Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شد یعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر ...من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم " دکترعلی شریعتی 10 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خیلی باهاله من خوشم میاد از این متن.... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شد یعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر ...من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم " دکترعلی شریعتی شريعتي... مثه هميشه قشنگ اما چرت و پرت! لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شد یعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر ...من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم " دکترعلی شریعتی سلام مرسی... :wubpink: شريعتي...مثه هميشه قشنگ اما چرت و پرت! من این متن دکتر شریعتی را نشنیده بودم، اما عزیز فکر می کنم نوشته های ایشون عمیق هستند. نه ...! لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ دکتر که تا اینجاش پیش رفت یه کم دیگه هم حساب میکرد اونوقت میفهمید ترسش بیهودس! لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مطمئنین اینو شریعتی گفته ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مطمئنین اینو شریعتی گفته ؟؟؟ منم شک دارم. لینک به دیدگاه
golnar_14 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ثقنل اتنابل لدرمثدلر بلا تاسیتشب لاذاسشئیب لسب : دکتر شریعتی یادش رفته shift + Alt بزنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده