هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نمدونم اگه ابراهیم موفق به سر بریدن ،خفه کردن و یا با سنگ له کردن... بچه اش میشد بازم عید قربونی وجود داشت؟ اصلا جشنی که پایه و اساسش خون ریزی و قربانی کردن باشه چه قشنگی داره ؟ این کار از رو فطرت انسانیه ؟ چطوره که یهو قربانی شدن یه ادم برای اثبات بندگی تبدیل میشه به قربانی کردن یه گوسفند برای کمک به گرسنگان و نیزمندان اصلا این دوتا سنخیتیم دارند ؟ چرا باید تو عربستان جایی که به اندازه کافی جیب و شکمشون پرشده انجام بشه ؟ خلاصه یه مشت سوال دیگه هم هست که در کل نتیجه میده ما خیلی چیزا را همینطوری پذیرفتیم و شاید گوسفند همه این عیدها خود ما باشیم 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من که دلم به حال ببعی ها می سوزه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اول کسی بیاد اثبات کنه ابراهیم از نظر تاریخی وجود خارجی داشته،بقیه اش پیشکش!!! این داستان به 5000 سال قبل بر میگرده،من نمیدونم کی این قضایا را ثبت کرده!!! خود تورات که اولین بار ماجرای ابراهیم را گفته،قدمت 3500 ساله داره. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اول کسی بیاد اثبات کنه ابراهیم از نظر تاریخی وجود خارجی داشته،بقیه اش پیشکش!!! دیگه خیلی رفتی تو عمق قضیه بیچاره ببعیاااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نمدونم اگه ابراهیم موفق به سر بریدن ،خفه کردن و یا با سنگ له کردن... بچه اش میشد بازم عید قربونی وجود داشت؟اصلا جشنی که پایه و اساسش خون ریزی و قربانی کردن باشه چه قشنگی داره ؟ این کار از رو فطرت انسانیه ؟ چطوره که یهو قربانی شدن یه ادم برای اثبات بندگی تبدیل میشه به قربانی کردن یه گوسفند برای کمک به گرسنگان و نیزمندان اصلا این دوتا سنخیتیم دارند ؟ چرا باید تو عربستان جایی که به اندازه کافی جیب و شکمشون پرشده انجام بشه ؟ خلاصه یه مشت سوال دیگه هم هست که در کل نتیجه میده ما خیلی چیزا را همینطوری پذیرفتیم و شاید گوسفند همه این عیدها خود ما باشیم عزیزم کجا از فطرت انسان به دوره؟ از اول تاریخ و قبایل بدوی و جادوگری تا بعدها تو آیینهای مذهبی خصوصا یهودیت و اسلام قربانی وجود داشته... تمام معابد جایی برای قربانی داشتن... راستش منم خیلی از این کار خوشم نمیاد و فکر میکنم مثلا کاشت یه درخت خیلی با ارزشتره ولی یه خوبی براش میبینم. اونم اینه که ای کاش بعضی ها که ارزشی برای جون انسانها قائل نیستن با دیدن صحنه قربانی شدن و ریخته شدن خون کمی برای جوون انسانها ارزش بیشتری قائل بشن. مثلا فکر کن صدام ملعون یه گوسفند قربانی میکرد میدید چه کار زجر آوری هست گرفتن جوون یه موجود زنده اونوقت شاید متحول میشد. یا امثال جرج بوش که اونهمه بمب ریختن رو سر ملت و ... در ضمن محض اطلاعتون اون گوسفندهایی که در عربستان قربانی میشن برای کشورهای فقیر آفریقایی ارسال میشن. البته امسال فرستادن برا پاکستانی ها 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ در ضمن اگر میخوای از زندگی سیر بشید یه بار به یه کشتارگاه سر بزنید. شایدم اگر ببینید توی یه مرغ داری چطور مرغ پرورش میدن دیگه اصلا لب به مرغ نزنید... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ در ضمن محض اطلاعتون اون گوسفندهایی که در عربستان قربانی میشن برای کشورهای فقیر آفریقایی ارسال میشن. البته امثال فرستادن برا پاکستانی ها جدی؟ نشنیده بودم.... خب تو ایران هم میدن درو همسایه...یه جورایی خیراته 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نمدونم اگه ابراهیم موفق به سر بریدن ،خفه کردن و یا با سنگ له کردن... بچه اش میشد بازم عید قربونی وجود داشت؟اصلا جشنی که پایه و اساسش خون ریزی و قربانی کردن باشه چه قشنگی داره ؟ این کار از رو فطرت انسانیه ؟ چطوره که یهو قربانی شدن یه ادم برای اثبات بندگی تبدیل میشه به قربانی کردن یه گوسفند برای کمک به گرسنگان و نیزمندان اصلا این دوتا سنخیتیم دارند ؟ چرا باید تو عربستان جایی که به اندازه کافی جیب و شکمشون پرشده انجام بشه ؟ خلاصه یه مشت سوال دیگه هم هست که در کل نتیجه میده ما خیلی چیزا را همینطوری پذیرفتیم و شاید گوسفند همه این عیدها خود ما باشیم سلام آرش جان قرار نبود که اسماعیل قربانی شود! اسماعیل برای ما نماد است... خدا می دانست که حضرت ابراهیم این کار را می کند و به خاطر خدا از فرزندش می گذرد! اما ابراهیم نمی دانست. ما نمی دانستیم اگر ابراهیم این کار را نمی کرد. در مورد عربستان حرفی ندارم. چون این اعراب و نگاهشان را نزدیک دیده ام. واقعاً ... گوسفند قربانی عشق است... همین 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ جدی؟نشنیده بودم.... خب تو ایران هم میدن درو همسایه...یه جورایی خیراته آره امسال همشو فرستادن برا سیل زده های پاکستانی. با هواپیما همون روز که قربانی انجام میشه میفرستن البته دلت به حال گوسفنداشون نسوزه. اصلا مثل گوسفندهای خودمون خوشکل نیستن. خیلی بدشکلن! دمبه!! ندارن و گردن دراز و گوشای کشیده دارن 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اول کسی بیاد اثبات کنه ابراهیم از نظر تاریخی وجود خارجی داشته،بقیه اش پیشکش!!! این داستان به 5000 سال قبل بر میگرده،من نمیدونم کی این قضایا را ثبت کرده!!! خود تورات که اولین بار ماجرای ابراهیم را گفته،قدمت 3500 ساله داره. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام در مورد عربستان حرفی ندارم. چون این اعراب و نگاهشان را نزدیک دیده ام. واقعاً ... واقعا چی میشه بیشتر توضیح بدید؟ 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ واقعا چی میشه بیشتر توضیح بدید؟ سلام موضوع اول اسماعیل بود... بعد شد مشکلات قربانی کردن گوسفند ها... حالا هم رسید به اعراب... :4chsmu1: ببخش دوست ندارم به زبون بیارم. اما در برخورد با اعراب عربستان خاطرات خوبی ندارم... 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اول کسی بیاد اثبات کنه ابراهیم از نظر تاریخی وجود خارجی داشته،بقیه اش پیشکش!!! این داستان به 5000 سال قبل بر میگرده،من نمیدونم کی این قضایا را ثبت کرده!!! خود تورات که اولین بار ماجرای ابراهیم را گفته،قدمت 3500 ساله داره. بعضیا میرند پیش یکی یه حرفایی میزنند تا فیلمش پخش میشه میگند این جعلی بعد ادم باید انتظا داشه باشه این قضایای مال 5 هزار سال پیش درست باشه:confused: 3 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ هم گل هم تعجب !!!!! سلام:icon_pf (44): گل سپاس بود و تعجب هم برای حرفتان... 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام موضوع اول اسماعیل بود... بعد شد مشکلات قربانی کردن گوسفند ها... حالا هم رسید به اعراب... :4chsmu1: ببخش دوست ندارم به زبون بیارم. اما در برخورد با اعراب عربستان خاطرات خوبی ندارم... باشه هر طور راحتید ولی من از هر کی شنیدم که رفته بود اونجا میگفت خیلی مردم خوبی هستن اقلا از ما بهتر هستن حتی همون نیروهای امنیتیشون که هی از بدیشون میگن دقیقا مثل مردم بیشتر کشورهای همسایمون که هرکسی از نزدیک دیده گفته مردم خوبی هستن و ایرانی هارو دوست دارن حالا شما دیدی اونارو هیچ ولی در کل عادت کردیم همرو به چشم بد ببینیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام:icon_pf (44): گل سپاس بود و تعجب هم برای حرفتان... تعجب نداره،باور کنین همین آواتار من یک زمانی فوق مذهبی بود،اما فقط یک کم چشماشو بیشتر باز کرد. 4 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ باشه هر طور راحتید ولی من از هر کی شنیدم که رفته بود اونجا میگفت خیلی مردم خوبی هستن اقلا از ما بهتر هستن حتی همون نیروهای امنیتیشون که هی از بدیشون میگن دقیقا مثل مردم بیشتر کشورهای همسایمون که هرکسی از نزدیک دیده گفته مردم خوبی هستن و ایرانی هارو دوست دارن حالا شما دیدی اونارو هیچ ولی در کل عادت کردیم همرو به چشم بد ببینیم مرسی نه! نگاهم بد نیست... به همه آدمهای آنجا هم اینطور نگاه نمی کنم. فقط یک چیزی میگم اصلاً از ایرانی ها خوششون نمیاد.:viannen_38: :w72: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ بعضیا میرند پیش یکی یه حرفایی میزنندتا فیلمش پخش میشه میگند این جعلی بعد ادم باید انتظا داشه باشه این قضایای مال 5 هزار سال پیش درست باشه:confused: بابا طرف سی سال پیش گفته آب و برق مجانی،الان فیلمش هم هست،اما میگن نگفته،اگر هم گفته منظورش مجانی نبوده!!! حالا حساب کن چنان تاریخ 5000 سال پیش را با ریزترین جزئیات تعریف میکنن،که هالیوود جلوش کم میاره!!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده