afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه : پاشو برو پیش اون رفیقم که شرکت داره برا آینده ات خوبه مادرانه :غذا بخور وزنت کم شده برادرانه :جرات نصیحت ندارن خواهرانه : سبیلتو بزن مادر بزرگانه :به داداشات بگو اذیتم نکن(هردوتاشون کوچولو ان) پدربزرگانه :نماز بخون همکلاسانه :خاک تو سرت یه کم درس بخون حیف این استعداد 11 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه: خدا همه اموات رو رحمت کنه. ایشون فوت شدند ولی زمانیکه بودند همیشه میگفتند: گیلکی: همیشه کم بوگو تا پور بدی فیض. که کم بار شاخونه میوه شیرینه. افتادگی آموز اگر طالب فیضی. هرگز نخورد آب زمینی که بلند است. پسرم کاری کن که خدا ازت راضی باشه و به خلق خدا هم بی منت کمک کن و از دستت هر چی بر میاد انجام بده که دلشاد باشند. ولو یه سلام. حالا خدا هم به خیر و صلاح کارت رو راه میندازه و دلت رو شاد میکنه...... مادرانه: رضا جان چیه پسر؟ یکمی به خودت برس. چرا اینقدر غصه میخوری. نگاه کن چیکار میکنی با خودت...... برادرانه: :ws2: داداشی سلام. داداشی میتونی یه مدار در مورد Inverter واسم پیدا کنی....... خواهرانه: ندارم بد بختانه........ ولی بعضی آبجی ها میگن. داداشی نمیخوای ازدباج کنی؟ شیرینی ما چی میشه پس؟؟؟ شلوخ نکنی ها.... مادربزرگانه: ایشون هم فوت شدند. مادربزرگ مادری که اصلاً ایشون رو ندیدم. مادربزرگ پدری میگفتند: گیلکی: پیر شیبی زای. رضا بیه می ورجه بینیش زای بیدینم می گوله پسر کوی ایسا و چی کاره...... یعنی: پیر بشی پسرم. رضا بیا پیش من بشین ببینم گل پسرم چیکار میکنه و کجاست...... پدربزرگانه: هیچ کدومشون رو ندیدم. این بزرگوارن هم فوت شدند...... دوستانه: رضا تو یکی زن بگیری از شش فرسخی مشخصه که زن ذلیلی........ پس تا فرصت هستش یه Laptop دارم بیا درستش کن. در ضمن چند تا سیستم هست برو مغازه واسه مشتری ببند. ویندوز و نرم افزار هم نصب کنی هاااااااااااا.......... Image از ویندوز هم یادت نره. آه راستی سریع نری خونه کارت دارم. چند تا سیستم دیگه هم هست باید درست کنی...... همکلاسانه (بچه های هم مدرسه ای سابق و بعضی از دوستهای صمیمی هم دانشگاهی) : سلام رضا. کجایی تو؟ چیه بابا یه مدتی هستش اصلاً حال و حوصله نداری؟ چیه عاشق شدی؟ چیزی شده؟ خوب بابا یه چیزی بگو آخه...... :w00: استادانه: حیف نیست. چرا میگی دیگه حال و حوصله ندارم. چی شده؟ 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه : تا 4 صبح ميشيني پشت كامپيوتر كه چي بشه حالا تو هيچي ميخوام بدونم اون دختره كه تا اين موقع نشسته با تو چت ميكنه هم عقل نداره ؟! مادرانه : كي ميشه مثه آدم سر وقت شامو نهارتو بخوري هر وقت ميرم آشپز خونه ظرف نشُسته هست ! :icon_razz: برادرانه : بيا يه دست ساكر بزنيم حالتو بگيرم !! خواهرانه : خواهر واقعي كه ندارم ولي خواهر زياده!! : قوبون داداجي بشم دخملارو تحويل نگير درستو بخون يه دوست دارم پنجه ي آفتاب بذار اونو برات تور كنم !! :pichak: مادربزرگانه : يه ذره بگير جمهوري اسلامي ببينيم اذون گفت يا نه !!! پدربزرگانه : 2سال پيش فوت شد متاسفانه ، ولي حرفاش همه نصيحت بود... رفاقتانه : خرخون بازي در نيار كلاستو بپيچ بريم پلاسما !!! :smiley (18): :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ استادانه : یه وقت شیطون گولتون نزنه برید سراغ جزوه و کتاب زشته برای دانشجو افت داره ... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه: فوت شدن مادرانه: مهناز یه چیزی بخور چاق شی...باز که عکستو دیدم لاغر شدی :w00: خواهرانه: خوب درس بخون بورس بگیری...بری دانشگاه خوب چشم خیلیا دراد شوهرانه: یه کم بیا بشینیم با هم حرف بزنیم پدربزرگانه: بیای ایران نمی ذارم برگردی...به خودت برس....مواظب باش سرما نخوری...لباس گرم هم بپوش مادر بزرگانه:( روحش شاد) همیشه درس بخونید.... دایی آنه: دایی خوب درس بخون بعدا" یه کار توپ پیدا کنی. خاله آنه: خاله درست تموم شد بری سرکارا....نشینی عین من تو خونه بچه بزرگ کنی با لیسانس :icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه:بجای بازی کردن با کامپیوتر برو کتاب بخون روزنامه بخون درس بخون و برو کلاس زبان مادرانه:رنگت مث ِ میت شده بیا غذا بخور-جامعه پر از گرگه مواظب باش - برو کلاس زبان و شنا خواهرانه:اینقد خودخواه نباش و یه ذره ازون غرورتو کم کن-برای یه ساعتم شده اون کامو ول کن بیا پیش ِ ما برادرانه:هیچ وقت کاراتو نزار دقیقه نود-اینقد لجبازی نکن-حواستتو جمع کن اینقد گیج نباش- بجز دوستای صمیمیت با هیچکی نچَت مادربزرگانه:خیلییییییییی لاغر شدی غذا بخور و مواظب ِ خودت باش من بعضی از اون نصیحتایی که کردن رو تکذیب میکنم به دلیل انکه من بسیاااااااار مهربونو حواس جمعو دل نازکم 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه : هر کس که اذیتت کرد با سنگ یا آجر یا ..... محکم بزن توی سرش بعد خودم میام جواب می دم :vahidrk: (البته این نصیحت برای زمانیه که کوچیک بودم ، اما خیلی وقته که یادم نمیاد نصیحتی کرده باشه !!!) :JC_thinking: مادرانه : این قدر با همه سر به سر نذار و جر و بحث نکن :w13: داره هیکلت به هم می ریزه این قدر نشستی روی صندلی:brodkavelarg: داری کور می شی این قدر نشین پای کامپیوتر و سرت رو نکن توی نقشه هات :putertired: برادرانه : مگه جرات نصیحت کردن هم داره !!! :167: خواهرانه : باز موهات رو کوتاه کردی:ws18: خب برو تایسونی بزن خودت رو راحت کن دیگه :icon_pf (34): مادربزرگانه : این قدر دیر نخواب مادر جون :imoksmiley: آخه چرا مثل گنجشک غذا می خوری ؟ پدر بزرگانه : بابا جون سرسام گرفتم آخه بشین مگه زمین میخ داره ؟ :w00: دوستانه : اون گوشی لعنتی برای اینه که جواب بدی نه این که رد تماس کنی :3384s: استادانه : خانم ..... شما دوباره معرکه درست کردی 12 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ هیچی دکتر جون..یه شب شام مفصل بده به دوستات ولت میکنن نمیشه 3تا شام داد ولی بدون عروسی ؟ بده می خوایم زندگیتو خوب کنیم؟جای دستت درد نکنه است؟ والا داداش منم می گفت من ازدواج نمی کنم اما حالا که ازدواج کرده اینقدره خوشحاله خوب اخه میگن ادم زن ذلیل میشه داداشت هنوز نشدن ؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه: تو امروز چرا موندی خونه نمی ری دانشگاه اینقد می ری آخر سر از بیمارستان در میاری این نواندیشان چی داره هی می شینی پاش یه کم استراحت کن وقت سر خاروندن نداره یا دانشگاست یا نواندیشان! مادرانه: کاپشنتو بپوش سرده برادرانه: پاشو این کامپیوترو بده به من بسه دیگه مادربزرگانه: عسلم درس بخون واسه خودت مهندس شو خواهرانه: ندارم رفیقانه: فاطی واسه من فیلم دانلود کن اینقد نشین چت کن :w00: 14 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه: زود درستو تموم کن برو سر کار میخوام برات زن بگیرم داری تلف میشی مادرانه: انقد سوسیس کالباس نخور! برادرانه: ندارم خواهرانه: تو معلومه این وقت شب با کی چت میکنی؟ چرا گوشیت رو سایلنته؟ مادر بزرگانه: مادر جون نمازتو بخون به یاد خدا باش:pichak: پدر بزرگانه: ندارم رفیقانه: هفته دیگه بریم کیش(باباش آژانس داره) 13 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ رفیقانه: هفته دیگه بریم کیش(باباش آژانس داره) منم ازین ر ِفیقا میخام 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نمیشه 3تا شام داد ولی بدون عروسی ؟ امتحان کن دکتر جون.. امیدوارم جواب بده 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ برادر کوچیکام هیچ وقت دوست ندارن باهاشون ریاضی یا زبان کار کنم ......گیم تو پی سی شاید الان براشون بزرگترین لطفی باشه که میشه کرد برادر بزرگترم همیشه میگه .....اشتباهات منو تکرار نکن سهیل ...... مادرم .......واقعا مادر ریباترین لغت تو تمامی فرهنگهاست ......فرقی نمیکنه بد باشم یا خوب ....زشت باشم یا زیبا ....سالم باشم یا مریض ......مهندس باشم یا ولگرد .....تو همه شرایط عاشقانه دوستم داره ......پسرم امیدمو ناامید نکن .....من به تو افتخار میکنم بگذار دیگرون هم بهت افتخار کنن.....چقدر شرم میکنم وقتی این نامه های مادرمو که برام نوشته میبینم ..... پدرم......! خیلی کوچک بودم وقتی او رفت .....نمیدونستم نصیحت چیه اصلا مادر بزرگم: بالا آلاه سنی یاخچی یولدان اشیکه چیخادماسین خداوندم .......اگر میدانستی که چقدر به آمدن تو به طرف من اشتیاق دارم بدون شک بند بند وجودت از هم میگسست .....دوستت دارم بنده ام ....تو هم سعی کن مرا در ظاهر هم که شده دوست داشته باشی.... نصیحت خودم به خودم!!......آدم بشو دیگر .....خریت هم حدی دارد ...... 17 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ برادر کوچیکام هیچ وقت دوست ندارن باهاشون ریاضی یا زبان کار کنم ......گیم تو پی سی شاید الان براشون بزرگترین لطفی باشه که میشه کردبرادر بزرگترم همیشه میگه .....اشتباهات منو تکرار نکن سهیل ...... مادرم .......واقعا مادر ریباترین لغت تو تمامی فرهنگهاست ......فرقی نمیکنه بد باشم یا خوب ....زشت باشم یا زیبا ....سالم باشم یا مریض ......مهندس باشم یا ولگرد .....تو همه شرایط عاشقانه دوستم داره ......پسرم امیدمو ناامید نکن .....من به تو افتخار میکنم بگذار دیگرون هم بهت افتخار کنن.....چقدر شرم میکنم وقتی این نامه های مادرمو که برام نوشته میبینم ..... پدرم......! خیلی کوچک بودم وقتی او رفت .....نمیدونستم نصیحت چیه اصلا مادر بزرگم: بالا آلاه سنی یاخچی یولدان اشیکه چیخادماسین خداوندم .......اگر میدانستی که چقدر به آمدن تو به طرف من اشتیاق دارم بدون شک بند بند وجودت از هم میگسست .....دوستت دارم بنده ام ....تو هم سعی کن مرا در ظاهر هم که شده دوست داشته باشی.... نصیحت خودم به خودم!!......آدم بشو دیگر .....خریت هم حدی دارد ...... :icon_gol:... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه: درس بخون...این استاد شیمی آلی دیوونه ست دوباره میندازدتااااااا..!! واحد کمتر بگیر بهتر از اینه که هی تپ و تپ بیافتی!! برادرانه: چادر نذار!! چرا نماز میخونی ایششششش!!!! دوستانه: پس کی بریم کلاس رقص؟!!! :mornincoffee: تو امتحان تشریحی ها هر چی تو دل و رودته بنویس خالی نده برگه رو!!:mornincoffee: انقد نخواب پاشو بریم بیرون!!:mornincoffee: بقیه رو هم ندارم 16 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بابا : غصه نخور دخترم ناامید نباش فردایی هم هست کی فردا رو دیده شاید این اتفاق به مصلحتت بود مامان: ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا......... عقلت سرجاشه ؟ من :بله مامان کیف پولت چطور؟ من بله مامان خب پس مواظب خودت باش عزیزم زندگی کن ولی هیچی رو جدی نگیر داداشی: بسه دیگه پاشو منم برم اینترنت:w00: آبجیانه : ندارم:pichak29: دوستان : سارا................ایششششششششششششششش :viannen_38: دوست فابریک : بهم اعتماد کن اینقدر بدبین نباش من بهت آسیبی نمیزنم:JC_thinking: 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه:خدا رحمت کنه بابامو:دختر اینقدر ساده نباش هرکی بهت خندید فک نکن دوستته مادرانه:زندگیتون شده کامپیوتر آخرش شوهرت صداش در میاد برادرانه:ای معتاد بدبخت اینترنتو ازت بگیرن میمیری خواهرانه: آبجی یه مطلب پیدا کردم بیا با هم بخندیم دوستانه:هیچ معلومه کجایی؟ پسرانه: مامان منم سیستمو لازم دارم پاشو 12 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ امتحان کن دکتر جون.. امیدوارم جواب بده حالا کسی رو در نظر داری ؟ یعنی شانس داره میاد ؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ حالا کسی رو در نظر داری ؟ یعنی شانس داره میاد ؟ والله من طرف شما دختر آشنا ندارم معرفی کنم ولی منظورم این بود که 3 تا شام رو امتحان کن و بده شاید جواب داد راحتت گذاشتن لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه کی به تو دختر میده...:smiley (18): حرص نخور پیر میشی از قیافه میوفتی میمونی رو دستمون .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده