chem.eng 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ درزمینه اشنایی با فرایندهای پالایشگاهی شرح فرآیند واحد تقطیر پالایشگاه پسورد: http://www.noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
behnam.gh88 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ salam ; chejori mishe in file ro download kard ???? 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ salam ; chejori mishe in file ro download kard ???? سلام متاسفانه لینک خراب شده به محض پیدا کردن، اصلاحش میکنم لینک به دیدگاه
behnam.gh88 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ mc ; onja neveshte kolle matlab ro daar edame matlab bekhonid; edame matlabesh daghighan koja mishe peydash kard ???:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ mc ; onja neveshte kolle matlab ro daar edame matlab bekhonid;edame matlabesh daghighan koja mishe peydash kard ???:icon_pf (34): خواهش میکنم پایینش ادامه مطلبشه دیگه لینک به دیدگاه
behnam.gh88 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ok ; akhe fekr kardam bayad ye linke chizi bashe ; bazam mc az lotfetoon 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ok ; akhe fekr kardam bayad ye linke chizi bashe ; bazam mc az lotfetoon خواهش میکنم منم اول همین فکرو کردم خوشحال میشیم تو تالار بیشتر ببینیمتون 1 لینک به دیدگاه
behnam.gh88 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ishalla ; baese eftekhare ; 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده