Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تست اعتیاد به اینترنت (IAT) یکی از معتبرترین تستهای مربوط به سنجش اعتیاد اینترنتی است که توسط دکتر کیمبرلی یانگ (Kimberly Young) ابداع شده است. در تست IAT هر چه نمره شما بیشتر باشد؛ اعتیاد شما به اینترنت شدیدتر است. نمرات هم به ترتیب از یک تا پنج هستند. در پایان؛ باید مجموع نمراتی را که به ۲۰ پرسش زیر میدهید جمع بزنید. ۱) چقدر بیشتر از آنچه قصد دارید؛ در اینترنت میمانید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۲) چقدر بهخاطر آنلاین ماندن؛ اعضای خانواده را نادیده گرفتهاید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۳) چقدر اینترنت را به بودن با همسرتان ترجیح میدهید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۴) چقدر از طریق اینترنت با کاربران دیگر رابطه ایجاد میکنید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۵) چقدر دیگران از شما به خاطر میزان آنلاین بودنتان شاکی هستند؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۶) چقدر بهخاطر اینترنت؛ نمرات و کارهایتان در مدرسه افت کرده است؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۷) چقدر ایمیلهایتان را پیش از کارهای ضروری دیگرتان چک میکنید؟ ۱۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۸) چقدر عملکرد کاری و بهرهوری شما به خاطر اینترنت آسیب دیده است؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۹) وقتی از شما میپرسند که چهکارهایی آنلاین انجام میدهید؛ چقدر در موضع تدافعی یا پنهانکاری قرار میگیرید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۰) چقدر افکار آزار دهنده در زندگی را با افکار آرامبخش در اینترنت خنثی میکنید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۱) چقدر وقتی در اینترنت هستید؛ احساس میکنید توان پیشبینی امور را دارید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۲) چقدر فکر میکنید که زندگی بدون اینترنت، چیزی کسالت بار؛ تهی و بیلذت است؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۳) چقدر وقتی کسی هنگام آنلاین بودن مزاحم شما میشود؛ غر میزنید؛ فریاد میزنید یا عصبانی میشوید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۴) چقدر به خاطر قطع نکردن اینترنت؛ دچار بیخوابی هستید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۵) چقدر فکر میکنید که در حالت آفلاین حواس پرتی دارید؛ ولی در حالت آنلاین بهتر هستید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۶) چقدر وقتی آنلاین هستید این جمله را به کار میبرید: فقط چند دقیقه مونده؛ الان میام ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۷) چقدر سعی کردهاید از میزان آنلاین بودن خود بکاهید و موفق نشدهاید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۸) چقدر سعی دارید میزان آنلاین بودنتان را از دیگران مخفی کنید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۱۹) چقدر میزان آنلاین بودن را به بیرون رفتن با دیگران؛ ترجیح میدهید؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. ۲۰) چقدر وقتی آفلاین هستید؛ احساس افسردگی و عصبیت دارید که با آنلاین شدن از بین میرود؟ ۱) شامل حال من نمیشود ۲) به ندرت ۳) گهگاهی ۴) اغلب ۵) همیشه. در مقابل هر سوال عدد مربوط به جواب خود را نوشته و در پایان تمامیاعداد را با هم جمع بزنید. اگر جمع نمراتتان بین ۲۰ تا ۴۹ بود، اعتیادتان خفیف است و به عنوان یک کاربر معمولی محسوب میشوید. اگر چه دارید کمی در استفاده از اینترنت افراط میکنید. اما هنوز به رفتار خود مسلط هستید و جای امیدواری برایتان وجود داشته و میتوانید میزان اینترنت خونتان را کنترل کرده تا خدایی ناکرده افزایش نیابد. اگر جمع نمراتتان بین ۵۰ تا ۷۹ بود، دچار اعتیاد متوسط شدهاید. مواظب باشید که این مقدار استفاده از اینترنت در زندگی شما تاثیر نگذارد. اگر جمع نمراتتان بین ۸۰ تا ۱۰۰ شده باشد، متاسفانه باید به شما این خبر را بدهم که شما به عنوان یک معتاد خطرناک محسوب شده و به شدت به یک تخت و چند متر طناب نیاز دارید. باید تا بیشتر از این دیر نشده، مشکل خود را در اسرع وقت حل کنید چرا که شما به بیشتر پرسشها نمرات ۴ یا ۵ را دادهاید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده