sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ شما چپ دستین یا راست دست؟ صادقانه بخوام بگم من چپ دست م و خیلی دوستش دارم هه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مگه بد هست چپ دست بودن؟ نه تو رو خدا بیا دروغ بگو دست راس هستی منم راستم خوب بعدش؟ 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مگه بد هست چپ دست بودن؟ نه تو رو خدا بیا دروغ بگو دست راس هستی :167: منم راستم خوب بعدش؟ مگه بازیه که میگین بعدش؟.. خب نظرخواهیه دیگه... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مگه بد هست چپ دست بودن؟ نه تو رو خدا بیا دروغ بگو دست راس هستی منم راستم خوب بعدش؟ بعدش جهت اطلاع بود لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مگه بازیه که میگین بعدش؟..خب نظرخواهیه دیگه... قراره آمار چپ دست ها و راست دستها گرفته بشه ایا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مگه بازیه که میگین بعدش؟..خب نظرخواهیه دیگه... اها..بازی نیست؟ پس چیه؟ تاپیک بی محتوا میمونه ادمین میاد دودش میکنه پست اول رو ویرایش کن 4 تا مطلب بزار توش حداقل چپدستی به مفهوم تمایل طبیعی افراد در استفاده از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چپ برای انجام کارهای گوناگون و بویژه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. بطور طبیعی، بیشتر انسانها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند به این معنا که برای انجام کارهای روزمره، استفاده بیشتری از دست راست به عمل میآورند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گروه خیلی کوچکی از انسانها هستند که توانایی استفاده از دست چپ و راست را بطور یکسان دارند. مطالعات گوناگون نشان میدهد که در جوامع مختلف، ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت، راستدست هستند. بقیهٔ این افراد عمدتاً چپدست هستند. درصد بسیار کمی نیز توانایی استفاده از دو دست را دارند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا بقیش رو هم خودت از اینجا وردار بزار پست اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ والا هرکسی درباره دست های من یه نظری میده: یکی میگه سگ دست. یکی میگه هزار دست. یکی میگه دستات کجه. یکی میگه دستات بشکنه الهی !!! لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ اها..بازی نیست؟پس چیه؟ تاپیک بی محتوا میمونه ادمین میاد دودش میکنه پست اول رو ویرایش کن 4 تا مطلب بزار توش حداقل چپدستی به مفهوم تمایل طبیعی افراد در استفاده از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چپ برای انجام کارهای گوناگون و بویژه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. بطور طبیعی، بیشتر انسانها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند به این معنا که برای انجام کارهای روزمره، استفاده بیشتری از دست راست به عمل میآورند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گروه خیلی کوچکی از انسانها هستند که توانایی استفاده از دست چپ و راست را بطور یکسان دارند. مطالعات گوناگون نشان میدهد که در جوامع مختلف، ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت، راستدست هستند. بقیهٔ این افراد عمدتاً چپدست هستند. درصد بسیار کمی نیز توانایی استفاده از دو دست را دارند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا بقیش رو هم خودت از اینجا وردار بزار پست اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فک کنم نیاز باشه یه تاپیک هم واسه عجول ها بذاریم مگه نه؟ خواستم مقدمه ای باشه برای این موضوع دوست خوبم بفرمایین تو ..دم در بده این چپ دست های باهوش.. لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ والا هرکسی درباره دست های من یه نظری میده: یکی میگه سگ دست. یکی میگه هزار دست. یکی میگه دستات کجه. یکی میگه دستات بشکنه الهی !!! :ws28::ws2: لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ قراره آمار چپ دست ها و راست دستها گرفته بشه ایا؟؟ تقدیم به شما این چپ دستهای باهوش.. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ فک کنم نیاز باشه یه تاپیک هم واسه عجول ها بذاریم مگه نه؟ خواستم مقدمه ای باشه برای این موضوع دوست خوبم بفرمایین تو ..دم در بده این چپ دست های باهوش.. خوب یه تاپیک میزدی اون مطالب رو میزاشتی توش بعد تو همون تاپیک یه نظر سنجی هم درست میکردی ملت بیان بگن کدوم دستند. امار هم گرفته میشد. الان یکی اینو اومده خونده دیده بی محتوا هست دیگه میره توش نمیاد....دیگه نمیفهمه که این تاپیک حالا مقدمه بوده و مطلبش تو راهه:ws6: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده