S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۸ این ها هم چند تای دیگه . البته فکر نکنین خیلی مشکله . فقط بحث زمان مطرحه اگه سوالی داشتید بپرسید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۸ مهندس کارهات خیلی زیبا هستن .راستی اندازه هارو حقیقی به کار می بری :ws4: 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۸ سلام البته اگه نقشه کلی داشته باشم اما برای این کار ها نه . فقط 206 رو سعی کردم به اندازه واقعی نزدیکتر کنم. این هم چند تای دیگه 20 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ این کارها رو هم در محیط Imagine and Shape انجام دادم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سجاد فایل های کتیاش و داری برام بفرستی؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ در حال حاضر هاردم رو دادم گارانتی . خراب شده. 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سلام . آقا امکان داره دوباره عکسها رو آپلود کنید ؟ من چیزی نمیبینم ممنون 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ عکس ها که هست. ولی باشه . یه هاست دیگه می زارم. 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ آفرینجالب بود قشنگ بود دستت طلا 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ محیط شیپ فایل کانسپت کفش . یادم نیست اون موقع نسخه چند بودش. فکر کنم از ار 18 به بالا باز بشه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ یادش ب خیر.... این کارتون چقد زمان برده؟؟ طراحی آدم توی کتیا سادس؟؟با دونستن مقدماتی کتیا میشه آدم رو کار کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ سلام داداش چند تا نمونه کار فورج سالید می خوام که پیچیده طراحی شده باشه و با surface کار شده باشه داری معرفی کنی؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ این کارتون چقد زمان برده؟؟طراحی آدم توی کتیا سادس؟؟با دونستن مقدماتی کتیا میشه آدم رو کار کرد؟ کتیا محیط مربوط ب مثال ارگونومی رو داره./ با تجربه شکست بم ثابت شده، از طی راه سلوک گرفته تا راه دانش همیشه باید پله پله رفت. اول باید حیوان بود، انسان شد و بعد فرا رفت. پس کلیاتی از مقدمه بدونید و بعد ب سراغ مراحل بعد برید. اما جواب سوال شما اینه ک کار کردن با محیط ارگونومی، مقدمه ای جز تلسلط ب محیط و مسائل تحلیل موقعیت قرارگیری اعضا بدن نداره. در پناه حق./. سلام داداش چند تا نمونه کار فورج سالید می خوام که پیچیده طراحی شده باشه و با surface کار شده باشه داری معرفی کنی؟ ممنون Superforge نرم افزاری ه ک اکثر کارخانجات فورج باهاش کار می کنن. بیشتر بخون در: [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]بعد اینکه سارفکم، ماشینکاری ه. می خوای قالبشو ماشین کاری کنی؟ متاسفانه اطلاعات زیادی درباره فورج ندارم، ولی سرچ میزنیم با هم می اموزیم. البته من در مقام شاگرد. به هر حال سوالی داشتی در خدمتم./. یا حق 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده