رفتن به مطلب

حاضری خودتو تغییر بدی؟!

ooraman

ارسال های توصیه شده

اگر با کسی برخورد کنید که از نظر اعتقادات یا خونواده ،یا بعضی وجوه با شما متفاوت باشه آیا حاضرید خودتونو به خاطرش تغییر بدید؟!!!حاضرید از بعضی نظراتتون چشم پوشی کنید؟...

مهم تر اینکه:

آیا اصلا این تغییر کردن کار عاقلانه ایه؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تغییر مثبت همیشه خوبه...

:w16:

بعضی وقتا این تغییر از نظر طرف مقابل خوبه ....از نظر شما شاید خوب نباشه....منظورم اینه که خوبیه یه عملی ممکنه تو نظر دوتا آدم باهم متفاوت باشه....

مثلا یه آدمی به نظرش چادر خوبه ولی دیگری شاید اینطور فکر نکنه....اونوقت دیگه نمیشه گفت مثبت کدومه!

• Like 2
لینک به دیدگاه

تغییر یکطرفه را به هیچ وجه قبول ندارم.

من اگه خودم یک قدم بیام جلو، انتظار دارم طرفم هم یک قدم بیاد جلو.

اما اگه طرف سر جاش میخکوب وایسته تا من با سرعت و تغییرات فراوان بهش برسم،زهی خیال باطل !!

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من هم بستگی به شرایط داره...اگه تغییر مثبت باشه، چرا که نه.

امااااااااااااااا اینم نباید فراموش کنیم که بگیم: اوکی من 70% خودمو به خاطر فلانی تغییر می دم...اما اون هیچ کاری نکنه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اما اگه طرف سر جاش میخکوب وایسته تا من با سرعت و تغییرات فراوان بهش برسم،زهی خیال باطل !!

امااااااااااااااا اینم نباید فراموش کنیم که بگیم: اوکی من 70% خودمو به خاطر فلانی تغییر می دم...اما اون هیچ کاری نکنه!

با نظر هردو کاملا موافقم....به نظر منم اگر مثلا فاصله ای 4 قدمی بین دو نفر هست درست اینه 2 قدم یکی بیاد دو قدمم اون یکی....

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعضی وقتا این تغییر از نظر طرف مقابل خوبه ....از نظر شما شاید خوب نباشه....منظورم اینه که خوبیه یه عملی ممکنه تو نظر دوتا آدم باهم متفاوت باشه....

مثلا یه آدمی به نظرش چادر خوبه ولی دیگری شاید اینطور فکر نکنه....اونوقت دیگه نمیشه گفت مثبت کدومه!

متوجه هستم خب بستگی به طرفش داره دیگه

مثلا من خودم هیچوقت حاضر نمیشم کاری رو انجام بدم یا تغییری بکنم که خودم از لحاظ عقلی منطقی توش نمیبینم (البت با هم بستگی به شرایط داره) :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا از نظر اعتقادی فاصله بین خونواده ها زیاده که در این صورت فکر نمی کنم بشه تغییری ایجاد کرد.....مگر اینکه دو طرف خودشون شرایط همدیگه رو بپذیرن وگرنه تغییر دادن اعتقادات دیگران کار ساده ای نیست.

ولی من حاضرم به خاطر کسی که دوسش دارم تغییر بدم خودمو(نکات منفی شخصیتمو :banel_smiley_4:) و انتظار دارم اونم این کارو برام بکنه :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعضی وقتا از نظر اعتقادی فاصله بین خونواده ها زیاده که در این صورت فکر نمی کنم بشه تغییری ایجاد کرد.....مگر اینکه دو طرف خودشون شرایط همدیگه رو بپذیرن وگرنه تغییر دادن اعتقادات دیگران کار ساده ای نیست.

ولی من حاضرم به خاطر کسی که دوسش دارم تغییر بدم خودمو(نکات منفی شخصیتمو :banel_smiley_4:) و انتظار دارم اونم این کارو برام بکنه :ws37:

به نظرم تغییرات زیاد تقریبا غیر ممکنه چون اگر از ته دل بهش معتقد نشده باشی و فقط به خاطر طرفت این کارو بکنی بعد از مدتی آدمو خسته میکنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

من دو نفرو می شناسم...دختره خودشه به خاطره پسره 90% تغییر داد...پسره 0%.... آخرم به هم زدن!

خدایی من هزار بار به دختره گفتم توداری اشتباه می کنی...گفت ن...من دارم منطقی پیش می رم! :banel_smiley_4:

والا ما که نفهمیدیم کجاش منطقی بود! :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم دوستی داشتم ا خانواده خیلی باز و آزاد...به خاطر دوست پسرش که قصد ازدواج داشتن باهم چادری شد....سالها هم چادری موند....اما باهمه این تغییرات دو تا خانواده نتونستن همدیگه رو قبول کنن!!!و هم هچیز به هم خورد حالا دوستم میگه که اشتباه کرده بودم و واقعا عذاب کشیدم!به نظر منم فاصله ها باید کم باشه اگه خیلی زیاد باشه تغییر هم بی فایدست!

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب وقتی اینقدر اختلاف عقیده دارند چرا به هم علاقه مند میشند؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب وقتی اینقدر اختلاف عقیده دارند چرا به هم علاقه مند میشند؟:ws38:

بعضی وقتا عقل بعضیا از کار میفته!

جدی میگم....فک میکنن شوخیه....اولش وقتی میبینن این همه تفاوت هست چشمشونو میبندن بعدش یه جایی گیر میکنن که دیگه نه راه پس دارن نه راه پیش!!!!!

البته اگه کسی واقعا تصمیم گرفت واسه طرف مقابلش تغییره فاحشم بکنه به نظر من دیگه غر نباید بزنه....یا قبول نکن یا قبول کردی غر زدن ممنوع!:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اوری خدا بگم چه کارت نکنه .

چه روزای بدی جلو چشام امد .

یه روزایی حاضر بودم این کارو بکنم ( مسئله حجابی و مذهبی ). ولی حالا و در این شرایط نه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوری خدا بگم چه کارت نکنه .

چه روزای بدی جلو چشام امد .

یه روزایی حاضر بودم این کارو بکنم ( مسئله حجابی و مذهبی ). ولی حالا و در این شرایط نه .

ببخشید اگه خاطرات ناخوشایندی رو برات زنده کردم:pichak29:......میدونم که این مشکل خیلی از مردمه...خصوصا دخترا!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید اگه خاطرات ناخوشایندی رو برات زنده کردم:pichak29:......میدونم که این مشکل خیلی از مردمه...خصوصا دخترا!

این جور مواقع به شدت قبول دارم که میگن دخترا احساساتین .

ا

• Like 2
لینک به دیدگاه
این جور مواقع به شدت قبول دارم که میگن دخترا احساساتین .

ا

پس تجربه خیلی چیز خوبیه....واسه همینه که میگن قبل از اینکه پخته بشی ازدواج نکن....چون هرچقدر پخته تر بشی حتی اگه احساساتیم باشی نمیذاری بهت غلبه کنه و راه درست و پیش میگیری!:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با نظر هردو کاملا موافقم....به نظر منم اگر مثلا فاصله ای 4 قدمی بین دو نفر هست درست اینه 2 قدم یکی بیاد دو قدمم اون یکی....

اما به نظر من انتظار تغییر از طرف مقابل انتظار بجایی نیست.

ممکنه دیدگاه طرف مقابل نسبت به تغییر با شما متفاوت باشه یا اینکه طرف مقابل شما امکان و توانایی تغییر رو نداشته باشه.

من فکر میکنم آدما تو اینجور موارد فقط اجازه دارن در مورد خودشون تصمیم بگیرن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...