EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اگرچه خمیر دندان از زمان یونان باستان وجود داشته ولی تا زمان جنگ جهانی اول شناخته نشده بود. به محض اینکه کارخانجات شروع به ساخت خمیر دندان کردند، مردم به امید داشتن دندان هایی درخشنده، این ماده جادویی را خریداری می کردند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در اواخر جنگ جهانی اول، محبوبیت خمیر دندان به جایی رسیده بود که اکثر مردم بدون آن نمی توانستند زندگی کنند. امروزه خمیر دندان در اطراف هر شخصی وجود دارد، اما به راستی چه چیزی این ماده را اینقدر خاص کرده است؟ چه یکبار در روز مسواک بزنید و چه سه بار، در هر حالت هیچگاه به مواد سازنده آن دقت نمی کنید زیرا اغلب تصور می کنید که مواد محتوی یک قوطی استاندارد خمیر دندان، برای دندان ها ضروری است. اما چرا بر روی اکثر خمیردندان ها نوشته شده : “نخورید، نبلعید و …” ؟ در زیر به برخی از مواد خطرناک موجود در خمیر دندان اشاره می شود. فرمالدئید این ماده در اکثر خمیر دندان ها وجود دارد و همه باکتری هایی که پس از خوردن غذا یا خواب درون دندان هایتان ایجاد شده اند را از بین می برد. اما اگر مقدار زیادی از این ماده به طور تصادفی خورده شود، اثرات مرگباری به دنبال خواهد داشت. از اثرات قورت دادن فرمالدئید های شدید می توان به یرقان، کلیه درد، صدمه به کبد و مرگ اشاره کرد. پاک کننده ها به هنگام مسواک زدن، کف های خمیر دندان احساس خوشی را در فرد ایجاد می کند. در نتیجه سازتدگان خمیر دندان از مواد پاک کننده ای استفاده می کنند تا با ایجاد کف و حباب، احساس خوشی در فرد بوجود آید. اما اگر این حباب های دوست داشتنی بطور اتفاقی خورده شوند، منجر به مشکلات گوارشی در فرد می شوند. عصاره نعنا عطر عصاره نعنا تنفس را تازه تر می کند. اگر با خمیر دندان حاوی وغن نعنا مسواک بزنید، این ماده باعث ضربان کند، سوزش معده و لرزش ماهیچه ها می شود. پارافین پارافین باعث می شود که خمیر دندان به نرمی بر روی مسواکتان قرار بگیرد. همانطور که می دانید پارافین خوردنی نیست و اگر بر حسب اتفاق خورده شود، باعث دل درد ، حالت تهوع، استفراغ و یبوست شدید می شود. گلیسیرین گلیکل مطمئنا نمی دانستید که این ماده در خمیر دندان وجود دارد. وجود این ماده خمیر دندان را از خشک شدن محافظت می کند. اگرچه گلیسیرین سمی نیست اما خوردن این ماده باعث حالت تهوع در فرد می شود. دی اکسید تیتانیوم تیتانیوم دی اکسید یکی دیگر از اجزا خمیر دندان است که در رنگ سفید هم استفاده می شود. این ماده به این منظور در خمیر دندان استفاده می شود تا دندان ها را حداقل برای چند ساعت زیبا و سفید جلوه دهد. اگرچه بلعیدن این ماده به شما آسیبی نمی رساند اما خوردن آن نیز توصیه نمی شود. ساخارین ساخارین ماده ای نسبتا شیرین است به همین دلیل اکثر مردم خمیر دندان ها را دوست دارند. از سال ۱۹۷۲ بر سر حذف کردن این ماده از خمیر دندان، مذاکراتی برپا شده اما امروزه به نظر می آید که بلعیدن آن مشکلی ندارد. البته امروزه در بسیاری از موادی که روزانه مصرف می کنیم، محتویات خطرناکی موجود است اما چه خوب است که بدانیم و حداقل، بهترین آنها را مصرف کنیم. هیچ گرانی بی حکمت نیست! 7 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تا حالا نشنیده بودم جالب بود 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ این ماده در اکثر خمیر دندان ها وجود دارد و همه باکتری هایی که پس از خوردن غذا یا خواب درون دندان هایتان ایجاد شده اند را از بین می برد. اما اگر مقدار زیادی از این ماده به طور تصادفی خورده شود، اثرات مرگباری به دنبال خواهد داشت. از اثرات قورت دادن فرمالدئید های شدید می توان به یرقان، کلیه درد، صدمه به کبد و مرگ اشاره کرد. کوچیک که بودیم با بچه ها خمیر دندون میخوردیم ، الان هم همه سالم هستیم 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ کوچیک که بودیم با بچه ها خمیر دندون میخوردیم ، الان هم همه سالم هستیم 100% موافقم چون من هم کوچیک که بودم عاشق خمیر دندان نعنایی بودم مامانم همیشه تعجب می کرد که چرا این قدر خمیر دندان هامون زود تموم می شه !!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا چاره چیه؟ میتونیم به جای خمیر دندون از ماده دیگه ای استفاده کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منبعتون کجاست؟ روی خمیر دندون رو بخونید کجا فرمالدئید و پارافین وساخارین داره؟ حالا ساخارین شاید. ولی ساخارین توی شربت دیفن هیدرامین و اکسپکتورانت هم وجود داره که میخوریم. البته سرطانزا هم هست عصاره نعنا برا معده بده؟ اتفاقا کاملا برعکسه ولی در مورد مواد کف کننده درست گفتید در حقیقت همون موادی هستن که در صابون و شامپو وجود دارن در ضمن از من میشونید غیر از اون کرست که عکسشو زده خمیر دندون دیگه ای مصرف نکنید کارش درسته 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب حالا چاره چیه؟ میتونیم به جای خمیر دندون از ماده دیگه ای استفاده کنیم؟ احتمالا همون کاری که تا به این سن می کردیم البته ذکر شده که بلعیدن احتمالی خمیر دندان مضره منبعتون کجاست؟ روی خمیر دندون رو بخونید کجا فرمالدئید و پارافین وساخارین داره؟ حالا ساخارین شاید. ولی ساخارین توی شربت دیفن هیدرامین و اکسپکتورانت هم وجود داره که میخوریم. البته سرطانزا هم هست عصاره نعنا برا معده بده؟ اتفاقا کاملا برعکسه ولی در مورد مواد کف کننده درست گفتید در حقیقت همون موادی هستن که در صابون و شامپو وجود دارن در ضمن از من میشونید غیر از اون کرست که عکسشو زده خمیر دندون دیگه ای مصرف نکنید کارش درسته منبع سایت پزشکان بی مرز خب شما که خودتون گفتین خودتون هم جواب خودتون رو دادین دیگه البته در مورد نعنا باهاتون موافقم چون به طور طبیعی هم از گیاه نعنا استفاده می کنیم و هم از عرق نعنا که کلی هم مفیده و حتی آدامس های نعنایی هم بیشترین طرفدار رو میون انواع طمع ها دارن من هم crest و close up بیشتر از توصیه می کنم :a030: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده