سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خوب وقتی اینقدر اختلاف عقیده دارند چرا به هم علاقه مند میشند؟ این حرف مال زمانیه که اول می خوان همدیگه رو بشناسن و بعد علاقه مند بشن. ولی وقتی اول عاشق می شن، بعدش دیگه اختلافات دیده نمی شه هرچقدر هم که فاحش باشه.(همون عقل از کار میفته دیگه ) 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اولا بستگی داره چقد به نفع باشه یا حداقل اگر تغییر سودی نمی رسونه باعث سلب اسایش و راحتی و پیشرفت از این جور چیزا نشه دوما باید یه دلیل قانع کننده و منطقی پشتش باشه از رو احساسات و ابکی نباشه سوما گاهی وقتا تغییر سهله وقتی پای دوس داشتن و علاقه وسط باشه اون وقته که ادم دست به هر فدا کاری و گذشتی می زنه یه جورای دیونه میشه دیگه اما بازم نباید فراموش کنه خود ادم و مهمتر از اون ارامشش از همه چی مهمتر 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اما به نظر من انتظار تغییر از طرف مقابل انتظار بجایی نیست. ممکنه دیدگاه طرف مقابل نسبت به تغییر با شما متفاوت باشه یا اینکه طرف مقابل شما امکان و توانایی تغییر رو نداشته باشه. من فکر میکنم آدما تو اینجور موارد فقط اجازه دارن در مورد خودشون تصمیم بگیرن. اره موافقم نباید انتظار داشت.اما خیلی خوبه دو طرف بشینن با هم صحبت کنن در این مورد تا یه جوری با هم کنار بیان.اگه من خودمو تغییر بدم و بدون اینکه با طرفم صحبت کنم انتظار داشته باشم اونم خوشو عوض کنه، انتظار نابجاییه.چون اون می تونه بگه مگه من گفتم عوض شو!! :167: ولی اگه از روی توافق باشه، می شه یه کاریش کرد 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ این حرف مال زمانیه که اول می خوان همدیگه رو بشناسن و بعد علاقه مند بشن.ولی وقتی اول عاشق می شن، بعدش دیگه اختلافات دیده نمی شه هرچقدر هم که فاحش باشه.(همون عقل از کار میفته دیگه ) بعضی موقع ها بعد شناخت این علاقه ها پیش میاد . یکی از دوستای من با دونستن اینکه پسره زمین تا اسمون باهاش فرق داره قبول کرد . میگن ازداد همدیگرو جذب میکنن . 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ بعضی موقع ها بعد شناخت این علاقه ها پیش میاد . یکی از دوستای من با دونستن اینکه پسره زمین تا اسمون باهاش فرق داره قبول کرد . میگن ازداد همدیگرو جذب میکنن . رابطشون سرانجام خوبی داشت یا به هم خورد؟؟؟ (چون گفتی زمین تا آسمون فرق داشتن پرسیدم) لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اگر با کسی برخورد کنید که از نظر اعتقادات یا خونواده ،یا بعضی وجوه با شما متفاوت باشه آیا حاضرید خودتونو به خاطرش تغییر بدید؟!!!حاضرید از بعضی نظراتتون چشم پوشی کنید؟... مهم تر اینکه: آیا اصلا این تغییر کردن کار عاقلانه ایه؟ هیچ وقت دونفر 100در100شبیه هم نیستن حتما باید بعد از ازدواج خودشونو وقف بدن به این میگن تفاهم بعد از ازدواج در غیر این صورت باید همش با هم بجنگن 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اره موافقم نباید انتظار داشت.اما خیلی خوبه دو طرف بشینن با هم صحبت کنن در این مورد تا یه جوری با هم کنار بیان.اگه من خودمو تغییر بدم و بدون اینکه با طرفم صحبت کنم انتظار داشته باشم اونم خوشو عوض کنه، انتظار نابجاییه.چون اون می تونه بگه مگه من گفتم عوض شو!! :167:ولی اگه از روی توافق باشه، می شه یه کاریش کرد بازم ممکنه با وجود عدم تواناییش جوابی بده که شما خوشت میاد. حتی ممکنه قصد این تغییرم داشته باشه ولی از نظر امکانات یا اراده در توانش نباشه. تجربه دوست و آشنا و اطرافیان نشون داده در بیشتر موارد فقط طرف پیشنهاد دهنده عملا تغییر میکنه... 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ رابطشون سرانجام خوبی داشت یا به هم خورد؟؟؟(چون گفتی زمین تا آسمون فرق داشتن پرسیدم) بهم خورد . یعنی واضح بود به هم میخوره . لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ از یه سنی به بعد اصلا نمیشه تغیر کرد چون شخصیت شکل گرفته فقط میشه سعی کرد یه رفتاری رو کمتر یا بیشترش کرد که اونم خیلی سخت میشه بعضی وقتا عذاب آوره به نظرم آدما سعی کنن اون چیزی که هست رو قبول کنن خیلی بهتره تا اینکه امید به تغییر داشته باشن یا اونیه که میخوان که خیلی خوبه یا نیست و باید کنار بکشن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اگه یکی به من بگه: به خاطر من باید اینجوری بشی بهش می گم من همینم که هستم مگر اینکه خودمم بخوام اون تغییر توم ایجاد شه...شاید تغییر بدم خودمو. بازم مورد داریم تا مورد! 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نه من برا دیگران زندگی نمیکنم که بخوام برا دیگران تغییر کنم . . . 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ از یه سنی به بعد اصلا نمیشه تغیر کرد چون شخصیت شکل گرفته فقط میشه سعی کرد یه رفتاری رو کمتر یا بیشترش کرد که اونم خیلی سخت میشه بعضی وقتا عذاب آوره به نظرم آدما سعی کنن اون چیزی که هست رو قبول کنن خیلی بهتره تا اینکه امید به تغییر داشته باشن یا اونیه که میخوان که خیلی خوبه یا نیست و باید کنار بکشن اصلا شخصیت آدمارو که نمی شه عوض کرد...این شخصیته که بعد از یه سنی عوض نمی شه.در این مورد باهات موافقم.اما مواردی هم هستن که آدم می تونه یکمی از عاداتش رو تغییر بده به خاطر کسی که دوسش داره. مثلا نباید انتظار داشت کسی که کلا آدم ساکت و آرومیه(مثل من) خودشو عوض کنه و بشه شیطون و پرسرو صدا.این دیگه شخصیت اون طرفه و خیلی تلاش کنه شاید فقط یه مدت کوتاه بتونه نقش یه آدم شیطونو بازی کنه ولی خیلی زود خسته می شه... 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نه من برا دیگران زندگی نمیکنم که بخوام برا دیگران تغییر کنم . . . برا دیگران نه ولی با دیگران چطور ادم اگه انعطاف پذیر نباشه زندگی خیلی سخت و ازار دهنده میشه براش خیلیم انرژی میگره اصلا مجبوره برای اینکه تاثیر گذار تر باشه بیشتر تاثیر پذیر و تغییر پذیر باشه 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اصلا شخصیت آدمارو که نمی شه عوض کرد...این شخصیته که بعد از یه سنی عوض نمی شه.در این مورد باهات موافقم.اما مواردی هم هستن که آدم می تونه یکمی از عاداتش رو تغییر بده به خاطر کسی که دوسش داره. مثلا نباید انتظار داشت کسی که کلا آدم ساکت و آرومیه(مثل من) خودشو عوض کنه و بشه شیطون و پرسرو صدا.این دیگه شخصیت اون طرفه و خیلی تلاش کنه شاید فقط یه مدت کوتاه بتونه نقش یه آدم شیطونو بازی کنه ولی خیلی زود خسته می شه... اصلا تو هیچ موردی نمیشه یعنی من که عمرا تغییر کنم واسه کسی این که گفتی که اصلا نمیشهههه ولی حتی بهم بگن مثلا موهاتو این رنگی کن من دوست دارم و از اینجور حرفا فقط میگم من همینم :w00: چه برسه به اخلاق رفتار که واسه من از محالاته دوست داشتن که نصفه نیمه نمیشه یا همه چیمو همونجوری که هستم دوست داره یا نه خودمم هیچوقت راجع به ظاهر و اخلاق کسی نظر نمیدم و توقع تغییر از کسی ندارم مگه بیاد یکی بهم بگه میخوام در این مورد تغییر کنم نظرت چیه تا منم یه چی بگم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نه من برا دیگران زندگی نمیکنم که بخوام برا دیگران تغییر کنم . . . اون دیگری یه ادم متفاوته نسبت به بقیه . کسی نیس یه ساعت تو خیابون ببینیش بعد تموم . نمیشه با قاطعیت گفت نه . چون بخای یا نخای تو رابطه ادما از هم تاثیر میگیرن . مسئله اینه چقدر این تاثیر منطقیه . که به نظر من به نگاهت به اون ادم بستگی داره . چقدر ارزش داره ، چقدر کاراشو قبول داری . مثلا وقتی نماز خوندنو قبول نداری بخای نماز بخونی به خاطر اون فقط خوب نمیشه ولی اگه قبول داشته باشی فرق میکنه . 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اصلا تو هیچ موردی نمیشه یعنی من که عمرا تغییر کنم واسه کسی این که گفتی که اصلا نمیشهههه ولی حتی بهم بگن مثلا موهاتو این رنگی کن من دوست دارم و از اینجور حرفا فقط میگم من همینم :w00: چه برسه به اخلاق رفتار که واسه من از محالاتهدوست داشتن که نصفه نیمه نمیشه یا همه چیمو همونجوری که هستم دوست داره یا نه خودمم هیچوقت راجع به ظاهر و اخلاق کسی نظر نمیدم و توقع تغییر از کسی ندارم مگه بیاد یکی بهم بگه میخوام در این مورد تغییر کنم نظرت چیه تا منم یه چی بگم ولی ما داریم تو اجتماع زندگی میکنیم....برای کنار هم موندن مجبوریم منعطف باشیم....اینهمه انعطاف ناپذیر بودن هم به نظرم مشکل ایجاد میکنه...چون هیچ کدوم از ادما شبیه هم نیستن و بعضی وقتا باید یه مسایلی رو تغییر داد!خصوصا در مورد کسی که بخواد با ادم تو یه زندگی شریک بشه...حتی اگه هم خونه ایت باشه و هم جنست... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ ولی ما داریم تو اجتماع زندگی میکنیم....برای کنار هم موندن مجبوریم منعطف باشیم....اینهمه انعطاف ناپذیر بودن هم به نظرم مشکل ایجاد میکنه...چون هیچ کدوم از ادما شبیه هم نیستن و بعضی وقتا باید یه مسایلی رو تغییر داد!خصوصا در مورد کسی که بخواد با ادم تو یه زندگی شریک بشه...حتی اگه هم خونه ایت باشه و هم جنست... گفتم قبلا خیلی سخت میشه یه رفتاری رو کامل گذاشت کنار یا یه رفتاره تازه رو شروع کرد ولی میشه سعی کرد رفتاری رو که واسه کسی آزار دهندس کمتر کرد و رفتاری که خوشاینده بیشتر خودت تا حالا امتحان کردی که مثلا یکی از رفتاراتو کامل بذاری کنار؟ من امتحان کردم (میخواستم حساس بودن و زود جوش آوردن رو بذارم کنار) یه دفعه که نتونستم کم کم هم که خواستم بذارم کنار بازم سختم بود مثلا به روم نمیاوردم ولی با خودم درگیر بودم آخرشم نشد مسائله اعتقادی هم که نهههه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ گفتم قبلا خیلی سخت میشه یه رفتاری رو کامل گذاشت کنار یا یه رفتاره تازه رو شروع کرد ولی میشه سعی کرد رفتاری رو که واسه کسی آزار دهندس کمتر کرد و رفتاری که خوشاینده بیشترخودت تا حالا امتحان کردی که مثلا یکی از رفتاراتو کامل بذاری کنار؟ من امتحان کردم (میخواستم حساس بودن و زود جوش آوردن رو بذارم کنار) یه دفعه که نتونستم کم کم هم که خواستم بذارم کنار بازم سختم بود مثلا به روم نمیاوردم ولی با خودم درگیر بودم آخرشم نشد مسائله اعتقادی هم که نهههه درسته خلق و خوی ادما به طور کامل قابل تغییر نیست همینقدر که ادم رعایت کنه یا سعی کنه طرفشو ازار نده به نظرم کافیه 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ برا دیگران نه ولی با دیگران چطور ادم اگه انعطاف پذیر نباشه زندگی خیلی سخت و ازار دهنده میشه براش خیلیم انرژی میگره اصلا مجبوره برای اینکه تاثیر گذار تر باشه بیشتر تاثیر پذیر و تغییر پذیر باشه این یه بحث جداست . . . این که آدم انعطاف پذیر باشه و تغییرات مثبت در خودش ایجاد کنه با اینکه بخاطر دیگران تغییر کنه خیلی فرق داره . . . من به شخصه آدمیم که تا نبینم تغییری به سودمه ، به تغییر دادن رفتارم اقدام نمیکنم . . . اون دیگری یه ادم متفاوته نسبت به بقیه .کسی نیس یه ساعت تو خیابون ببینیش بعد تموم . نمیشه با قاطعیت گفت نه . چون بخای یا نخای تو رابطه ادما از هم تاثیر میگیرن . مسئله اینه چقدر این تاثیر منطقیه . که به نظر من به نگاهت به اون ادم بستگی داره . چقدر ارزش داره ، چقدر کاراشو قبول داری . مثلا وقتی نماز خوندنو قبول نداری بخای نماز بخونی به خاطر اون فقط خوب نمیشه ولی اگه قبول داشته باشی فرق میکنه . تاثیر رابطه از دوستان با موضوع تاپیک تفاوت زیادی داره . . . این یه تغییر نسبتا ناخواسته هست نه تغییر اجباری . . . نمیشه با قاطعیت گفت نه . با این جمله موافقم ولی در حال حاضر نظرم همونه که گفتم . . . 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ این یه بحث جداست . . .این که آدم انعطاف پذیر باشه و تغییرات مثبت در خودش ایجاد کنه با اینکه بخاطر دیگران تغییر کنه خیلی فرق داره . . . من به شخصه آدمیم که تا نبینم تغییری به سودمه ، به تغییر دادن رفتارم اقدام نمیکنم . . . تاثیر رابطه از دوستان با موضوع تاپیک تفاوت زیادی داره . . . این یه تغییر نسبتا ناخواسته هست نه تغییر اجباری . . . با این جمله موافقم ولی در حال حاضر نظرم همونه که گفتم . . . برعکس نظر شما دوستی تاثیر چندانی نداره و منظور منم اصلا اون نبود . رابطه های جدی تر بین خانوم و اقا از دوستی تاثیر خیلی بیشتری داره . تاثیرگذارترین رابطه هم ازدواجه . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده