morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ حالا حساب کن چنان تاریخ 5000 سال پیش را با ریزترین جزئیات تعریف میکنن،که هالیوود جلوش کم میاره!!! جالبتر اونجا هایی که 2 نفر در گوشی حرف میزنند 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ مرسی نه! نگاهم بد نیست... به همه آدمهای آنجا هم اینطور نگاه نمی کنم. فقط یک چیزی میگم اصلاً از ایرانی ها خوششون نمیاد.:viannen_38: :w72: راست میگه منم دیدم 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ راست میگه منم دیدم تعجبی نداره همونطور که مارو از اونا میترسونن اونارو هم از ما میترسونن حالا بماند که بعضی حجاج ایرانی یه برنامه هایی پیاده میکنن که وجهه همرو خراب میکنن 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ باشه هر طور راحتید ولی من از هر کی شنیدم که رفته بود اونجا میگفت خیلی مردم خوبی هستن اقلا از ما بهتر هستن حتی همون نیروهای امنیتیشون که هی از بدیشون میگن دقیقا مثل مردم بیشتر کشورهای همسایمون که هرکسی از نزدیک دیده گفته مردم خوبی هستن و ایرانی هارو دوست دارن حالا شما دیدی اونارو هیچ ولی در کل عادت کردیم همرو به چشم بد ببینیم یه بنده خدایی نزدیک رو کوه نشسته بود داشت قرآن میخوند همون نیروی امنیتی بهتر از ماهاشون گفت پاشو. طرف کلا تو قرآنش بود چیزی نمیشنید. شرطه هه قرآنو از دستش گرفت پرت کرد یه لگدم به خودش زد. خوشم اومد طرف پاشد آنچنان زد تو گوشش که با پشت خورد زمین. گرفتن بردن ولی فرداش دوباره تو کاروان بود. 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ فقط یک چیزی میگم اصلاً از ایرانی ها خوششون نمیاد.:viannen_38: ایرانی ها هم از اونا خوششون نمیاد 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تعجبی نداره همونطور که مارو از اونا میترسونن اونارو هم از ما میترسونن حالا بماند که بعضی حجاج ایرانی یه برنامه هایی پیاده میکنن که وجهه همرو خراب میکنن بیچاره مردم عادی که همیشه بازیچه بودن 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ یه بنده خدایی نزدیک رو کوه نشسته بود داشت قرآن میخوند همون نیروی امنیتی بهتر از ماهاشون گفت پاشو. طرف کلا تو قرآنش بود چیزی نمیشنید.شرطه هه قرآنو از دستش گرفت پرت کرد یه لگدم به خودش زد. خوشم اومد طرف پاشد آنچنان زد تو گوشش که با پشت خورد زمین. گرفتن بردن ولی فرداش دوباره تو کاروان بود. شنیدم بعضیاشون فکر میکنن قرآن ما با قرآن اونا فرق داره... لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ آره امسال همشو فرستادن برا سیل زده های پاکستانی. با هواپیما همون روز که قربانی انجام میشه میفرستن البته دلت به حال گوسفنداشون نسوزه. اصلا مثل گوسفندهای خودمون خوشکل نیستن. خیلی بدشکلن! دمبه!! ندارن و گردن دراز و گوشای کشیده دارن faghat 100000 تا فرستادن. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نمدونم اگه ابراهیم موفق به سر بریدن ،خفه کردن و یا با سنگ له کردن... بچه اش میشد بازم عید قربونی وجود داشت؟اصلا جشنی که پایه و اساسش خون ریزی و قربانی کردن باشه چه قشنگی داره ؟ این کار از رو فطرت انسانیه ؟ چطوره که یهو قربانی شدن یه ادم برای اثبات بندگی تبدیل میشه به قربانی کردن یه گوسفند برای کمک به گرسنگان و نیزمندان اصلا این دوتا سنخیتیم دارند ؟ چرا باید تو عربستان جایی که به اندازه کافی جیب و شکمشون پرشده انجام بشه ؟ خلاصه یه مشت سوال دیگه هم هست که در کل نتیجه میده ما خیلی چیزا را همینطوری پذیرفتیم و شاید گوسفند همه این عیدها خود ما باشیم سلام ارش جان داستانی برای ما تعریف شده وبیش از یک میلیارد نفر به ان اعتقاد دارند چه اعتقاد راسخ وچه ظاهری کتابهای تاریخ ادیان وتحلیل ادیان بخوبی نشانگر تاثیر واضح واشکار عقاید پگانیسمی در کلیه ادیان الهی بوده اند ادیانی که بعد از دوره ای گذار بخوبی تونستند تمامی عقاید خوب یا بد پگانیسم رو درخود ذوب کرده وتغییر هویت دهند قربانی کردن داستانی دارد به قدمت تاریخ بشریت یک روز از ترس خدایان خیالی وموهومی زاده طبیعت ویک روز برای بت ها ویک روز برای الله یا هراسم دیگر این داستان قربانی کردن برای ماها بسته به اینکه معتقد باشیم دوشق داردواگراعتقادی نداریم لاجرم باید درجایی ان را نقد کرد که زمینه اش فراهم باشد چه خودت هم خوب میدونی که این نقد ها فقط پارانویا میشن! اما برای معتقدانش فقط میتونم ارزوی موفقیت کنم فرق کشتار احشام درکشتارگاه وقربانی کردن میلیونی فقط هجمه های تبلیغاتی وفضاهای حاکم هست! کتاب تاریخ جامع ادیان نوشته جان بی ناس میتونه مرجع خوبی برای خیلی از پرسشهای تازمان دورودرازی بی پاسخمان باشد!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ گوسفند همه عید قربان ها خود ماییم توهین نکنید آقا :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تعجبی نداره همونطور که مارو از اونا میترسونن اونارو هم از ما میترسونن حالا بماند که بعضی حجاج ایرانی یه برنامه هایی پیاده میکنن که وجهه همرو خراب میکنن اصلا این طور نیست .. اونا واقعا وحشی اند 100 دفعه خودم با چشای خودم دیدم که چه حرکات ناشایستی انجام دادن و چه جوری به ایرانی ها توهین کردن.. اما بعضی از حجاجم کارای زشتی میکنند اما واقعا رفتار اونها از ادمیزاد به دوره 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ برای اینکه نه توهین باشه( البته منظورم قربانی شدن بود نه گوسفند ) نه سندیت تاریخی مهم باشه بهتر به دید همون نمادی و داستانی که بچه ها اشاره کردن نگاه کنیم اما یه سوال به نظر شما کدام فداکار تر و ایمان قوی تری داشته ابراهیم یا بچه اش اسماعیل که با پای خودش به قتل گاه رفت بدون اینکه غرضی داشته باشه ؟ من که فک میکنم اسماعیل عشق و علاقه و بندگیش بیشتر بوده ابراهیم میخواست نشون بده و لی اسماعیل نشون داد درست مثل ملت ما ایران که نه تنها هشت سال جنگ مثل اسماعیل پا به قتل گاه جبه نبرد گذاشت و قربانی دست حاکمانی شد که می خواستند جایکاه خودشون را با یک مشت حرفای تحریک امیز و بی اساس مجکم کنند بلکه همین الان قربانی رفتار های نسنجیده ای میشه که مردم رو به سوی قتلگاهای همجون تحریم .تحقیر جهانی ، فشارهای اقتصادی فرهنگی و ....... رهسپار میکنه معلوم نیست کی ابراهیم های دروغین خودشون را ثابت کنند و ملت را قربانی اغراضشون نکنند.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده