ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اگه میخواهید شیشه مانیتورتون در عرض چند ثانیه تمیز بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !!!... حتما امتحان کنید و كمي هم شكيبا باشيد 7 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ ملیسا جونم تو هم همه جا هستی ها همه جا هی شیشه مانیتور ما را آره :) 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ بسیار قدیمی و چندش آور بود ....ممنون که حالمونو به هم زدی 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ بسیار قدیمی و چندش آور بود ....ممنون که حالمونو به هم زدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواهش میکنم سهیل جان . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من برق وصل کردم به شیشه مونیتورم،بدبخت تا زبونش را درآورد خشکش زد. حالا دیه اینرا از کجا بیارم !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ بسیار قدیمی و چندش آور بود ....ممنون که حالمونو به هم زدی قدیمیش رو موافقم...ولی چندش آور؟! با نمکه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده