش میدید فقط به این دلیل که مدیر مسئول اون فردی است به نام شریعتمداری و حرفهایی مخالف شما در اون نوشته میشه.

اما من با شما یک فرق عمده دارم

من میخونم و فکر میکنم و شعار آزادی مداری سر نمیدهم

شما نمیخونید و فکر نمیکنید و فحش میدهید و شعار ازادی خواهی سرمیدید‍!

من با نقاب ازادی در پی قدرت نیستم.

اما شما با این نقاب و برای رسیدن به قدرت از هیچ کاری دریغ نمیکنید.

البته منظورم شما نیستید..منظورم شمای نوعی است.

خوشحالم که به راحتی حتی آرمانهای خودتون رو هم زیر سوال میبرید و اونها رو مسخره میکنید.

موفق باشید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

خب دوستان این مسئله واین برگه رومن چندسال پیش تو هیاهویی که برای مسایلی از این دست ودربلبشویی که موقع دوچرخه سواری فائزه هاشمی درست شده بود دیده بودم!

بیشتر یک مانور تبلیغاتی بود

من خودم ده ماه مشهد بودم واز این دست صحبتها زیاده

(حالا داخل پرانتز بگم برای مزاح وشوخی شاید شوخیهایی از این دست علیرغم واقعی بودن! یکسری اتفاقها کمی دردناک باشند)

ولی چیزی که توی پست دوستمون گرداب جالبه پاسخگوبودنشونه

خب امیدوارم ایشون بتونن با ایجاد یک جستار از طرحهایی که دردردید خودشون برای جلوگیری از فحشا مطرح میشن دفاع کنن

ایا راهکاری عملی تر از صیغه کردن وقانونی کردن صیغه وجود نداره؟

دلایل بالا رفتن میزان فحشا دریک جامعه بشدت اسلامی چی میتونه باشه؟

چرا بعد از سی سال به این نقطه رسیدیم که بخواهیم با بحث متعه وصیغه دربرابر مشکلات جنسی جوانان وخانواده ها عمل کنیم؟

لینک به دیدگاه
البته من شمارو به نخوندن تشویق نکردم دوست خوبم.

شمارو به تامل در خبر تشویق کردم.

شما در خوندن و نخوندن مطالب ازاد هستید.

کیهان بخونید یا نخونید یا مثلا بنده آرمان بخونم یا نخونم مشکلی از مشکلات کم نمیشه.

مهم تحمل خوندن اون روزنامه هاست!

مهم فکر کردن به مطالب اون روزنامه هاست.

یک روزنامه ایی با رنگ سبز نشر میشه و من میخونمش و سر مطالبش فکر میکنم و یک روزنامه ایی به اسم کیهان چاپ میشه و شما نمیخونید و بهش فحش میدید فقط به این دلیل که مدیر مسئول اون فردی است به نام شریعتمداری و حرفهایی مخالف شما در اون نوشته میشه.

اما من با شما یک فرق عمده دارم

من میخونم و فکر میکنم و شعار آزادی مداری سر نمیدهم

شما نمیخونید و فکر نمیکنید و فحش میدهید و شعار ازادی خواهی سرمیدید‍!

من با نقاب ازادی در پی قدرت نیستم.

اما شما با این نقاب و برای رسیدن به قدرت از هیچ کاری دریغ نمیکنید.

البته منظورم شما نیستید..منظورم شمای نوعی است.

خوشحالم که به راحتی حتی آرمانهای خودتون رو هم زیر سوال میبرید و اونها رو مسخره میکنید.

موفق باشید.

والا الان دیگه تقریبا هیچی نمیخونیم

بقول یک نفر همه چی دروغه حتی تو حتی من!

باور کنید وقتی بنیادی ترین اعتقادات دست اویز برای سود یک عده میشن نه نیازی به ارمان هست نه نیازی به شعار!

بی هویتی صرفی که درپی بازیهای کودکانه برافکارجامعه حاکم میشه باید شمای نوعی رو که به دنبال باورسازی ومنطق سازی درجامعه هست رو بترسونه دوست عزیز نه اینکه خوشحال باشید از اینکه عده ای هرچند بدون فکر شعار میدادند وفحش میدادند!! واکنون به تناقض رسیدن...

موفق باشیم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
والا الان دیگه تقریبا هیچی نمیخونیم

بقول یک نفر همه چی دروغه حتی تو حتی من!

باور کنید وقتی بنیادی ترین اعتقادات دست اویز برای سود یک عده میشن نه نیازی به ارمان هست نه نیازی به شعار!

بی هویتی صرفی که درپی بازیهای کودکانه برافکارجامعه حاکم میشه باید شمای نوعی رو که به دنبال باورسازی ومنطق سازی درجامعه هست رو بترسونه دوست عزیز نه اینکه خوشحال باشید از اینکه عده ای هرچند بدون فکر شعار میدادند وفحش میدادند!! واکنون به تناقض رسیدن...

موفق باشیم:icon_gol:

بحث قبلی در پست قبلیتون رو ادامه میدم اما قبلش به این پست شما پاسخ بدم.

اول ممنونم از شرکتتون در بحث. :icon_gol:

بنیادی ترین اعتقادات دست اویز یک عده نمیشن تا زمانی که ملت نخوان !

اینکه من خوشحالم از تمسخر یک آرمان به این دلیل نیست که اون آرمان تمسخر میشه.

بلکه به اون دلیله که اون آرمان اونقدر نپخته و اونقدر سطحی است که حتی توسط دوستان و باورمداران خودش نقض میشه!

روزنامه ی آرمان خوندن و کیهان خوندن شاید برای دسته ایی که ازادی شعار صرف اونها نیست مهم نباشه اما باید و میابست برای عده ایی که شعار مرگ بر دیکتاتور سر میدند مهم و اساسی باشه.

یادمه زمانی که در خیابانها شعار مرگ بر دیکتاتور سر میدادند به این فکر میکردم که اینان به خود مرگ بر میفرستند؟!

امروز به این رسیدم که به واقع اونها علیه خودشون شعار میدادند!

زیرا دیکتاتور کسی است که مخالفینش رو احمق فرض میکنه و روزنامه های اونهارو نمیخونه و حرفهاشونو نمیشنوه و اونهارو پول بگیر لقب میده و بهشون فحش میده.

در این نظام کتابی چاپ میشه که علنا ولایت فقیه درش زیر سوال میره!

روزنامه ایی چاپ میشه که سردبیر قبلیش در انگلستان با بی بی سی و صدای امریکا رابطه ی نزدیک داره!

من به عنوان کسی که نظام و انقلاب رو قبول دارم و براش زحمت میکشم روزنامه های مخالف رو میخونم و سایتهای مخالف رو دنبال میکنم !

من حق دارم به خودم بگم دیکتاتور یا اون کسی که کیهان رو بدلیل وجود شریعتمداری نمیخونه؟!

تناقض زمانی ایجاد میشه دوست من که هدف درست نباشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بهتر نیست قبل از قرار دادن یک تاپیک در مورد صحت اون و درستی خبرمون اطلاعات کسب بکنیم؟!

ابروی کی رو میخوایم ببریم؟!

هر کسی که خبری رو بدون اطمینان از درستیش پخش بکنه قطعا بزرگترین گناه رو انجام داده.

این برگه ی ساخته شده برای امروز و دیروز نیست.

خیلی وقت میشه که توی فضای مجازی داره دست به دست میچرخه.

اول من مشکلات موجود توی این برگه رو شماره وار به کمک یکی از دوستان که پیگیری این مسئه رو کرده میگم.

۱- امروز دیگر دوران شتر سواری نیست که کسی با شتر، خر و قاطر از این سر کشور، به آن شهر برود. در عرض کم تر از دو روز می توان با وسایل حمل و نقل عمومی به مشهد الرّضا آمد و برگشت.

۲- آرامش خیال زائرین با زیارت امام رضا (ع) مهیا می شود یا با صیغه کردن؟! اگر با صیغه کردن مهیا می شود، پس بهتر است در همان شهر خود بمانند و برای کسب آرامش خیال مضاعف، از صبح الطّلوع تا بوق سگ صیغه کنند و هی آرام شوند و مدام شرایط روحی شان مناسب گردد.

۳- خواهران باکره ی بین ۱۲ (!!!) تا ۳۵؟ بچه ی دبستانی بیاید صیغه ی زائرین شود؟! کسی که فرق بین پسر شجاع و پدر پسر شجاع را به زحمت متوجه می شود، بیاید صیغه شود؟! آن وقت با اجازه ی چه کسی؟! بدون اذن پدر که صیغه باطل است!

۴- چنین عملی در کثیف ترین قسمت شهر مشهد هم انجام نمی شود چه برسد به جوار حرم امام رضا (ع)!

۵- تا جایی که ما می دانستیم، عده ی زن برای ازدواج دائم ۳ ماه و ۱۰ روز و برای اردواج موقت، ۴۵ روز است. حال نمی دانم چگونه می خواهند یک زن باید در هر ماه، حداقل ۲۵ روز به صیغه ی برداران زوار در آید!

۶- حرم مطهر کمیسیون هم می گیرد؟! ۵ درصد؟! آستان قدس رضوی اصلاً احتیاجی به این قسم پول های خرد ندارد.

۷- کسی هم که سلامت روحی داشته باشد، پس از یک ماه نه تنها سلامت روحی، بلکه تمام دیگر انواع سلامت از جمله جسمی را نیز از دست خواهد داد.

۸- فقط برای خواهران کم تر از ۱۴ سال اذن پدر لازم است؟! بر اساس فتاوای تمامی مراجع شاخص، اذن پدر برای اردواج دائم و موقت دختر باکره لازم است.

۹- شخصی به نام حاج آقای ممتاز در چنین سمتی وجود خارجی ندارد.

۱۰- چنین دفتری در صحن کوثر وجود ندارد.

۱۱- اگر با چنین شماره ای تماس حاصل فرمایید، اصلاً پاسخ گوی شما نیست.

اما بحث اصلی :

اینکه صیغه بده یا خوبه مورد بحث ما نیست و به نظرات شخصی و عقاید و منطق افراد بر میگرده.

اما امروز مجلس در تلاش هستش تا صیغه رو قانونی کنه تا کمی از فحشایی که در جامعه هست رو کنترل بکنه.

از بچه های نامشروعی که هر روز به عنوان جنین مرده در جوی های اب محله های بالای تهران پیدا میشند جلوگیری بکنه.

از افزایش بیماری هایی که از راه جنسی منتقل میشن.

بیش از این وارد قضیه نشیم.

ارزش زن با صیغه پائین نمیاد بلکه با این پائین میاد که توی جوامع غربی زن تا قبل از ارتباط جنسی برتر هستش برای یک مرد و پس از ارتباط جنسی و احیانا بچه دار شدن زن همون زن برای همون مرد به عنوان یک تیکه ی دور انداختنی تلقی میشه و فرد هم زن رو ترک میکنه.

چون فرهنگ ازدواج داره نابود میشه.

امار ازدواج پائینه اما امار زندگی های مشترک بالاس!!!

این خبر چند وقت پیش توسط گروهک های وهابی پخش شد و هنوزم منشا اون تا اونجایی که من مطلع هستم شناسائی نشده.

هدف:

هدف نابود کردن حرمت امام رضا بود.

حرمتی که برای ایرانیان و شیعیان بسیار زیاده.

در این نوشته های سر تا پا کثیف اومده که شما میتونید در هجره های کنار حرم با زن صیغه ایی خودتون خوش باشید!!!

وای بر ما شیعیان که میخونیم و قبول میکنیم!

اونها به ما میخندند و ما باور میکنیم و به همدیگه حمله میکنیم.

مسائل بالا کذب محض هستش و حتی استان قدس رضوی هم اعلامیه ایی در رد این مسئله صادر کرده.

میگردم و اگر اعلامیه رو پیدا کردم حتما قرار میدم.

من خودم در قم یه جاج آقایی رو شخصا میشناسم که این کارا رو می کنند و قم دفتر دارند و حکم قضایی هم دارند و حکم شرعی...و ایشون شغل اصلیشون بساز بفروشی هست و الان در تبریز در حال راه اندازی یه کارخونه مواد غذایی هستند ......از نزدیک هم میشناسمش....

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خودم در قم یه جاج آقایی رو شخصا میشناسم که این کارا رو می کنند و قم دفتر دارند و حکم قضایی هم دارند و حکم شرعی...و ایشون شغل اصلیشون بساز بفروشی هست و الان در تبریز در حال راه اندازی یه کارخونه مواد غذایی هستند ......از نزدیک هم میشناسمش....

احتمالا هم از بردن اسم ایشون شرمنده هستید!

اسم بدید یا ندید اهمیت نداره.

توی قم وجود داره و بنده خبر دارم.

شهرهای دیگه هم هستش.

اما مهم این هستش که اون برگه های جعلی که استان قدس و امام رضا را بی حرمت کرده بود دروغی بیش نیستند.

بنده باز هم میگم.

مجلس در پی قانونی کردن این موضوعاته.

لینک به دیدگاه
احتمالا هم از بردن اسم ایشون شرمنده هستید!

اسم بدید یا ندید اهمیت نداره.

توی قم وجود داره و بنده خبر دارم.

شهرهای دیگه هم هستش.

اما مهم این هستش که اون برگه های جعلی که استان قدس و امام رضا را بی حرمت کرده بود دروغی بیش نیستند.

بنده باز هم میگم.

مجلس در پی قانونی کردن این موضوعاته.

حاج حمید رضا محب دوست

دفترش هم فلکه میثم قم هستش...اونجا تشریف ببری همه میشناسنش...

30 ساله که مجلسه ما پیگیره خیلی از مسائله:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاج حمید رضا محب دوست

دفترش هم فلکه میثم قم هستش...اونجا تشریف ببری همه میشناسنش...

30 ساله که مجلسه ما پیگیره خیلی از مسائله:ws3:

ممنون.

کودوم طرح ها بوده که توی این 30 سال هنوز مجلس درگیرشونه؟

ممنون میشم نام ببرید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون.

کودوم طرح ها بوده که توی این 30 سال هنوز مجلس درگیرشونه؟

ممنون میشم نام ببرید.

درگیره اینه مثلا آقا کی تشریف میارن؟ با آمریکا چیکار کنند؟ گرونی هستش به درک باشه؟ بیکاری هست باشه به درک؟وقتی یه نماینده یا سفیری از حنس زن اومد ایران با هاش دست بدیم یا نه؟..ما این مملکت طرحی نداریم الان همه صدا سیمای ایران رو هم ببینید همه مجلسیا که با رای مثلا مردم اومدن بالا اونجا رو قهوه خونه کردند و همشون یه چایی پلاسند که آخرش صدا سیما هم صداش در اومد.....

شما به تعداد انگشتهای دستتون نام ببر که یه طرح درست حسابی این مملکتو به یه جایی رسونده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...